- Konu Sahibi caliskangarfield
ewet katılmak istiyorum siz başladınız mı diyet yapmaya ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet başladım haftalık kilomu da bildireceğim mutlaka sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sen ne yapıyorsun diyet olarak ? kaç kilosunewet katılmak istiyorum siz başladınız mı diyet yapmaya ?
bende 2 litre falan su içiyorum sağlıklı besleniyorum 75.2 kiloyum ben 12 kilo verip 48 mi olmak istiyorsun ? çok az değil mi3 gündür 2 l su içiyorum yarım saatde eğzersiz yapıyorum tatlıyı kestim iste alıştırmak adına.ama sağlıklı beslenmeyebaşladım. bu sabah tartıldım 60.50 kiloyum 12 kilo fazlam var . sen kaç kilosun
anladım çok zayıf durmuyorsan sen bilirsin yine de pazartesi uygun muBOYUM 1.54 eski kilom 48 di. ne zaman bildirelim kilomuzu
yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çalıştığım için düzenli olmuyor düzene oturtacağım inşallahSPOR YAPIYO MUSUN..
yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çalıştığım için düzenli olmuyor düzene oturtacağım inşallah
sen yapıyor musun spor
ona da çok faydalı diyorlar ip atlamaya ama ben atlayamıyorum nefesim kesiliyor hemeniyi havalarda kızı alıp çıkıyorum ama her gün çıkamıyorum ip atlama başlıcam hareket olsun diye insallah işe yarar.
günaydınnn tamam anlaştık :)yürüyüş yaparsın sende . yarın tamgaz başlıyorum artık azimliyim
günaydın :) olmaz tabi neden olsun ama şu an yeterli sayıda kişi yok 3 kişiyiz sadece en azından 10 kişi olursa başlatırım yarışmayı bu hafta katılım için son gelen arkadaşlar olursagünaydın
bende katılmak isterim aranıza böyle bir konuda daha vardım katılmışdım ama konu sahibi iki hfta erkenden bıraktı topiği eğer böyle birşey olmayacaksa ve tam 8 haftalık ciddi bir düzen ve yarış içinde olacaksak bende varım kızlar ne dersiniz
günaydınnnn:) kaçamaksız ve bol sporlu günler diliyorummmgünaydınnn tamam anlaştık :)
çok fazla katılım polmazsayinede diyete başlaya biliriz
günaydınnnn:) kaçamaksız ve bol sporlu günler diliyorummm
merhaba.:)katılırsıın insallah canımgünaydın
bende katılmak isterim aranıza böyle bir konuda daha vardım katılmışdım ama konu sahibi iki hfta erkenden bıraktı topiği eğer böyle birşey olmayacaksa ve tam 8 haftalık ciddi bir düzen ve yarış içinde olacaksak bende varım kızlar ne dersiniz
pazartesiye kadar kilo bildirimimizi yapmamız gerekiyor güncel kilomuzu ve hedef kilomuzu ben de ona göre tabloyu oluşturacağım eğer yarışma yarım kaldıysa diğer arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz buraya hep birlikte yarışabiliriz böylecegünaydın
merhaba.:)katılırsıın insallah canım
pazartesiye kadar kilo bildirimimizi yapmamız gerekiyor güncel kilomuzu ve hedef kilomuzu ben de ona göre tabloyu oluşturacağım eğer yarışma yarım kaldıysa diğer arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz buraya hep birlikte yarışabiliriz böylece