- 11 Şubat 2016
- 3.896
- 17.980
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.021
Maşallah, süpersinizHayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarım. Bugün tartı sonucum beni çok mutlu etti57.500 .
Geçen hafta 58.700 dü.
1.200 vermişimdarısı sizlere güzel haberlerinizi bekliyorum
Maşallahhhhhh süpersiniz. Ne güzel sonuçlar böyleKilo Bildirimi:
Haftaya Başlangıç :88.3
Güncel kilo :86.3
Fark:2 kg
***Bu tartı sonucuyla dıyetımde 28 günde 6.7 kg vermiş oldum.. Diyetisyen bu listelerle 1 bucuk ayda 6-8 kg arasında vermeni bekliyorum demişti. Hedefi tutturup mahcup olmayacağım için ayrıca mutluyum :) Daha nice 6 kilolalara veda etmeye
***Kaçamak günüm geldi. Bu akşam mı? yarın oglumun arkadasının dogum gununde mı istediklerimi yesem kararsızım :)
süpersiniz, tebriklerGeçen hafta tartılıp aldığımı görünce bir miktar üzülmüştüm bu hafta moral oldu
Geçen hafta: 68.3 kg
Bugün: 67.2 kg
Fark: 1.1kg
haftaya güzel olur inşallahkilo bildirimim
baslanginc kilom 68.9
bu hafta 70.4
fark +1.5 kilo
gel gellllHoşbuldummben başlasam mı yaa
Taŕtıldım
Smoothie yapıp geliyorumm
Kendini tanıtır misin
Bir de baslangic kilonu ve hedefini söylersen
Tamam canim nasıl rahat edeceksenama sıkma canını o kadar kilo vermissin kalanini da verirsin olabiliyor böyle zamanlar iste
Afiyet olsun aslim lahmacun zaten yiyorum ben bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor 1 tane. Zaten dengelemissin öyle olsa bile
Afiyet olsun canım.
Ooo tebrik ederim balım belliydi zaten
Olsun canım önemli degil bi kısmını hemen atarsın zaten ödem muhtemelen. Kalanını da bu hafta dikkat eder atarsın.
Afiyet olsun canım spor da çok güzel
Çok iyi balim tebrikler
Bence doğum günündemillete hava atarsın çok yiyorum ama kilo veriyorum diye
Oo tebrikler balım çok iyi5lere digru gidiyorsun
Maşallah civcivimmmmKilo Bildirimi
Gece hafta: 71.3
Bugün: 70.9
Fark:400 gr
Kızlar ben artık pazartesileri de tartilcam buraya yazmam herhalde de. Çünkü haftasonu kaçırıyorum ondan iyi veremiyorum bence.
Pazartesi günü tartilinca kacamak yapma ihtimalim cok düşer.
Bugün de kacamak yok
Menü yazmazsam siz de beni uyarın lütfen. Bilin ki orda bi kaçamak dönüyordur
Ballarım hepinizi tebrik ediyorum, gayet güzel kilolar verdiniz
Alıntılarımda bir sürü mesaj hala yazılmayı beklediği için kilo bildirimlerini ekleyemedim. Aklımda kaldığı kadarıyla ortaya karışık yazacam artık :)))
Lisbetim ❤1,5 ayda vereceğin 6-7 kiloyu 28 günde verdiğin için seni ayrıca tebrik ediyorumBence de kaçamağı doğum gününde yapman daha mantıklı
Humakaser ❤ canım sende çok güzel gidiyorsun, maşaallah, 1 kilonun üzerinde
Sudansebepcim ❤ Sende 1 kiloyu geçmişsin, maşaallah diyorum, takdir ediyorum
Burc, balım ❤ lütfen artı gelmen moralini bozmasın, son 2 günlük menünü de okumuştum, öyle kilo alacak gibi de değildi, geçici bir ödem durumu olabilir, wc durumun nasıl bilmiyorum. Azimle devam, inanıyorum ki haftaya güzel bir eksiyle geleceksin
Hemdemim❤ senin bildirimi görmedim mi acaba, niye hatırlayamadımBi lahmacunu hatırlıyorum
Bu kısmı -+400lere ayırdım
Leydicim ❤ Senin 400 gr vermen herhalde benim 2 kg vermeme eşdeğerdir, az kilona rağmen gayet güzel bir eksi, çok tebrik ediyorum seni
Sarı CivcivimEnişte beyin tüm abur cubur sabotajlarına rağmen, krizlere rağmen eksiyle geldin, seni de çok tebrik ediyorum balım Bende -400 ile daima yanındayım biliyorsun :)))
SebastianÇizkekim ❤ Tekrardan hoşgeldin balım+400 fazla bir rakam değil, sen aklına koyarsan belki 2 günde bile atarsın onu :))
Tebrikler