- 18 Nisan 2013
- 636
- 23
- Konu Sahibi caliskangarfield
arkadaslar benim de kilo vermem lazim araniza alirmisiniz benide bebisimin olmasi icin kilo vermem sart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım :) şu an ki kilon ve hedef kilon kaçarkadaslar benim de kilo vermem lazim araniza alirmisiniz benide bebisimin olmasi icin kilo vermem sart
iyidir sen nasılsın :)günaydınn nasılsınızzzzzzz:)
ben pek bir şey yemiyorum canım akşam yemeğini çok erken yemişsem bir meyve yiyebiliyorum ama çay içiyorum geneldekızlar akşam yemeğinden sonra bi sey yiyomusunuz elma falan
ben yağmur bekarım çalışıyorum gündüzleri çok müsait olmuyorum işte olduğum içinGünaydın cnm iyiyim sen bu arada aslında herkes kilosuyla nerden olduğunu evli mi bekar mı ne iş yaptığını yada ev hanımımı belirtse daha çok tanırız birbirimizi sizce
78 kiloyum canim hedef kilom 60 ama zor duruyo 8 hafta da vermem o yuzden 70 e dusmem lazimhoşgeldin canım :) şu an ki kilon ve hedef kilon kaç
pazartesi günü bildirim yapıp başlıyoruz
Bende kadriye ankara çalışıyorum bende evli bir oğlum var canımben yağmur bekarım çalışıyorum gündüzleri çok müsait olmuyorum işte olduğum için
ama akşamları evde olunca daha rahat burda olabiliyorum
başlıyoruzzz:) heyecanlandım şimdi :)Canlar kilo be menü bildirimi pazartesi başlanıyor muyuz
evliyim canım şimdilik ev hanımıyım 21 yasımdayım ıspartalıyım:) kilom .60.50 hedef kilom 50-48 arası sizler ???Günaydın cnm iyiyim sen bu arada aslında herkes kilosuyla nerden olduğunu evli mi bekar mı ne iş yaptığını yada ev hanımımı belirtse daha çok tanırız birbirimizi sizce
ben sporu oturttum ama çok acıkıyorum yaaagüzel canım ya aslında en zararlı akşam yemekleriii
sporu da zamanla oturtursun ben de daha tam oturtamadım ki
bende iyim cnmmm.:)iyidir sen nasılsın :)
ievliyim canım şimdilik ev hanımıyım 21 yasımdayım ıspartalıyım:) kilom .60.50 hedef kilom 50-48 arası sizler ???
:)bn evde olunca sürekli pc de sayfa açık:)bolbol yazarım neler yaptığımıben yağmur bekarım çalışıyorum gündüzleri çok müsait olmuyorum işte olduğum için
ama akşamları evde olunca daha rahat burda olabiliyorum
amin canım insallah bebek sahibi olabilirsin.. Allahtan sonra hersey elimizdei
bende istanbuldan evliyim 24 yasindayim cocuk yok bende olmasi icin kilo vermem lazim tüp bebk yapilcak ins hepimiz istedigimiz kiloya duseriz
ins canim aynen once allah tan istiyoruz sonra bize dusen gorevleri yapmaya calisyoruz ... ben daha once diyetisyene gittim 83 kilodan 78 e dustum 1 ayda ev tasidim o zamn diyet yapamadim simdi gene basladim ins kilo verebilirimamin canım insallah bebek sahibi olabilirsin.. Allahtan sonra hersey elimizde
boyun kaç cnm ?ins canim aynen once allah tan istiyoruz sonra bize dusen gorevleri yapmaya calisyoruz ... ben daha once diyetisyene gittim 83 kilodan 78 e dustum 1 ayda ev tasidim o zamn diyet yapamadim simdi gene basladim ins kilo verebilirim
Görüsürüzzz :)iyi hafta sonları kızlar pazartesi görüşmek üzere
1.54 cnm senin?boyun kaç cnm ?