- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.041
teşekkür ederim canımmm . haklısın dönem dönem cok zorlanıyo ınsan.Ne güzel bi enerji bu böyleBazen duraklama dönemi oluyor normal insanız biz de ben de bir kaç gündür çok zorlanıyorum biseyleri yememek konusunda
harikasın sudanımm darısı bana :)Günaydııın kızlar 1.1 kg vermişim
Çok güzel haberler bunlarrrrBu sabah tartıda 67 kg geldim. Challenge'a devam ediyorum son 3 günüm kaldı ama artık yordu beniAma verdiğim kiloya kıyasla iyi bi incelme sagladığını düşünüyorum. Aslında bitince yazacaktım da 3 gün sonra yine yazarım:
Belim 82 cm idi, şuan 78
Göbek çevresi 96 cm idi şuan 91
Hala göbekliyim ama 2 hafta önceye göre baya fark var. Geçen yıl çok beğendiğim zayıflayınca giyerim deyip aldığım ve içine girebilmekten gitgide uzaklaştığım pantolonun içine artık girebiliyorum zor kapanıyor üstten göbek çıkıyor ama olsun yakışacağı günler de gelir insallah
Lisbet im sen çoğumuzdan disiplinli kararlı çok güzel kilolar verdin burada. Tabiki duraklama olduğu zaman da olacak sen hızlı toparlarsın o irade kararlılık sende varay sudanım dilinden bal damlıyor :) senin olumlamanı severim :) olumsuz bişey yazmamak için kilo veremediğimi yazmıyorum burayaya hakkaten enden böyle oldum yaaa
yaa canım çok teşekkür ederim . çok iyi hissettirdi yazdıkların. evet biraz yol aldım ama daha yolum var. burda bırakmak ıstemıyorum ,artık dıyetımı uygularken de zorlanıyorum . ama sizlerle tekrar toparlayacağım inşALLAHLisbet im sen çoğumuzdan disiplinli kararlı çok güzel kilolar verdin burada. Tabiki duraklama olduğu zaman da olacak sen hızlı toparlarsın o irade kararlılık sende var
+++++++1Evet mesafe uzak ancak bence değerlendirin. Çocuklarınız var mı bilmiyorum ancak ben bizim eğitim sistemimizi beğenmiyorum. İnsanlar bi şekilde bölünmüş durumda ve depresif. Dün kızımın sınıfındaki annelerin kahvaltısına katıldım. Orada olmayan 3. kişilerle ilgili çok ağır ithamlarla konusulabiliyor. Çözüme yönelik değil. Oğlu hastanedeyken geçmiş olsun diye aramadığı için henüz nişanlı olan eltisine sığır diyebiliyor ve onu ezeli düşmanı ilan ediyor. Bu tip seyler bir bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama kendimi genelde ayrık otu gibi hissediyorum. Amerika'da dedikodu gıybet kültürü ne durumda tam bilemiyorum ama Avrupa'da bunun böyle olmadığını biliyorum. İnsanlar birbirlerine karşı daha mesafeli olsa da daha iyi niyetli. Memleketin bu hali beni çok üzüyor. Çocukluğumun çatla da patla kültürüne ayak uydurmasını istemiyorum mesela. Şuan ben Hollanda'daki bir firma için çalışıyorum. Eşim de kamuda bilgisayar mühendisi. Burada bişeyleri düzene oturttuktan sonra biz de biryerlere gitmek istiyoruz
Balım kesinlikle öyle özel sektör hepten çökmüş durumda yani.ben de buna kocamaaann bir amin diyorum balımmm. sen atandıgında kendim atanmış gibi sevineceğim. bunu canı gönülden diliyorum
Çok sevindim kuzum. maşALAH hızlıca toparladın çok şükür
balım hiç konusu geçmedi :) balım insanın başka cıkar yolu olmayınca bişeylere asılmak zorunda kalıyo. o dönem konya selçukta yüksek lisansa 1.cilikle girmiştim. gittim 1 ay derslere de girdim . ama maddi sıkıntılar yüzünden orayı bırakıp aile evine dönüp ders çalıştım. o dönem çok idealistim ama şimdi cocuklar falan olunca iyiki de o zorlukları yasayıp geri dönüp kpss ye yüklenmişim diyorum. maaşlar olması gereken yerde değil evet ama şartlar benim için çok uygun.
Balım tavada çıtır tavuk isteği geldi onu yaparım bugün artık yanında bol salatabalım sen başaracaksın inşALLAH. senin azmini görüyorum. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip eylesin
ben de kısır döngüye girdim civcivim . biraz geç gördüm yorumunu ama yine de yazayım :)baklagilli salata ya da tavuklu salata yapıp yiyebilirsin . hem tok tutuyor hem de arada değişiklik oluyor .
ay sudanım dilinden bal damlıyor :) senin olumlamanı severim :) olumsuz bişey yazmamak için kilo veremediğimi yazmıyorum burayaya hakkaten enden böyle oldum yaaa
HelaaaalllllGünaydııın kızlar 1.1 kg vermişim
Aaaa ben ramazan başında ölcülerimi almıştım yine aliyim bakiyim ne kadar inceldimBu sabah tartıda 67 kg geldim. Challenge'a devam ediyorum son 3 günüm kaldı ama artık yordu beniAma verdiğim kiloya kıyasla iyi bi incelme sagladığını düşünüyorum. Aslında bitince yazacaktım da 3 gün sonra yine yazarım:
Belim 82 cm idi, şuan 78
Göbek çevresi 96 cm idi şuan 91
Hala göbekliyim ama 2 hafta önceye göre baya fark var. Geçen yıl çok beğendiğim zayıflayınca giyerim deyip aldığım ve içine girebilmekten gitgide uzaklaştığım pantolonun içine artık girebiliyorum zor kapanıyor üstten göbek çıkıyor ama olsun yakışacağı günler de gelir insallah
Tebrikler sudanim çok güzel böyle devamGeçen hafta 66.00
Güncel 64.9
Fark - 1.1
Kızlar diğer cuma size söz çok güzel eksi gelicem hedefim yuksekGecen hafta: 67.5
Bu hafta: 68.0
Fark + 500
Ballar bu hafta hedefimi yüksek tutuyorum. Telafi etmem şart oldu bunu.
Maşallah ben tam grubu tanıyamadım kim kimdir bilemiyorum o yüzden de yorum yapamıyorum.Dünkü yediğim ekmek için kendime ceza olarak yürüdüğüm rotaya 1 tur ekledım. 1 saat 25 dk yürüdüm geldim. baktım kimse bana ceza vermiyor kendi kendime ceza verdim
İyi yapmışsın bunlar görmek istediğimiz hareketlerDünkü yediğim ekmek için kendime ceza olarak yürüdüğüm rotaya 1 tur ekledım. 1 saat 25 dk yürüdüm geldim. baktım kimse bana ceza vermiyor kendi kendime ceza verdim
balım gözün üzerimde olsun diyorum sen de kıyamıyosunİyi yapmışsın bunlar görmek istediğimiz hareketler
Ayy dün hastayım diye şeytana uyup az daha buzluktaki katmeri ısıtıp yicektimÖlcülerim (Ramazan başı/ 5 Mayıs)
Sağ kol: 31.5 /29
Sol kol: 32 / 29
Göğüs: 95 / 93
Bel:80 / 75
Sağ üst bacak: 59/56
Sol üst bacak: 58/55
Kızlar şoktayım gerçekten. İnanmadım 2ser kez ölctüm
Yaptığım sporlar galiba karşılığını vermiş güzel incelmisim yanlislik yoksa
Ayy asiri motive oldum su an.
Ramazandan beri sporu arttirmistim
Yarından itibaren çok fena kıyım baslicakbalım gözün üzerimde olsun diyorum sen de kıyamıyosunkendi kendime pıçağı saplamaktan başka yolum kalmadı
balım bele kalbimi bıraktım süper incelmelerÖlcülerim (Ramazan başı/ 5 Mayıs)
Sağ kol: 31.5 /29
Sol kol: 32 / 29
Göğüs: 95 / 93
Bel:80 / 75
Sağ üst bacak: 59/56
Sol üst bacak: 58/55
Kızlar şoktayım gerçekten. İnanmadım 2ser kez ölctüm
Yaptığım sporlar galiba karşılığını vermiş güzel incelmisim yanlislik yoksa
Ayy asiri motive oldum su an.
Ramazandan beri sporu arttirmistim
balım bu motivasyonla haftaya neler yaparsın merakla beklıyorum bilesiiinnnAyy dün hastayım diye şeytana uyup az daha buzluktaki katmeri ısıtıp yicektimiyi ki yememisim
Arttırıyorum yüzdeyle de kapışalım bu cumabalım bele kalbimi bıraktım süper incelmelerbence ölçüde de kapışalım da kim fazla incelme yaşayacak falan diye şu üzerimizdeki ölü toprağını atalım
Ayy izliyor musun kazımıbalım bu motivasyonla haftaya neler yaparsın merakla beklıyorum bilesiiinnn
oyyyyy pıçaklar çekilsinArttırıyorum yüzdeyle de kapışalım bu cuma
Kimin yüzdesi çoksa o birinci. Hodri meydan hadi bakalım
balım bi kaç bölüm izledim de kısa videolardan falan biliyorumAyy izliyor musun kazımı
İnşallah güzel olacak hepimiz icin
tanışalım o zamn canım :) ben lisbeth . 35 yaşında 2 çoçuk annesi çalışan bir kadınım.Ankarada yaşıyorum. ayağımdaki sorun yüzünden doktor zayıflaman şart ,tedavi etsek bile kilodan dolayı tekrar olur dedi. ben de diyetisyenle çalışmaya başladım. 12 aralıkta 93 kiloydum .gruba dahil oldugumda 91.5 kiloydum. şuana kadar 18 kg verip 75 e düştüm ama şuan yine 76 lardaydım . ine çıka da olsa devam etmeye çalışıyıorum.tekrar hoşgeldin :)Maşallah ben tam grubu tanıyamadım kim kimdir bilemiyorum o yüzden de yorum yapamıyorum.