8 haftalık kilo verme yarışması

mrb teşekkürler canım

boy 1,65 yaş 30 kilom en son pazartesi tartıldığımda 69,1 di güncel halini tekrar bildiririm
30 nisana kadar 60 kilo hedefim canım
günlük bildirim yapacakmıyız peki neler paylaşacağız

ben de 74,7 yim bugün boyum 167 hedefim 62
yaptığımız sporu menümüzü paylaşabiliriz böylece birbirimizin menüsünü de görebilirz doğrularımızı hatalarımızı söyleriz birbirimize Hoppa
gerektiğinde spor videosu ya da görsel paylaşımlar da düşünüyorum önerilerinize de açığım

ok ben 6 kasımdan beri diyet spor ile 78 den düştüm 69 devam edeceğim
ilk zamanlar yürüyüş yapıyordum dışarıda ama havalar soğuyunca evde zumba yapmaya başladım şimdide
jillian michaels level 1 de 2 gün yaptım cok yoruyor ciddi anlamda ama devam edeceğim günlük menü paylaşımı bencede yapılması gerekiyor hadi bakalım sonuç güzel olsun hepimiz için

Merhaba kızlar bizde 100 gün yani yaklaşık 14 haftalık bir yarışa başladık 1 hafta bitti bile kaldı 13 hafta menülerimizi paylaşıp tecrübelerden faydalanıyoruz sizede başarılar dilerim :KK19:
merhaba :KK3: teşekkür ederiz buraya da bekleriz kızlar sizi biz de arada uğrarız ne kadar çok motivasyon o kadar çok gidecek kilo :KK68:

ok ben 6 kasımdan beri diyet spor ile 78 den düştüm 69 devam edeceğim
ilk zamanlar yürüyüş yapıyordum dışarıda ama havalar soğuyunca evde zumba yapmaya başladım şimdide
jillian michaels level 1 de 2 gün yaptım cok yoruyor ciddi anlamda ama devam edeceğim günlük menü paylaşımı bencede yapılması gerekiyor hadi bakalım sonuç güzel olsun hepimiz için

çok güzel hedefine de ulaşırsın inşallah :nazar:
ben de yürüyüş yapıyorum genelde kilo fazla olunca diğerleri çok yoruyor pilates yapmayı çok istiyorum stresli bir yaşamım var geçenlerde yaptım ama yarım saat yapabildim çok yordu jillian da zor gerçekten
inşallah hedeflerimize ulaşırız :KK68:

Olur canım be yakınız inş hedeflerimize ulaşırız aksam bildirim yaparız artık yediklerimizi kalabalık olacağımız için karışmasın
inşallah hepimiz fit olalım kilolar gitsin gelmesin bir daha :) tabi olur canım menüleri akşam paylaşırız
ben listeyi ilk sayfada toplayacağım katılanlar da kesinleşsin pazar gününe kesin listeyi oluştururum o zaman

evet ben bildirime başlıyorum hadi hayırlısı
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet tam buğday ekmeği
3 zeytin
yarım çay bardağı süt

ara
yeşil çay
elma

öğle
yarım sebze corbası
4 köfte 2 dilim patatesli köfte sulu