YARISMACI | BOY | HEDEF | 8 ARALIK | 15 ARALIK | 22 ARALIK | 29 ARALIK | 5 OCAK | 12 OCAK | 19 OCAK | 26 OCAK | 2 ŞUBAT | FARK |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 163 | |||||||||||
| 156 | |||||||||||
| 165 | |||||||||||
I istanbullu34 | 1.72 | |||||||||||
Z zeraseba | 157 | |||||||||||
| 160 | |||||||||||
E eminim | 170 | |||||||||||
| 175 | |||||||||||
| 160 |
Tamam varım ben de yarışa. Boy 168 kilo 75.0 yaş 31 hedef 60. Pazartesi sabah görüşmek üzere.
Bende varimmm Mayısa kadar zayiflamam lazım:)
Ben de katılayım, iyi olur.
Boy: 1,67
Kilo: 62
Hedef Kilo: 58
Boy: 1.65Hosgeldinn kilo boy kac
Hoş buldum, elinize sağlık çok iyi oldu bu başlık.Hosgeldinnnnn
Boy: 1.65
Kilo:65
Hedef : Ne kadar olursa artık
Yanliz kilomda degisiklik olabilir pazartesiye kadar bildiriim
Hoş buldum, elinize sağlık çok iyi oldu bu başlık.
Son zamanlarda çok sağlıksız ve düzensiz besleniyorum. Yaklaşık 6 kilo aldım. Onları vermek istiyorum.
Her gün spor yapmayı düşünmüyorum. Diyete de bugün başlamıştım aslında ama pazartesi günü yazmaya başlarım.
Ay insallah nişana kadar bi 55 falan olasam ne guzel olur zor tabi:) 1 aydir filam vermeye çalışıyorum da tarti kullanmıyorum aylik bakiyorum bakalm 1 ay oldu degisiklik hissediyorum aslinda hadi hayırlısıBi degisiklik olursa soylersin
Bakalim sekiz hafta sora belki 5li rakamlarda olursunn
Harika bayıldım buna :)Evett birlikte zayiflicaz incelcez guzellescez insallah
Ben de cok tartilmayi sevmem haftada bir ideal diger turlu de kontrol de hissetmiyor insanAy insallah nişana kadar bi 55 falan olasam ne guzel olur zor tabi:) 1 aydir filam vermeye çalışıyorum da tarti kullanmıyorum aylik bakiyorum bakalm 1 ay oldu degisiklik hissediyorum aslinda hadi hayırlısı
Umarım öyle olur. 3 hafta sonra nişanım var ve ben çok şişmanımYeni alinan kilolar daha cabuk verilirmis oyle diyorlarsimdiden yazmaya baslayabiliriz sadece tabloyu pazartesileri doldurcam kim neymis nolmus napmis diye
eheh inşallah canım olabilecegini inanıyorum daha 0nce 1 bucuk ayda 74den 63e dusmustum sadece 2 kilo aldım tekrar basladim hersey kendi elimizde yapamıcagmiz sey yook :) sen kac kilosin yas kac?Ben de cok tartilmayi sevmem haftada bir ideal diger turlu de kontrol de hissetmiyor insanbu yaz icin planlarim var ufak ufak baslamak lazim vee nisana kadar neler olur neler
Umarım öyle olur. 3 hafta sonra nişanım var ve ben çok şişmanım
eheh inşallah canım olabilecegini inanıyorum daha 0nce 1 bucuk ayda 74den 63e dusmustum sadece 2 kilo aldım tekrar basladim hersey kendi elimizde yapamıcagmiz sey yook :) sen kac kilosin yas kac?