Canım ben 1.5 aydır dikkat ediyorum sadece 2.5 kilo verdim oda 3 haftada sonra durdu kilom azmin bitti kilom 77 benim hayalim 60 ama 65 de razıyım olmuyor Herşeyi demiyorum olmuyorhayırrrr yapmaaaa :) canım bende normal diyetler de doymuyorum ve çok acıkıyorum geçen hafta perişandım ama 2 kez yaptığım dukan diyetine geri döndüm hem yiyorum aç kalmıyorum öbür türlü açlıktan elim ayağım titredi resmen
Dukanda tehlikeli diyorlar bırakınca tekrar alınıyor mus
Bir haftalık örnek liste verebilir misin2 kez yaptım canım ben dukanı ama yarıda bıraktım hiç zararını görmedim ayrıca benim bir kaç arkadaşım diyetisyene gitti inan neredeyse aynı diyeti uygulatıyor ben 63,,5 dan 57,5 düştüm sıkıldım biraz sonra sınavlar falan kaçırdım ama 1 aydır fena yiyorum yine ona rağmen 2,5 kilo geri aldım ama ben seyir evresinde bıraktım güçlendirme yada korumayı da yaparsan geri kilo almıyorsun bende bekarken ki halime 50 ye düşmek istiyorum çünkü nasip olursa seneye çocuk istiyorum koruduğum kilo da hamile kalırsam alacağım kilo çok abest durmaz ama zaten kısayım şuan ve tombulum bunu üzerine hamile kalsam yuvarlanırım galibabugün tekrar dan dukanca beslenmeye başladım inan dünkü stresim kalmadı çünkü doydum serbest olan yiyecekleri istediğin kadar tüketebiliyorsun zaten ve hepsi sağlıklı yiyecekler mesela atak evresinde saf protein zaten et balık tavuk haşlama yada ızgara istediğin kadar yağsız kısımlarını tüketebiliyorsun süt ve süt ürünleri sadece light olanları istediğin kadar tüketiyorsun günlük 1,5 kaşıkta yulaf kepeği var herkes bunu yerken zorlanıyor ama ben çok kolay yiyorum istersen biraz araştır ona göre yapmak istersen denersen tartıda zaten bu haftayı 75 lere indiiğinde azmin geri dönecek emin ol
Bir haftalık örnek liste verebilir misin
2 kez yaptım canım ben dukanı ama yarıda bıraktım hiç zararını görmedim ayrıca benim bir kaç arkadaşım diyetisyene gitti inan neredeyse aynı diyeti uygulatıyor ben 63,,5 dan 57,5 düştüm sıkıldım biraz sonra sınavlar falan kaçırdım ama 1 aydır fena yiyorum yine ona rağmen 2,5 kilo geri aldım ama ben seyir evresinde bıraktım güçlendirme yada korumayı da yaparsan geri kilo almıyorsun bende bekarken ki halime 50 ye düşmek istiyorum çünkü nasip olursa seneye çocuk istiyorum koruduğum kilo da hamile kalırsam alacağım kilo çok abest durmaz ama zaten kısayım şuan ve tombulum bunu üzerine hamile kalsam yuvarlanırım galibabugün tekrar dan dukanca beslenmeye başladım inan dünkü stresim kalmadı çünkü doydum serbest olan yiyecekleri istediğin kadar tüketebiliyorsun zaten ve hepsi sağlıklı yiyecekler mesela atak evresinde saf protein zaten et balık tavuk haşlama yada ızgara istediğin kadar yağsız kısımlarını tüketebiliyorsun süt ve süt ürünleri sadece light olanları istediğin kadar tüketiyorsun günlük 1,5 kaşıkta yulaf kepeği var herkes bunu yerken zorlanıyor ama ben çok kolay yiyorum istersen biraz araştır ona göre yapmak istersen denersen tartıda zaten bu haftayı 75 lere indiiğinde azmin geri dönecek emin ol
ben dukanıaraştırdım biraz zor gibi geldi bende kendimce diyet yapıyorum. listelere sadık kalamıyorum maalesef.
umarım 8 haftanın sonunda istediğimiz kiloya ineriz
inşallah canım ama benim olumlu sonuç aldığım tek diyet diyebilirim öyle çok da zor değil bence :) sende dene
Bende senin gibi hep pişmanlık ama yınede bozuyorum diyeti ama bi şekilde zayıflicaz sakın bırakma.Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum . Sabah peynir zeytin domates Salatalık Büyük kupa yeşil Çay ara: yeşil Çay Yarım portakal yarım mandalina yarım Havuç Öğlen bit katliam yaşadım yaklaşık yarım ekmek yedim bizim burda biberli ekmek diye Börek çeşidi vardır sıcak sıcak bir hocamız öğle arası yaptırmıştı dayanamadım yarım ekmek kadar yedim of of aksam 2 3 kasık Çorba o kadar hala pişmanım
Canım bende aynı dertten şikayetçiyim ev işi çocuk derken spora vakit bulamıyorum ne kadar dikkat etsem de spor yapmayınca zayıflaya mıyorum bu da hevesimi söndürüyor bir bakmışım neler neler yemişim özelliklerinden bahsetsene benim sayfam uzun ince bir yoldayımof arkadaşlar ya benimde tüm motivem bozuldu.bir mağazaya gitmiştim kaban denedim ve 44 beden denk geldi.tam bir kalas gibi vücudum dümdüz bel oyuntusu filan yok.eşim güldü ve çok bozuldum.sonra toparlamaya çalıştı ''martı bekle sen hayatım'' dedi.18 martta 6o kg. olacağım demiştim ben...
50 km.uzakta çalışıyorum.git gel 100 km.eve gel yemek bulaşık derken spora vaktim olmuyor.bu kilolar nasıl giderki????
Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum . Sabah peynir zeytin domates Salatalık Büyük kupa yeşil Çay ara: yeşil Çay Yarım portakal yarım mandalina yarım Havuç Öğlen bit katliam yaşadım yaklaşık yarım ekmek yedim bizim burda biberli ekmek diye Börek çeşidi vardır sıcak sıcak bir hocamız öğle arası yaptırmıştı dayanamadım yarım ekmek kadar yedim of of aksam 2 3 kasık Çorba o kadar hala pişmanım
Iyı aksamlar kızlarrrrr
dün söylediğim gibi kilo bildirimi yapmayan arkadasları liseten cıkardımm
ilk haftamızın birincisi -2900 kg ilechanceux
tebriklerrrr harikasın vee bir de nazar boncuğu koyalım nazar değmesin
not:gelişmeleri ilk sayfa ilk mesajdan takip edebilirsiniz