Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Mazeretin olduğu için o ceza ertelenmişti canım. Uyarı da yok. Bu hafta aktif olabilecek misin?
+ için canını sıkma fazla bir + yok orada ödem de olabilir. Stresin de ayrı olmuştur

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bu hafta inşallah aksilik olmazsa buradayım canım. Tekrar teşekkür ederim🙏
🔥14 Aralık Yıldız Savaşları🔥

Bu hafta, geçen haftanın en yüksek yüzdesini yapan Ebrulibayan Ebrulibayan ve @Tante Rosa Denise karşı karşıya geldi ⚔️
Ve Kazanaannn
2.380 yüzdeylee
Ebrulibayan Ebrulibayan oldu 👑😍💥

Eki Görüntüle 3520948

Harika bir eksi tebrik ediyorum ✨😍

👑 Şampiyon Ebrulibayan Ebrulibayan
🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var 🎉

@Tante Rosa Denise bir öğün ödül hakkın var canım
Kilo vererek lige çıktın yıldız olmanın hakkını verdin tebrik ederim ⭐

Yine de hatırlatmak isterim ki ödülün adı var, dikkat edelim kızlar
Tebrik ediyorum ikinizi de👏👏👏🌹
ohbb ohbb @Pembe Lotus ve ben bu hafta 3 gün adım/egzersiz cezamız var.
ohbb ohbb senin 3 günde ertelenmiş vardı. Müsait olduğun hafta onu da unutmayalım
Tamamdır

Ölçüm aldınmı? Almadıysan al bence arada ölçü alırsan yavaş yavaşda olsa inceldiğini görürsün o kadar spora imkansız yani hiç gitmemesii
Ya ölçüm almadım ama fotoğraf çektim öncesi sonrası yapmak için. Aslında fotoğrafa bakınca fark olduğu belli oluyor. Ama bilmiyorum yani. Dün akşam yatmadan önce aynaya baktım göbek yine hamile gibi. Gerçi adetim çok yaklaştı onun şişkinliğidir Belkide

İyi geceler 🌙

Kahvaltı

1 sandviç

Öğle

Ton balıklı sandviç
1 avuç kuruyemiş
1 muz ve mandalina

Akşam

Dana kavurma ve az pilav
200 kalori altı diyet dışı

Bugün de Kartepe’nin köylerinde yürüdüm, bol çamurlu ve aksiyonluydu. Toplamda 23895 adım attım.

Eki Görüntüle 3520941

Eki Görüntüle 3520942
Eki Görüntüle 3520943
Ben de seninle gitmek istiyorum gidelimkaptan gidelimkaptan kaptanım 🫢 çok iyi, kıskanıyorum walla 🫢😅
🔥14 Aralık Yıldız Savaşları🔥

Bu hafta, geçen haftanın en yüksek yüzdesini yapan Ebrulibayan Ebrulibayan ve @Tante Rosa Denise karşı karşıya geldi ⚔️
Ve Kazanaannn
2.380 yüzdeylee
Ebrulibayan Ebrulibayan oldu 👑😍💥

Eki Görüntüle 3520948

Harika bir eksi tebrik ediyorum ✨😍

👑 Şampiyon Ebrulibayan Ebrulibayan
🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var 🎉

@Tante Rosa Denise bir öğün ödül hakkın var canım
Kilo vererek lige çıktın yıldız olmanın hakkını verdin tebrik ederim ⭐

Yine de hatırlatmak isterim ki ödülün adı var, dikkat edelim kızlar
tebrikler herkese 👏
Adım Yarışı
1. gidelimkaptan gidelimkaptan 🥇
2. @ilknurrr22 🥈
1. Chocolita Chocolita 🥉

Spor Yarışı
1. @Pembe Lotus 🥇

images
tebrikler canlar 👏
O listeden sonra ayy ilaç gibi gelmiştir 🫠
Aynen canım 😋🫢🥰😘

Beni de aranıza alın😊

Aylar sonra cesaretlenip tartildim yine 80 kiloyum kizlar ya. Beni hatalarimla gunahlarimla tekrar bi alir misiniz. 90 kiloya dogru tirmanisa gecmekten korkuyorum 😭
Tartı fotoğrafıyla buyrun gelin kızlar. Tartı günümüz cumartesi. İsterseniz bekleyin haftaya Başlangıç yapın ya da sabahtan atmış olursunuz
Chocolita Chocolita ben ilk hedefime ulaşmışım dönünce 55 yapalım hedefimi
Tamamdır ❤️

Mutlu pazarlar orucu 186 kusur saatte sonlandirdim bu sabah hayırlısıyla:) şimdi sağlıklı beslenme zamanı
Nasılsınız nasıl gidiyor diyet seruvenleriniz

Merhaba ben diyetisyenle çalıştım 2.5 aydır 82.2 ile başladığım yolculukta 74 leri gördüm çok şükür.diyetisytenim kırılma kilom olduğu için geçen hafta çok düşük kalorili bir liste verdi ben artık isyan ettim.olcume gitmedim bu cumartesi.benim tartim 1 kg fazla tartiyor.diywtistenimin verdiği ölçüm kağıdıni atayım.evde bu cumartesi tartıldım onu da atayım nasıl yapalım konuşalım birlikte.lHedefim ramazana kadar 6 kilo vermek.68 dusmek

İki tartı sonucunu da attım.

Eklentiler

• IMG_20241215_142602.jpg
    IMG_20241215_142602.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG20241215142509.jpg
    IMG20241215142509.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 0
X