ok cnm bakim hemencecikBirinci sayfada var canım ilk kilo bildirimi yapmıştık ya onun yanına eklenmiş
ben de tas devri diyeti yapicam. karbonhidrati kesicem. gunde 2 ogune inicem ama insulin direncim var 3 ana 3 ara ogunleve sporla onu kirmam lazim oncegünaydın kızlar dünkü listem
sabah 1 kase yoğurt içine 1 tane salatalık doğradım
öğlen mercimek çorbası
yeşil çay 2 si 1 arada kahve
akşam misafirlikteydim biraz kaçırdım
mercimek çorbası çerkes pilavı biraz da yaş pasta yedim
ama bugün yine dukan a başladım bu diyetle baya kilo veriyorum ve aç kalmıyorum hadi bismillah
ben de tas devri diyeti yapicam. karbonhidrati kesicem. gunde 2 ogune inicem ama insulin direncim var 3 ana 3 ara ogunleve sporla onu kirmam lazim once
Kızlar ben çok acıkıyorum yaane yapıcam böyle (
Kendi kendime yapıyorum ben diyete de uyamıyorumbende normal diyetlerde acıkıyorum ve bozuyorum uyguladığın bir diyet var mı yoksa kendi kendine mi yapıyorsun
dukanı denesene canım bende normalde geçen hafta senın gibi yaptım ama doymadım normalden daha çok yedim malesef ama dukan yaptığımda hem çok güzel kilo gidiyor hemde doyuyorum aklımda yemek olmuyorKendi kendime yapıyorum ben diyete de uyamıyorum
Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum . Sabah peynir zeytin domates Salatalık Büyük kupa yeşil Çay ara: yeşil Çay Yarım portakal yarım mandalina yarım Havuç Öğlen bit katliam yaşadım yaklaşık yarım ekmek yedim bizim burda biberli ekmek diye Börek çeşidi vardır sıcak sıcak bir hocamız öğle arası yaptırmıştı dayanamadım yarım ekmek kadar yedim of of aksam 2 3 kasık Çorba o kadar hala pişmanım