- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son kaçtın sen canım kilo aldn mi verdin mi
Hosgeldin canımBen geldim başlangıç 75,1 hedefim 67
Kendime mantıklı hedefle koymak ve başarmak istiyorum
Ah aslında 57 olsam çok süper olur
Her gün menü mü yazıyoruz akşama bitirince yazayım dikkatli bir gün geçirmek istiyorum
Olur tatlım :)En son kaçtın sen canım kilo aldn mi verdin mi
Geçici tabloya ekliyorum 1 hafta dene istersen kalmaya karar verirsen aliyim digerine
İyi canım fazla bir şey değilmişOlur tatlım :)
1 ocaktan beri 400 gr kadar almışım canım
Ahahah Cİvcivim bugun de aksam arkadaslarla dısarda bulusalım denildi. Yemeklerimi yaptım yanımda götürmeyi düşünüyorum yarın yıyeceksem bugun mecbur dıyetıme uymam lazım.Bugun yersem yarın benim için ızdırap olur ve hıc tanımadıgım ınsanlara sureklı acıklama yapmak zorunda kalırım Bugunu normal atlatırsam yarın ne ıstersem yicem bi ögündeKendini tanıtır misin
Bir de baslangic kilonu ve hedefini söylersen
Tamam canim nasıl rahat edeceksen ama sıkma canını o kadar kilo vermissin kalanini da verirsin olabiliyor böyle zamanlar iste
Afiyet olsun aslim lahmacun zaten yiyorum ben bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor 1 tane. Zaten dengelemissin öyle olsa bile
Afiyet olsun canım.
Ooo tebrik ederim balım belliydi zaten
Olsun canım önemli degil bi kısmını hemen atarsın zaten ödem muhtemelen. Kalanını da bu hafta dikkat eder atarsın.
Afiyet olsun canım spor da çok güzel
Çok iyi balim tebrikler
Bence doğum gününde millete hava atarsın çok yiyorum ama kilo veriyorum diye
Oo tebrikler balım çok iyi 5lere digru gidiyorsun
Ben de oo cumaya çok var toplarm diye diye bi bakıyorum dağilmişim sağ olsun eşim de cok yardımcı olduğu icinHaftasonu olduğu için eşim evde oluyo ve bende de kaçıyo ama cumaya kadar topla kendini diyorum öyle bir döngüdeyim ben de
Oo iki gun denk gelmesi biraz kötü olmus ama sen bunu da atlatirsinAhahah Cİvcivim bugun de aksam arkadaslarla dısarda bulusalım denildi. Yemeklerimi yaptım yanımda götürmeyi düşünüyorum yarın yıyeceksem bugun mecbur dıyetıme uymam lazım.Bugun yersem yarın benim için ızdırap olur ve hıc tanımadıgım ınsanlara sureklı acıklama yapmak zorunda kalırım Bugunu normal atlatırsam yarın ne ıstersem yicem bi ögünde
Evet balım aslında 2023te de oluyor ama biz tercih yapamiyoruz ama cok nadir 2023 puanıyla da kadro açılabiliyor yine de.. sen biliyorsun zaten atanmissin malum niye acikliyorsamCivcivim konudan bağımsız kpss çalışmaları nasıl gıdıyor?2024 de olacak tekrar sınav değil mi?
Canım ben muhendıslerı sadece çift yıllarda gırebılıyo sanıyodum ben 2012 de sınava girdim 2013 te atandım.10. yılı dolduruyorum nasip olursa.Yaparsın Civcicivm. Yapamadıgın soru olursa mat den bakarız birlikte :)Oo iki gun denk gelmesi biraz kötü olmus ama sen bunu da atlatirsin
Bence de yarın daha tehlikeli yarına saklamak daha mantikli hakkini
Evet balım aslında 2023te de oluyor ama biz tercih yapamiyoruz ama cok nadir 2023 puanıyla da kadro açılabiliyor yine de.. sen biliyorsun zaten atanmissin malum niye acikliyorsam
Ben 2023e de gircem hem kenarda dursun hem de heyecanımı atiyim diye. Şu an mat ve turkce çalışıyorum canım. Zor gidiyor ama halledicem inşallah
Sen ne zaman atandin bayagi olmus sanirim da
Tebrikler canım
Yaa çok incesin canımCanım ben muhendıslerı sadece çift yıllarda gırebılıyo sanıyodum ben 2012 de sınava girdim 2013 te atandım.10. yılı dolduruyorum nasip olursa.Yaparsın Civcicivm. Yapamadıgın soru olursa mat den bakarız birlikte :)
Teşekkür ederim canımKendini tanıtır misin
Bir de baslangic kilonu ve hedefini söylersen
Tamam canim nasıl rahat edeceksen ama sıkma canını o kadar kilo vermissin kalanini da verirsin olabiliyor böyle zamanlar iste
Afiyet olsun aslim lahmacun zaten yiyorum ben bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor 1 tane. Zaten dengelemissin öyle olsa bile
Afiyet olsun canım.
Ooo tebrik ederim balım belliydi zaten
Olsun canım önemli degil bi kısmını hemen atarsın zaten ödem muhtemelen. Kalanını da bu hafta dikkat eder atarsın.
Afiyet olsun canım spor da çok güzel
Çok iyi balim tebrikler
Bence doğum gününde millete hava atarsın çok yiyorum ama kilo veriyorum diye
Oo tebrikler balım çok iyi 5lere digru gidiyorsun