ben de buna kocamaaann bir amin diyorum balımmm. sen atandıgında kendim atanmış gibi sevineceğim. bunu canı gönülden diliyorum
Çok sevindim kuzum. maşALAH hızlıca toparladın çok şükür
balım hiç konusu geçmedi :) balım insanın başka cıkar yolu olmayınca bişeylere asılmak zorunda kalıyo. o dönem konya selçukta yüksek lisansa 1.cilikle girmiştim. gittim 1 ay derslere de girdim . ama maddi sıkıntılar yüzünden orayı bırakıp aile evine dönüp ders çalıştım. o dönem çok idealistim ama şimdi cocuklar falan olunca iyiki de o zorlukları yasayıp geri dönüp kpss ye yüklenmişim diyorum. maaşlar olması gereken yerde değil evet ama şartlar benim için çok uygun.
balım sen başaracaksın inşALLAH. senin azmini görüyorum. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip eylesin
ben de kısır döngüye girdim civcivim . biraz geç gördüm yorumunu ama yine de yazayım :)baklagilli salata ya da tavuklu salata yapıp yiyebilirsin . hem tok tutuyor hem de arada değişiklik oluyor .
ay sudanım dilinden bal damlıyor :) senin olumlamanı severim :) olumsuz bişey yazmamak için kilo veremediğimi yazmıyorum buraya
ya hakkaten enden böyle oldum yaaa