8 haftalık kilo verme yarışması

<
mrb teşekkürler canım

boy 1,65 yaş 30 kilom en son pazartesi tartıldığımda 69,1 di güncel halini tekrar bildiririm
30 nisana kadar 60 kilo hedefim canım
günlük bildirim yapacakmıyız peki neler paylaşacağız
yazıflamak için ne yapıyorsak yazalım. uyguladığınızbir diyet listesivar mı.. yeşil çay içiyor musunuz...
?

hadi ilk menümü paylaşayım o zaman kızlar
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta, biraz beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 kase kadar sebzeli türlü , yoğurt
ara:1 elma, 1 bardak ıhlamur
akşam:1 porsiyon kuşbaşı, salata, 1 bardak ayran
ara:2 bardak çay
2 litre su, 40 dakika yürüyüş

kızlar bende günlük menümü yazıyorum
sabah...... 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta (haşlanmıs )az peynir
limonlu maydonoz salatalık domatez 2 bardaksekeriz çay
araa... 1 elma
öğle ...dışarda oduğum için yemedim :KK43:
ara.. 1 fincan sekersiz kremasız kahve 2 diyet bisküvi
akşam... limonlu salata 1 kase çorba bir kaç kasık pırasa yemeği
2l su ve şu anda da2. yeşil çaymı içiyorum
20 dk parkaki zayıflama aletleriyle spor yaptım 150 ip atladım başlangıç olarak birazdan da egzersiz yapıcam...:KK9:

kızlar bende günlük menümü yazıyorum
sabah...... 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta (haşlanmıs )az peynir
limonlu maydonoz salatalık domatez 2 bardaksekeriz çay
araa... 1 elma
öğle ...dışarda oduğum için yemedim :KK43:
ara.. 1 fincan sekersiz kremasız kahve 2 diyet bisküvi
akşam... limonlu salata 1 kase çorba bir kaç kasık pırasa yemeği
2l su ve şu anda da2. yeşil çaymı içiyorum
20 dk parkaki zayıflama aletleriyle spor yaptım 150 ip atladım başlangıç olarak birazdan da egzersiz yapıcam...:KK9:

gayet güzel ve başarılı bir menü canım tebrik ederim :KK9:

<

yazıflamak için ne yapıyorsak yazalım. uyguladığınızbir diyet listesivar mı.. yeşil çay içiyor musunuz...

?

net elimde bir liste yok cnm daha önce diyetisyene gitmişdim az çok ne yemem yada yememem gerektiğini biliyorum ona göre uyguluyorum ama şunu biliyorum diyet işi bence matematik işi yeşil çay günlük bir 1kupa içiyorum su çok içiyorum ama bu diyetten değil normaldede çok içerim spor yapmaya çalışıyorum
o da zamanla oturur canım merak etme :KK51:sen de hafta içi daha yoğun olursun hafta sonunu azcık serbest bırakırsın
malesef biraz öyle oluyor

kızlar akşam yemeğinden sonra bi sey yiyomusunuz elma falan
ben mümkün olduğu kadar yemiyorum akşam mevye yada başka birşey çok açlık hissedersem tarcınlı süt içiyorum şekersiz arada

net elimde bir liste yok cnm daha önce diyetisyene gitmişdim az çok ne yemem yada yememem gerektiğini biliyorum ona göre uyguluyorum ama şunu biliyorum diyet işi bence matematik işi yeşil çay günlük bir 1kupa içiyorum su çok içiyorum ama bu diyetten değil normaldede çok içerim spor yapmaya çalışıyorum

ben mümkün olduğu kadar yemiyorum akşam mevye yada başka birşey çok açlık hissedersem tarcınlı süt içiyorum şekersiz arada
hmm bende ilk günler acıkıyordum ama dün aksam acıkmadım bende yemedim normalde yeşil elma yerim....

güzel canım ya aslında en zararlı akşam yemekleriii
sporu da zamanla oturtursun ben de daha tam oturtamadım ki

X