- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
- Konu Sahibi caliskangarfield
dizginleyeceğiz kendimizi artıkTesekkur ederiiimmm Ayyy o cikolata krizini sorma canim beni mahfeden de o oluyo zaten hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dizginleyeceğiz kendimizi artıkTesekkur ederiiimmm Ayyy o cikolata krizini sorma canim beni mahfeden de o oluyo zaten hep
Gecm7s olsun tatlimmm dikkat et kendineSelam kizlar iki gundur hastayim yatiyorum evde o yuzden yazamadim
Al bendende o kadar kuzen ama su siralar gayet iyi yemiyorum tutuyorum kendimi nasl gidio diyet:)Tesekkur ederiiimmm Ayyy o cikolata krizini sorma canim beni mahfeden de o oluyo zaten hep
hoşgeldin canım :) hedef kilonu ve güncel kilonu yazarsan listeye ekleyeyeimArkadaşlar mrb beni de araniza alir misiniz hamilelikle birlikte kilo aldm kendi çabalarimla büyuk kismini verdim ama şu 6 kilo üzerime yapisti kaldi resmen bi türlu motive olamadm bende zayflamak istiyorm
yyok canım aynen devam sen mi pes ettin yoksaaGünaydın bayanlar nasl gidio calismalar pes eden yoktur umarm
Yok cnm aynen devam :)yyok canım aynen devam sen mi pes ettin yoksaa
iyi bari canım öyle yazınca endişelendim birdenYok cnm aynen devam :)
geçmiş olsun canım nasıl oldunSelam kizlar iki gundur hastayim yatiyorum evde o yuzden yazamadim
varr canımm olmaz mı herkes fit olmak istiyor bence dümdüz karınnYaaaaaa kimse yok bu topikteeeee kimse kilo vermek istemiyor mu herkes gobeginden cok mu memnun siskolata gibi gezmeye bayiliyo anlasilan
düzelemedim canım yaa çok fenayımgeçmiş olsun canım nasıl oldun
hadi yaa neyin var ki canımdüzelemedim canım yaa çok fenayım