- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.101
Balım L dir o C olsa duramazsınAllah Allah 1. Kim kız baş harfi c mi
Vallahi var ben yemeyince eşim bitiremedi tek başına ben olsam çoktan bitmiştisudanımsebebim hayalperest gördüm seni kuzum :) açlıktan oldu herhalde :)şeker düşünce halusinasyon falan görüyosunhadi bişeyler ye sen :) kesin pasta vardır sürekli getiriyolar sana ,ziyan olmasın hem
Bana da gelir kesin haftaiçi pasta börekbu arada ne zamn detoks yapsam ya da sizle yarışa girsem misafir geliyoyarın bi arkadasım cocuklarıyla gelecek .onlara bişeyler hazırlayacagım ve ben yemeyeceğım ...imtihanın böylesi
biz bu şartlarda yine iyi zayıflıyoruz ya :) yine gurur duydum bizleVallahi var ben yemeyince eşim bitiremedi tek başına ben olsam çoktan bitmişti
Bana da gelir kesin haftaiçi pasta börek
Aa aklıma gelmişken ya ben barbunya ıslattım ama yemeğini de canım çekmedi pek ya sonradanMenümü de yazayım kı bişey yemeye yüzüm olmasın :d
5 Mayıs Cuma :
uyanınca kayısı çayı
Kahvaltı öncesi filtre kahve
11:00 humuslu sandviç+3 kaşık nohut cipsi
Yürüyüş sonrası yeşilçay
14:00--1 elma +1 bardak süt
16:00--kahve+soda+hurma
19:00-8 kaşık bezelye yemeği+2 kaşık mantar sote+3 kaşık yogurt+2 kaşık rus salatası+salata
spor :13388 adım olmus (tel sürekli yanımda olmuyor.yarışma için saatle yaşacağım bilesiniz)
Görüciiiizzz canımBalım L dir o C olsa duramazsın
Ayy bana gelmez bi yerden inş artık gelmesin buzlukta zaten depoladigim pogacalar börekler yeterince tehlike saçıyorVallahi var ben yemeyince eşim bitiremedi tek başına ben olsam çoktan bitmişti
Bana da gelir kesin haftaiçi pasta börek
İçilir içilir boş icince çayın tadı daha iyi alınıyorHele bakın şu çay böyle boş boş içilir mibence de içilmez o yüzden siz cayın yanına piskevit ,baklava,cerez merez bişeyler mutlaka yiyin hakkaten zor içiliyo
Ben yediklerimi yazmaya utandımNeredesiniz yaw
Bence çok değil yürüyüşsun de , bugün dengelersin.Ben yediklerimi yazmaya utandım
Dün:
Saat 14: ali nazik, salata, yarım bardak kola
Saat 15.30: filtre kahve, yarım dilim cheesecake
En fazla kaç kalori almış olabilirim ki
Egzersiz karın: 30 dk
1 Saat 15 dk yürüyüş 9bin adım
Aksam olması dışında sorun yok bence bugün tek öğün yapıp dengeleyebilirsiniz.Burda mangalda hömür bırakmadım ertesi gün (dün) akşamm 10 a kadar dışardaydım gelince ekmek ve kıyma kavurma yedimne spor ne if ne diyet olmuş oldu tek avuntum adım sayısı normalimden fazla
Her gün tekrar başlayacağım diyorum ama baslayamiyorm diyet yapamayınca buraya da bakacak yüzüm olmadı açıkçasıH Hayaldebaris
@gibivegibi
A Alyasena
@bnnu
Kızlar nerdesiniz? Ama böyle bir geleyim 2 kayboluyum olmaz. Mazereti olanlar tamam o ayrı ama. Keyfi yere olmaz.
Geç kahvaltı yapcam 2 gibi yesem if e uymuş olcamAksam olması dışında sorun yok bence bugün tek öğün yapıp dengeleyebilirsiniz.