Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum .
ilk haftamızın birincisi -2900 kg ilechanceux
tebriklerrrr harikasın vee bir de nazar boncuğu koyalım nazar değmesin
not:gelişmeleri ilk sayfa ilk mesajdan takip edebilirsiniz
Kayınvalıdeslm kıslar
16.12.2014 düzeltmeleri yapıyorum
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1/4 miktarda 2 adet milföy börek
3 zeytin
1 burgu peynir
ara
tahlolhot
1 adet N**** (Siyahi)
öğle
yarım tarhana çorba
5 pane balık az patates kavurma
salata
25 gr ekmek
ara
yarım portakal
akşam
kayınvalıdeme davetliyım ne var bilmiyorum ama ne varsa hepsiinden azıcık kıslar
eminim biz neden bu gruba katıldık hemen pes etmemek için hepimiz bir arada olalım ki birbirimize destek olalım bende veremiyorum kilo ama başaracağız cnm bence sakın bırakma biziiiCanım ben 1.5 aydır dikkat ediyorum sadece 2.5 kilo verdim oda 3 haftada sonra durdu kilom azmin bitti kilom 77 benim hayalim 60 ama 65 de razıyım olmuyor Herşeyi demiyorum olmuyor
Size kötü örnek olmamak için ayrılmak istedimeminim biz neden bu gruba katıldık hemen pes etmemek için hepimiz bir arada olalım ki birbirimize destek olalım bende veremiyorum kilo ama başaracağız cnm bence sakın bırakma biziii
canim kimse gitmeni istemiyor herkes zorluk cekiyor bozup tekrar basliyor. hedefine odaklan. inat et sabirli ol. Gidecek olan Kilolar Sen degil!Size kötü örnek olmamak için ayrılmak istedim
Size kötü örnek olmamak için ayrılmak istedim
Tskler canım hepinize sizi bırakmayacağımcanim kimse gitmeni istemiyor herkes zorluk cekiyor bozup tekrar basliyor. hedefine odaklan. inat et sabirli ol. Gidecek olan Kilolar Sen degil!