Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar

Sabah 7.15
3 dilim tt ekmek
Kiymali yumurta

14.30
Bi kase sehriye corbasi
Yarim dilim tt ekmek
2 dilim elma

16.45
Bi karniyarik
Biraz balik salata

18.30
Yarim tatli Kasigi un helvasi

Diyet cayi kahve
Su 1.5 olur yatasiya
Spor 9.500 adim
LenaG LenaG

Merhabalar 14 Kasım menü
Sabah 10 civarı misafirim vardı
Yarım simit,bir dilim ekmek,1haslanmis yumurta,kkdan biraz fazla peynir, salâta, 2zeytin, üç lokma sucuklu yumurta, 8ki patates kızartması

Öğleden sonra 2 civarında
sade kahve ,4 badem ,bir ceviz, 5fistik,
Tadımlık tatlı ve pasta, tadımlık tarhana
6 da 1 saat yüzme eğitimi
8 buçuk da
2yk tavuklu bulgur pilavı,3yk yoğurt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

14 kasım perşembe
SABAH ve ÖĞLE yok
Kahvem var sadece

AKŞAM
Salata
2 kepçe etli nohut+5-6 yemek kaşığı
Palamut (fırında değil)
25 gram bitter 140,5 kalori
Ayva
Mandalina (3-4 tane ortalama)
1 şekerli Türk kahvesi
1 sade soda

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

SPOR
3.656 ADIM

Screenshot_2024-11-14-21-44-52-53_e3c9b3b2f1312fb6287cff465e1c4bd0.jpg

IMG_20241114_203802.jpg

Ne bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.
Burda bir tanıdık oldu, kocasının Teşvikiye, kadın toparlanamadı, aylarca hastanelerde kaldı, 2 sene olacak vefat edeli😔
Koca kişisi de Rus kadınla gününü gün ediyor, evlatlarını bile gözü görmüyor adamın 😔
Malum kişi saklı gizli ameliyat oldu, yürüyen iskelet gibi dolanıyor, o kadar acayip bir yaratığa dönüştü ki, fizik güzel, yüzü değişti 😔
Ablam oldu, sönmüş balın gibi, yüzü güzel, vücut yerçekimine koşar adım gidiyor 😔

gezegenfeza gezegenfeza ablacim selamlar ,bagirsaklari calistiracak dmden ya da müllerden bi destek ürünü biliyor musun ?
Yok kuzum, Amazon’dan sinameki getirttim, kendim öğüttüm, arada çorba, salatalara ekiyorum, çok zordaysam Bikaç tatlı kaşığı suyla yutuyorum
Eczaneden bittersalz alıp suya karıştırıp içebilirsin ( Elhan Elhan a dokunmuştu, bana iyi geldi, tadından tiksinti geldi, meyva suyuna karıştırıp içebilirsin)

Yarim yufka =3-4 dilim ekmek
Ispanagi arttırıp ekmeği azaltsan daha iiyi olurdu. O vrya bu sekilde hayayimiza karbonhidrat giriyor, biz kendi basimizayjrn elimizden geldiği kadar hamurlu ve sekerli seyleri düşük oranda tutalim afiyet olsun💙. Bugun perşembe cts ye ödem gitmesi lazim suyu arttiralim:KK50:
Canım aslında yufkanın ekmekten daha iyi olduğunu söylemis annemin diyetisyen mayasız hamurdan yapıldığı ve çok ince olduğu için ondan yedim ama bizm buraninki böyle kalinlardan değil ince, hazır lavastan daha ince hatta...inan 3-4 dilim ekmeğe denk birşey değildi yediğim 🙈😁

İyi akşamlar

12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
2elma

17:30 650 gr. yağı azaltılmış yoğurt dibine gelince gr. fark ettim dünkü de aynıydı açlığımdan gözüm dönmüş 500lük sanıyordum 🙈
Yoğurdun içine de 1avuç kuru üzüm, 1avuç dut kurusu, 2avuç leblebi
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Adım 3166
Su 4 litre
Gece içebilirsem yağsız sütle filtre kahve yada biberiye yada rezene içerim
Gun boyu da cok birşey yememişsin. Değişik bir menu olmus. Afiyet olsun💙
Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @sibel_84

Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma

Kahvaltı 12.30 : yulaflı omlet tost
(2 yum, 3 kaşık yulaf, 30 gr kaşar p, pulbşber maydanoz)
3 ceviz ve salatalık, yeşil biber

Ara: 1 hurma, 1 k kayısı, 5 badem, 1 y k çiğ kabak içi, sade kahve

Akşam 18.15 :1 kepçe çorba
6 kasık ıspanaklı yumurta
Bol salata

Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
35 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3250 ip atlama
15 dk eliptik
Cok iyi gidiyorsun 👌
14 Kasım menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 1 galeta
10.30 lor peynirli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan kiraz sapı çayı
13.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı, 1 dilim peynir 1 Wasa 1 cay kaşığı vişne reçeli
15.00 yarım kıymalı pide ☹️
16.30 1 mandalina
17.45 kabak sote üzerine 4 kaşık yoğurt, bolca salata, 2 dilim tb ekmek
3 litre su spor yok emzirmeye ve koşturmaya devam(sözde bu hafta dinleneyim diye izin aldım ama işteyken totom daha çok yer görüyordu 👍)
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Aaa sen de calışıyor musun ? Hem bebek , hem is hem diyet tebrik ederim . Diyetinde ilk defa bu kadar cok pide ekmek vb. Görüyorum:KK43: yarin bol su , bol yesillik ile ödem atmaca inşallah 💕
Merhabalar 14 Kasım menü
Sabah 10 civarı misafirim vardı
Yarım simit,bir dilim ekmek,1haslanmis yumurta,kkdan biraz fazla peynir, salâta, 2zeytin, üç lokma sucuklu yumurta, 8ki patates kızartması

Öğleden sonra 2 civarında
sade kahve ,4 badem ,bir ceviz, 5fistik,
Tadımlık tatlı ve pasta, tadımlık tarhana
6 da 1 saat yüzme eğitimi
8 buçuk da
2yk tavuklu bulgur pilavı,3yk yoğurt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Simit, ekmek, pat kizartmasindan en az 1i diyet icin fazla.
afiyet olsun💙

Hayırlı akşamlar arkadaşlar

Sabah bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç için)

Öğlen 12//
Bir servis kaşığı tas kebabı
Bir kase havuç salatası(limon ve tuz var yağ yok)
Bir bardak ayran

Akşam 20.00
15 adet filan hamsi
Bol salata
bir lokma ekmek
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı

22.00/
İki dilim ayva
Yarım mandalina
Bir adet elma

Su 2.5lt
5000 adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 nurovic nurovic

Öyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrr🤣 bil bakalım branşım ne🤣🤣

Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün 🥰

Bi de sanırım burda okumuştum ama emin değilim; vücut beslenme düzenine alışınca da takılabiliyormus. Mesela saatleri değiştirmek arada öğün atlamak (aç kalmayacak şekilde) gibi

Bunu da deneyebilirsin❤️

Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsın 🥺 ağrıların için de tez zamanda iyileşmeni hasarsız şifalanmanı diliyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Acıkmam normal canım, gece benim minnoş topraklı çiçeği devirmiş, sesine uyandım, daha uyuyamadım, sabah kalktım, oğlanın beslenmesini ve kahvaltısını hazırlayıp verdim, biraz evi topladım, temizlik günüydü, yukarı çıkıp kadınla birlikte temizleyip indik. Kadını yolladım, eşim geldi acıktım, ne zaman yiyeceğiz diye 😔
Mevlit için gece 12 ye kadar banyolu börek sarıp dondurucuya koymuştum, onları pişirdim, çorba yaptım, küçük oğlan geldi, yemeklerini verdim, hazırlandım, 5 dakika anca oturdum, camiye gittim
Kızım ve görümcemler geldi, az önce yolladım. Kahvemi aldım oturdum 🤲🏼
Uzun lafın kısası bu tempo zorladı beni, azıcık fırsat bulup koltukta kestiremedim 😁

Selam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum

Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik

Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte

Akşam 19.00
5 kanat

3lt su Spor yok maalesef
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Kızına acil şifalar dilerim canım 🤲🏼🤲🏼

Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsim ablacım :anne: gözünüz aydın ❤️

Allah kabul etsin canım 😘

Afiyet bol eksi olsun şaşırtma menüsü gibi süper 🤗🥰

Eşin ne oldu ablacım çıktı mı moralin neden bozuk? Ağrılarına Rabbim şifa versin dün gece de uyuyamadın sanırım :KK43:

Ah bu anne evleri yemee hepsinin tadını biliyorsun zaten 🤣

Yeemişsin annenin hamur işlerinden tebrik ederim canım 🥰 ama menü nerede hiçbşr şey yok resmen bol eksi getirsin 🙏

Canın sağ olsun canım her şey ypluna girer inş 🙏

Yediğinin mislini yakmışsın zaten canım afiyet eksi olsun harika menü 🥰🤩

Çookk geçmiş olsun canım inşallah yatışa gerek kalmaz 🙏
menün gayet az ve güzel afiyet olsun❤️

Mükemmel menü adım her sey... çok güzel eksi gelecek inş 😘

Yemesen iyiydi ama kalanı çok güzel canım bol eksin olsun 🙏
Eşim çıktı, az daha kalsa fena olmazdı, gece düzgün uyuyamadım, sabaha karşı minnoşun yaramazlığına uyandım, ağrı zaten hep var, bazen daha şiddetleniyor, dinlenmeye fırsat bulamadım ya ona da canım sıkıldı sanki 🥰

X