- 30 Eylül 2010
- 1.030
- 3.933
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.101
Emeğine sağlık CivcivimSpor tamam
Ayy şu an bütün kaslarim zangır zangır titriyoronlar da şaşkın dün gece pastayi gömerken bugün ne oldu diyorlar
Ayy Aslım çok geçmiş olsun yaiyi Gecelet Canlarım
Kusura bakmayın dün ve bugün uğrayamadım. E okul ve karne işleri üzerine bir de grip olunca bir de bu sabah evden çıkmadan ayağım kaydı toto ve sağ bileğimin üzerinde düştüm. Ve tam oldu.Öyle okula gittim. Şimdi doktordan geldim. Çok şükür ki kırık, çıkık vs yokmuş. İncinmişim sadece.
Umarım herkes iyidir. Menü ve adım sayılarımı yarın paylaşayım. Hepinizi öpüyorum. Bana dua etmenizi istiyorum. Bu haftayı hayırlısıyla tamamlayayım.
Balım çabuk alınan çabuk verilir biliyorsunKızlar bugun rapor vermek üzere tartıldımdogum gununun acısı temızce cıktı tartıda eksı degil artı var ama yıkılmak yok yola devam.. elbet gidecek bu kilolar ALLAH ın izniyle ...
Sağlık durumun iyiyse yap canım gerçi işten vakit kalmiyor sanırım ama. Gunde 20 dk leslie bile yapsan kardirBu haraket yetmıyor Civcivim. tempolu yuruyus ya da benim leslie yapmam sart ..toparlanmam lazım.
Çok gecmiş olsun Aslıcım. İnşALLAH bu haftayı kolaylıkla kapatırsın
Ay inşALLAH Civcivim :) Cıktım yarım saat de olsa hızlı tempo yurudum geldim:)Ayy Aslım çok geçmiş olsun yaşimdi nasilsin? Çok şükür ki kirik değilmiş
Bu hafta okul tatil mi oluyor canim? Dinlenirsin güzelce ayagin iyileşsin
Allah kolaylık ve acil şifalar versin canim
Balım çabuk alınan çabuk verilir biliyorsunmerak etme sen bu hafta kesin eksi geleceksin salıya bile kalmaz cumaya.
Sağlık durumun iyiyse yap canım gerçi işten vakit kalmiyor sanırım ama. Gunde 20 dk leslie bile yapsan kardi
Maşallah canimAy inşALLAH Civcivim :) Cıktım yarım saat de olsa hızlı tempo yurudum geldim:)
İnşKızlar kendinizi hazirlayin bu cuma tartidan sonra spor yarisi yapalim 5 6 günlük
Ama bu sefer iki gruba ayrilcaz rekabet olacak
Çok geçmiş olsunEvet doktor tavsiyesi canım. Böbreğimde Taş var ve böbreğim hastaymiş. Onun için diyet türü yapıyorum. Sağlıklı yaşam üzerine. Sadece diyet de yapmıyorum.kullandigim şampuandan tut da temizlik ürünlerine kadar dikkat ediyorum. Siyah çay yasak beyaz un yasak. Deterjanlar yasak.
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun
YapalımKızlar kendinizi hazirlayin bu cuma tartidan sonra spor yarisi yapalim 5 6 günlük
Ahh Civcivim cuma okullar tatil oluyo cumartesi esimin ailesine gitmek üzere yola çıkacağız . orda diyetime uyabilsem yeter diye dusunuyorum:) o yuzden ben spor yarışmasına bu defalık katilmayayim . ama spor yapabikitsem de destek amaçlı paylasirimKızlar kendinizi hazirlayin bu cuma tartidan sonra spor yarisi yapalim 5 6 günlük
canim ayni gunde krema makarna cikolata patates biraz fazla gibi değil mi?Salı menüm ile geldim
Sabah
1 hurma yeşil çay
Öğle
1 tabak kremalı makarna
Ara
1 parça çikolata 6 fındık
Türk Kahvesi
Akşam
1/2 kase çorba
1 kase etli patates yemeği
Gece -20:30 -21 gibi yemeyi düşünüyorum
Yarım kase Yoğurtlu böğürtlen yemeyi planlıyorum bunu yapmazsam elim abur cubura gidiyor
Spor
30 dk evde bisiklet
Su
2 litre