- 30 Mart 2020
- 323
- 402
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.141
Allah kolaylık versin civcivKızlar kusura bakmayın gelemedim. Ailevi problemler yaşıyorum ne olacağı belli değil. Kafamı biraz toparlayıp girdim buraya da.
Bi süre gelemicem merak etmeyin tekrar kusura bakmayın iyi değilim .
Merhaba hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar var menülerimizi spor ve suyu yazıyoruzMerhaba arkadaşlar ben de grubunuza katılabilir miyimEmziren anne olarak doğum kiloları yakamı bırakmıyor ve artık çok rahatsızım bu durumdan.
Bende de trambolin var ama düzenli yapamıyorumSporu güncelleyeyim
10 dk trampolinde zıplama şu bi hareket var ayaklar yan eller havada çırparak zipliyorsun o işte
10 dk pilates cemberi ile bacak çalışma
Adım. 3000
Okula araba ile gidip geldim o yüzden adım çok az.
15 dk da plates cemberi ile karin çalışmaSporu güncelleyeyim
10 dk trampolinde zıplama şu bi hareket var ayaklar yan eller havada çırparak zipliyorsun o işte
10 dk pilates cemberi ile bacak çalışma
Adım. 3000
Okula araba ile gidip geldim o yüzden adım çok az.
E ne duruyoruz yapalım hergun 10 dk sonra sonra arttıralım . Tartıda fark görmüyorum ama kiyafetlerimden sikilastigimi hissediyorumMerhaba hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar var menülerimizi spor ve suyu yazıyoruz
Bende de trambolin var ama düzenli yapamıyorumbelki senden gaza gelirim ben de
Tamam 10 dk ile başlayalımE ne duruyoruz yapalım hergun 10 dk sonra sonra arttıralım . Tartıda fark görmüyorum ama kiyafetlerimden sikilastigimi hissediyorum
Anlaştık yarın 10 dk bu hareketi yapalımTamam 10 dk ile başlayalım
Tamam 10 dk ile başlayalım
Bizim kızların trambolininde ben de atlayabilirim ama aklımda söyle bisey kalmış atletler koşarken yüz kasları aşağı doğru sarktigi için erken yaslaniyorlarmis. Aynı şey ziplarken de oluyor. Bu yüzden koşma yüzme zıplama şeylerine mesafeli duruyorum siz hiç duydunuz mu böyle bisey?Tamam 10 dk ile başlayalım
Bu hareket kalp ritmini baya hizlandiriyorAnlaştık yarın 10 dk bu hareketi yapalım
Menün güzelmiş afiyet olsun kebaptan kacma bence kaslarımız erimesin diye protein lazım bizeSabah
Yarım simit
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Öğlen
Çökertme kebabı vardı dayanamadım 5 çatal yedim
Akşam
1 kase Tarhana çorbası ve elma
10.000 adım ve temizlik yaptım
2 litre su içtim
3 Ay önce rahim bölgesinden ameliyat geçirdiğim için çok spor yapmaya korkuyorum açıkçası önceden çok yapardım ama daha tam iç dikişler iyileşmedigi için yanaşmıyorum spora bilmem yapmalı miyim
Geçmiş olsun, Doktora danışıp yapın bence iç dikiş varsa biraz zor iyileşiyor yürüyüş yapabilirsiniz belki, sezaryen dan sonra ben çok zorlanmıştımSabah
Yarım simit
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Öğlen
Çökertme kebabı vardı dayanamadım 5 çatal yedim
Akşam
1 kase Tarhana çorbası ve elma
10.000 adım ve temizlik yaptım
2 litre su içtim
3 Ay önce rahim bölgesinden ameliyat geçirdiğim için çok spor yapmaya korkuyorum açıkçası önceden çok yapardım ama daha tam iç dikişler iyileşmedigi için yanaşmıyorum spora bilmem yapmalı miyim
Sudanım üzülürüm böyle dersen. kendime geleyim ben de geri gelicem inşALLAH. diyetten de tamamen kopmadım sadece birebir uyamıyorum suan . Civcivim de sorunalrını halletsin o da gelecek zaten .Benim dünkü menüm de
09.30 yeşillik, zeytin, omlet, peynir( 12 de yemem lazımdı duramadım)
12.30 tavuk çorbası tam buğday ekmek
15.00 ananas Türk kahvesi
20.30 kremalı mantarlı tavuk zero kola
Dün kızların bırakmasından etkilenip bir miktar bozdumaklıma nebyemek yapcağım da gelmiyor
ben bu hafta kendimeaklıma nebyemek yapcağım da gelmiyor