2 kez yaptım canım ben dukanı ama yarıda bıraktım hiç zararını görmedim ayrıca benim bir kaç arkadaşım diyetisyene gitti inan neredeyse aynı diyeti uygulatıyor ben 63,,5 dan 57,5 düştüm sıkıldım biraz sonra sınavlar falan kaçırdım ama 1 aydır fena yiyorum yine ona rağmen 2,5 kilo geri aldım ama ben seyir evresinde bıraktım güçlendirme yada korumayı da yaparsan geri kilo almıyorsun bende bekarken ki halime 50 ye düşmek istiyorum çünkü nasip olursa seneye çocuk istiyorum koruduğum kilo da hamile kalırsam alacağım kilo çok abest durmaz ama zaten kısayım şuan ve tombulum bunu üzerine hamile kalsam yuvarlanırım galiba
bugün tekrar dan dukanca beslenmeye başladım inan dünkü stresim kalmadı çünkü doydum serbest olan yiyecekleri istediğin kadar tüketebiliyorsun zaten ve hepsi sağlıklı yiyecekler mesela atak evresinde saf protein zaten et balık tavuk haşlama yada ızgara istediğin kadar yağsız kısımlarını tüketebiliyorsun süt ve süt ürünleri sadece light olanları istediğin kadar tüketiyorsun günlük 1,5 kaşıkta yulaf kepeği var herkes bunu yerken zorlanıyor ama ben çok kolay yiyorum istersen biraz araştır ona göre yapmak istersen denersen tartıda zaten bu haftayı 75 lere indiiğinde azmin geri dönecek emin ol