8 haftalik yarisa var misiniz ?

günaydın arkadaşlar, dünkü menüm şöyle;

09:00 - karbonatlı su
09:30- 1 tam buğday unlu poğaça
12:00 - 2 kuru kayısı
13:30 - yeşil mercimek, ayran, 1 tam tahıl ekmeği
17:00 - 3 adet form bisküvi
19:00 - çorba, salata, 1 tam tahıl ekmeği

18/12/2014 tarihli listem
sabah:
1 yumurta peynirli omlet 200
2 etimek 70

öğle:
karışık gözleme 402
patates kızartması 213

akşam yemek yok.

çok acıktım tahinli kurabiye 180 kalori 1065 calori ile günü kapattım pek iyi sayılmazdı ama bugün gayet iyiyim:)

Bugün kü menum
sabah 2 tane haslanmis yyumurta 1k. kutusu kadar light peynir 5 zeytin
öğlen 4 tane köfte izgara

aksam da yogurt ve light pudingle kapamayi düşünüyorum

bu arada evet Haftasonu geldi dikkat etmek lazim onerileeriniz var mi
brn bu aksamdan hafta sonu uyacagim diyetin malzemelerini buzluktan dolaba indirdim boylece sadecr onlari yiyecegim buz dolabima da simdiki resmim ile istedigim kilodaki Resmimi koydum dolaba gidince ışık hiziyla tekrar salona dönüyorum

bu arada evet Haftasonu geldi dikkat etmek lazim onerileeriniz var mi
brn bu aksamdan hafta sonu uyacagim diyetin malzemelerini buzluktan dolaba indirdim boylece sadecr onlari yiyecegim buz dolabima da simdiki resmim ile istedigim kilodaki Resmimi koydum dolaba gidince ışık hiziyla tekrar salona dönüyorum [/QUOTE]

çok güzel bir fikir süpersin hafta sonu ne yapsamda malesef kacamaklar oluyor kı bu hafta sonu gıdecegımız yerler olacak nasıl olur sonuc bılemedım cumadan mı tartılsak acaba

19.12.2014
sabah
1 yumurta haşlama
1 dilim ekmek
3 zeytın

ara
yeşil çay
mandalina

öğle
yarım kase çorba
karnıbahar 1 tbk yedım karnım agrıdı ama
salata
50 gr ekmek

ara
çay
bir ısırık börek

ara
yarım portakal
yogurt

aksam
yine sadece salataaaaaaaaaaaaaaa

incecik olun inş kızlar

bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış azcık beyaz peynir

öğlen çiğ köfte dürüm bi tane. ve ayran

akşam domatesli tavuklu bulgur pilavı yicem bi porsiyon yanına yoğurt

bugünlük bu kadar

Sabah yarım bardak kefir
2 saat sonra
1,5 haşlanmış yumurta
Ara 1 dilim ananas
öğlen tavuk göğsü yarım yumurta
ara 1 dilim ananas
akşam balık yiyeceğim pişiyor daha

Kızlar yarın 2 günlük ayran detoksunu yapacağım bakalım kilo vericem mi

ayran detoksu nasıl oluyo biraz anlatsana canm

ayran detoksu nasıl oluyo biraz anlatsana canm

canım burda bir arkadaş paylaşmıştı şuan hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama
şu şekilde
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve domates,salatalık,yeşıllık(bolca yenebılır) .
Kahvaltıdan 2 saat sonra gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

çok güzel bir fikir süpersin hafta sonu ne yapsamda malesef kacamaklar oluyor kı bu hafta sonu gıdecegımız yerler olacak nasıl olur sonuc bılemedım cumadan mı tartılsak acaba[/QUOTE]

csnim benim kuzenim dogum yapmasina ragmen ki evlenmeden once bile balik etliydi sirrini soyledi bir litre suya 1tane salatalik 1cay kasigi kadar taze zencefil rendeleyip icinde on iki tane taze nane ve bir limon dograyip bir gece brkletip yemeklerden sonra icmis ama aslinda once icilirmis sindirimi kolaylastiriyormus tahmin et suan hic gobegi yok bizim kiz bekarken olamadigi formunda suan bende eve giderken birazdan alip bu aksam baslayacam 7gun yapiliyor sadece yarin bende arkadasimla bulusulacam malesef dikkaat edemeyecegim

ben buna benzer görmüştüm tarifte yoğurt salatalık buğday nohut ve nane vardı

hatta gecen niyetlendim buğdayla nohutu ısltatıp haşladım ama düzenli yapamadım evde olmadığım için

ama bazen öğün olarak yedim gerçekten tok tutuyor

inşallah fayda görürsün

09:15 1 haslanmis patates + 3 kasik yogurt + bitki cayi

12:00 1 haslanmis patates + yesil cay+ puding

15:30 2 ispanakli gozleme

aksama tatli gelmis ondan bi porsiyon yerim artik.

2 ssat yuruyus yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…