- Konu Sahibi caliskangarfield
Az kalmış canım hedefime hadi bakalım1,65 boy canım 69 kilodayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış canım hedefime hadi bakalım1,65 boy canım 69 kilodayım
yazıflamak için ne yapıyorsak yazalım. uyguladığınızbir diyet listesivar mı.. yeşil çay içiyor musunuz...mrb teşekkürler canım
boy 1,65 yaş 30 kilom en son pazartesi tartıldığımda 69,1 di güncel halini tekrar bildiririm
30 nisana kadar 60 kilo hedefim canım
günlük bildirim yapacakmıyız peki neler paylaşacağız
o da zamanla oturur canım merak etme sen de hafta içi daha yoğun olursun hafta sonunu azcık serbest bırakırsınyani hafta içi çok dikkat ediyorum ama hafta sonu ister istemez kaçamaklar oluyor
tşk ederim canım birde sporu düzenli yaparsam sonuç daha iyi olacak
tabi herkes düzenli bir şekilde menüsünü falan yazarsa birbirimize de yardımcı oluruz<
yazıflamak için ne yapıyorsak yazalım. uyguladığınızbir diyet listesivar mı.. yeşil çay içiyor musunuz...
?
kaynasırız canım daha yeniyizbu arada tanışmış kaynamışsınız biraz daha da kaynaşırız inşallah
kızlar bende günlük menümü yazıyorum
sabah...... 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta (haşlanmıs )az peynir
limonlu maydonoz salatalık domatez 2 bardaksekeriz çay
araa... 1 elma
öğle ...dışarda oduğum için yemedim
ara.. 1 fincan sekersiz kremasız kahve 2 diyet bisküvi
akşam... limonlu salata 1 kase çorba bir kaç kasık pırasa yemeği
2l su ve şu anda da2. yeşil çaymı içiyorum
20 dk parkaki zayıflama aletleriyle spor yaptım 150 ip atladım başlangıç olarak birazdan da egzersiz yapıcam...
teşekkür ederim canımmm fit olcaz insallahhgayet güzel ve başarılı bir menü canım tebrik ederim
<
yazıflamak için ne yapıyorsak yazalım. uyguladığınızbir diyet listesivar mı.. yeşil çay içiyor musunuz...
?
malesef biraz öyle oluyoro da zamanla oturur canım merak etme sen de hafta içi daha yoğun olursun hafta sonunu azcık serbest bırakırsın
ben mümkün olduğu kadar yemiyorum akşam mevye yada başka birşey çok açlık hissedersem tarcınlı süt içiyorum şekersiz aradakızlar akşam yemeğinden sonra bi sey yiyomusunuz elma falan
hmm bende ilk günler acıkıyordum ama dün aksam acıkmadım bende yemedim normalde yeşil elma yerim....net elimde bir liste yok cnm daha önce diyetisyene gitmişdim az çok ne yemem yada yememem gerektiğini biliyorum ona göre uyguluyorum ama şunu biliyorum diyet işi bence matematik işi yeşil çay günlük bir 1kupa içiyorum su çok içiyorum ama bu diyetten değil normaldede çok içerim spor yapmaya çalışıyorum
malesef biraz öyle oluyor
ben mümkün olduğu kadar yemiyorum akşam mevye yada başka birşey çok açlık hissedersem tarcınlı süt içiyorum şekersiz arada
Günaydın cnm iyiyim sen bu arada aslında herkes kilosuyla nerden olduğunu evli mi bekar mı ne iş yaptığını yada ev hanımımı belirtse daha çok tanırız birbirimizi sizcegünaydınn nasılsınızzzzzzz:)
inşallah canım :)teşekkür ederim canımmm fit olcaz insallahh
biz şimdiden menüleri yazdık ama kilo bildirimi pazartesi olacak :)Canlar kilo be menü bildirimi pazartesi başlanıyor muyuz
net elimde bir liste yok cnm daha önce diyetisyene gitmişdim az çok ne yemem yada yememem gerektiğini biliyorum ona göre uyguluyorum ama şunu biliyorum diyet işi bence matematik işi yeşil çay günlük bir 1kupa içiyorum su çok içiyorum ama bu diyetten değil normaldede çok içerim spor yapmaya çalışıyorum
malesef biraz öyle oluyor
ben mümkün olduğu kadar yemiyorum akşam mevye yada başka birşey çok açlık hissedersem tarcınlı süt içiyorum şekersiz arada