canım benim,bu güzel olayı başlatan kaptanımız senmiş isin ben de katılmak istiyorum senin desteğinle motivenle kilo vermek istiyorum tatlımkızlar haftasonu geliyor hazır mısınız
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorumGünaydın size günaydın size kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar 2 gündür çok hastayım
gecmis olsun canim neyin varGünaydın kızlar 2 gündür çok hastayım
Sabah yarım bardak kefir
2 saat sonra
1,5 haşlanmış yumurta
Ara 1 dilim ananas
öğlen tavuk göğsü yarım yumurta
ara 1 dilim ananas
akşam balık yiyeceğim pişiyor daha
Kızlar yarın 2 günlük ayran detoksunu yapacağım bakalım kilo vericem mi
ayran detoksu nasıl oluyo biraz anlatsana canm
bu arada evet Haftasonu geldi dikkat etmek lazim onerileeriniz var mi
brn bu aksamdan hafta sonu uyacagim diyetin malzemelerini buzluktan dolaba indirdim boylece sadecr onlari yiyecegim buz dolabima daki resmim ile istedigim kilodaki Resmimi koydum dolaba gidince ışık hiziyla tekrar salona isinlanjyorum
canım burda bir arkadaş paylaşmıştı şuan hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama
şu şekilde
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve domates,salatalık,yeşıllık(bolca yenebılır) .
Kahvaltıdan 2 saat sonra gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.