- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.001
Sarılalım 400ler olarakBallarım hepinizi tebrik ediyorum, gayet güzel kilolar verdiniz
Alıntılarımda bir sürü mesaj hala yazılmayı beklediği için kilo bildirimlerini ekleyemedim. Aklımda kaldığı kadarıyla ortaya karışık yazacam artık :)))
Lisbetim ❤1,5 ayda vereceğin 6-7 kiloyu 28 günde verdiğin için seni ayrıca tebrik ediyorumBence de kaçamağı doğum gününde yapman daha mantıklı
Humakaser ❤ canım sende çok güzel gidiyorsun, maşaallah, 1 kilonun üzerinde
Sudansebepcim ❤ Sende 1 kiloyu geçmişsin, maşaallah diyorum, takdir ediyorum
Burc, balım ❤ lütfen artı gelmen moralini bozmasın, son 2 günlük menünü de okumuştum, öyle kilo alacak gibi de değildi, geçici bir ödem durumu olabilir, wc durumun nasıl bilmiyorum. Azimle devam, inanıyorum ki haftaya güzel bir eksiyle geleceksin
Hemdemim❤ senin bildirimi görmedim mi acaba, niye hatırlayamadımBi lahmacunu hatırlıyorum
Bu kısmı -+400lere ayırdım
Leydicim ❤ Senin 400 gr vermen herhalde benim 2 kg vermeme eşdeğerdir, az kilona rağmen gayet güzel bir eksi, çok tebrik ediyorum seni
Sarı CivcivimEnişte beyin tüm abur cubur sabotajlarına rağmen, krizlere rağmen eksiyle geldin, seni de çok tebrik ediyorum balım Bende -400 ile daima yanındayım biliyorsun :)))
SebastianÇizkekim ❤ Tekrardan hoşgeldin balım+400 fazla bir rakam değil, sen aklına koyarsan belki 2 günde bile atarsın onu :))
Tebrikler balım diyetisyenin dedigi gibi emin adimlarla gidiyorsun13 Ocak Cuma Bildirimi
Geçen Cuma 73.8
Bu Cuma 73.4
Fark - 400 gr
Sarılalım civcivimSarılalım 400ler olarak
Diyetisyene rağmen gibime geliyor amaTebrikler balım diyetisyenin dedigi gibi emin adimlarla gidiyorsun
Uyurken okuduysam mesajıEnercim, asli cumartesileri tartılmak istemisti en başta ondan yok muhtemelen unuttun
Biraz biraz alismadin mi menulere balım?Sarılalım civcivim
Diyetisyene rağmen gibime geliyor ama
Balım emin adımlarla derken yaza kadar herkes zayıflayacak, ben daha yolun yarısına gelecem
Adamı gözüm tutmaya başladı
Dün de yürüyecek miydik balımKızlar perşembe gününün adımlarını herkes yazdi da ben mi kaçırdım
Tablo bitsin birinciyi aciklayalim
Kıyamam aslinda dahil etmistik ama olsun yok sana tatildi bosver uzulmeDün de yürüyecek miydik balım
Ben özellikle hiç yürümedim, Cumaya ödem olmasın diye. Yinede biraz şişim sanki.
12 ocak Cuma mı12 Ocak Cuma Menum
Sabah 09.00 lorlu Susamlı omlet, peynir, kilbiber, 1 dilim ekmek kuşburnu çayı
Ara 11.00 Türk kahvesi, 1 kuru erik 1 kuru kayısı
Ara 13.00 nescafe
Ara 16.00 3 galeta, Türk kahvesi
Akşam 18.30 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 8 tane fırın hamsi
Spor; yapmadım sadece adımlar var 5408
Su; 2 litre
Hahah pardon görmedimD Deltavealfa canım yasin kaç evli misin çalışıyor musun kendini tanitir misin
Daha önce de yazdım görmedinısrarla öğrenmek istiyorum
Balım benim isteklerime çok uygun değil gibi, bir süre sonra bıkkınlık verecek gibime geliyor.Biraz biraz alismadin mi menulere balım?
Ya aslında bi yandan adam doğrusunu yapıyor ama iste biz sabirsiziz
İçine sinmezse başkasına gidersin enercim
Ne zamandı kontrolün ayda bir mi?
Artik ben de öğün sayisini arttircam daha önce diyetteyken de az ve sık yiyordum ben niye maceraya atılıp azalttım bilmiyorumbana öbürü daha iyi gelmişti. 6 öğün.
İleri görüşlü Civcivim benim12 ocak Cuma mı
Leylalikta benim gibi ol
Kimse de farketmemis
Teşekkür ederim enerjiciğim :) Hep birlikte yola devamBallarım hepinizi tebrik ediyorum, gayet güzel kilolar verdiniz
Alıntılarımda bir sürü mesaj hala yazılmayı beklediği için kilo bildirimlerini ekleyemedim. Aklımda kaldığı kadarıyla ortaya karışık yazacam artık :)))
Lisbetim ❤1,5 ayda vereceğin 6-7 kiloyu 28 günde verdiğin için seni ayrıca tebrik ediyorumBence de kaçamağı doğum gününde yapman daha mantıklı
Humakaser ❤ canım sende çok güzel gidiyorsun, maşaallah, 1 kilonun üzerinde
Sudansebepcim ❤ Sende 1 kiloyu geçmişsin, maşaallah diyorum, takdir ediyorum
Burc, balım ❤ lütfen artı gelmen moralini bozmasın, son 2 günlük menünü de okumuştum, öyle kilo alacak gibi de değildi, geçici bir ödem durumu olabilir, wc durumun nasıl bilmiyorum. Azimle devam, inanıyorum ki haftaya güzel bir eksiyle geleceksin
Hemdemim❤ senin bildirimi görmedim mi acaba, niye hatırlayamadımBi lahmacunu hatırlıyorum
Bu kısmı -+400lere ayırdım
Leydicim ❤ Senin 400 gr vermen herhalde benim 2 kg vermeme eşdeğerdir, az kilona rağmen gayet güzel bir eksi, çok tebrik ediyorum seni
Sarı CivcivimEnişte beyin tüm abur cubur sabotajlarına rağmen, krizlere rağmen eksiyle geldin, seni de çok tebrik ediyorum balım Bende -400 ile daima yanındayım biliyorsun :)))
SebastianÇizkekim ❤ Tekrardan hoşgeldin balım+400 fazla bir rakam değil, sen aklına koyarsan belki 2 günde bile atarsın onu :))
Şişman ve pişman olmanız aramızda olmanızı gerektirirHahah pardon görmedim
Evliyim 2 çocuğum var kilolar hep o yüzden
Çalışıyorum
Şişman ve pişmanım
Çok teşekkür ederimŞişman ve pişman olmanız aramızda olmanızı gerektirir
Onun için aramıza hoşgeldiniz :)))
Haha inşallah zayıf ve mutlu oluruz beraber canım bundan sonraHahah pardon görmedim
Evliyim 2 çocuğum var kilolar hep o yüzden
Çalışıyorum
Şişman ve pişmanım
Anladım balım haklısın. Bak bakalim inş ordaki sana uygun bi liste verirBalım benim isteklerime çok uygun değil gibi, bir süre sonra bıkkınlık verecek gibime geliyor.
Gelecek hafta Alanya da olacağım, orada iyi bir diyetisyen bulma imkanım çok olur.
Bu diyetisyenin tarzı biraz ilkel mi diyeyim, klasik mi diyeyim, işte öyle bir şeyler, pek esnek değil.
Evet balım aralikli oruca biraz daha sonlara dogru donerimBalım evet sen bir anda çok azalttın, genelde gözüme az geliyor menülerin. Sonra aniden kriz vuruyor. En başlardaki gibi yapsan daha iyi olacak sanki, çok güzel kilolar vermiştin o zamanlar. Hatta düğünün yakındı, tasarımcı gelinliğini daralta daralta adeta baştan dikti, yazık kadın heder oldu
Tespit gibi tespitŞişman ve pişman olmanız aramızda olmanızı gerektirir
Onun için aramıza hoşgeldiniz :)))