- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.801
Tamam canim bir sirkelenip geleyim kilo aldım bayaSafransari canım sayfa burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim bir sirkelenip geleyim kilo aldım bayaSafransari canım sayfa burası
Canim açlık süren çok uzun olduğu için olabilir mi günü erken kapatmissin. Ya da yediklerin az geliyor.Selamm bugün ben:
Saat 13: Bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek azıcık helva
Bir avuç kuruyemiş, 1 hurma
Saat 15.30: 6 köfte, bol salata bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Magnezyum kalsiyum çinko vitamin kullanıyorum kas ağrım için
Suyu 3 litre civarında içiyorumdur
Yeşil çay ve maden suyunu da çok tüketiyorum
Egzersiz: 51 dk
Egzersizden mi diyetten mi bilmiyorum gün boyu normalde pek alışık olmadığım türde bi baş ağrım vardı hala devam ediyor.
Çok acıkmıyorum aslında omad mı yapsam diye düşünüyorum hatta. Başlangıçtaki motivasyonu çok uzun süre koruyamayabiliyorum o nedenle şimdi ne kadar verebilirsem kâr diye düşünüyorum ben diyetten çok egzersizden şüpheleniyorum, chloe denen kadın canımı çıkarıyorCanim açlık süren çok uzun olduğu için olabilir mi günü erken kapatmissin. Ya da yediklerin az geliyor.
Günü erken kapatmissn ben olsam akşama bı kriz yaşardım. Bende genelde açlıktan olan baş ağrısı oluyo babamda öyleydi orucun ilk günleri felan zor geciyoSelamm bugün ben:
Saat 13: Bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek azıcık helva
Bir avuç kuruyemiş, 1 hurma
Saat 15.30: 6 köfte, bol salata bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Magnezyum kalsiyum çinko vitamin kullanıyorum kas ağrım için
Suyu 3 litre civarında içiyorumdur
Yeşil çay ve maden suyunu da çok tüketiyorum
Egzersiz: 51 dk
Egzersizden mi diyetten mi bilmiyorum gün boyu normalde pek alışık olmadığım türde bi baş ağrım vardı hala devam ediyor.
Canim pasta ve petibörü görmezsek menü güzel. Neyseki onlari da az yemissinMenümü de yazayım kızlar
11 gibi 1 incir
12de yoğurt ve granola karışımı 1 kase yoktu
Arkadaşla çocukları parka çıkardık onlara gittik kahve ile 5 6 çatal pasta
5de 1 kase mercimek çorba 5 6 tane kabak mücver az yoğurt
Yeşil çay içtim Leslie 3 mil yaptım
8 gibi de oglandan kalanları yedim az muz 2 tane petibor bisküvi az süt 1 2 tane mücver
Normalde olsa pastayı yemezdm canım istemiyordu ama oğlum pasta delisi kendininkini bitirdi benimkine başladı o yese çok gelecekti onun için yedm petiboru de ya çöpe gidecekti ya yiyecektim yedim artık. Çöpe atmaya da kıyamıyorumCanim pasta ve petibörü görmezsek menü güzel. Neyseki onlari da az yemissin
Olsun canım tartıda sisirir diye dedim yoksa diğer günler sıkıntı yok az yemissin zatenNormalde olsa pastayı yemezdm canım istemiyordu ama oğlum pasta delisi kendininkini bitirdi benimkine başladı o yese çok gelecekti onun için yedm petiboru de ya çöpe gidecekti ya yiyecektim yedim artık. Çöpe atmaya da kıyamıyorum
Tartıyı unutmuştumsabah tartilalim bakalımOlsun canım tartıda sisirir diye dedim yoksa diğer günler sıkıntı yok az yemissin zaten
Aralıklı oruca alışkınım ilk 2 gün açlık hissediyorum ama sonrasında vücudum adapte oluyor açlık ve halsizlik hissetmiyorum hiç. Hatta yemek yeme saatim geldi diye yiyorum yerken de açlık hissetmiyorum. Vücut yağ yakma modunda olduğu için enerjik oluyor insan Yarın egzersizde mola var sadece leslie yaparım bakalım yarın da olacak mı baş ağrısı. Bir de benim küçük kızım 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor, büyüğüm de hiç çıkamadı o sendromdan Normalde büyük okulda oluyordu öğretmen hasta şu sıra ikisi de evde günde en az 4 posta ağlama krizi oluyor bunun da baş ağrısı yapabileceğini düşünüyorumGünü erken kapatmissn ben olsam akşama bı kriz yaşardım. Bende genelde açlıktan olan baş ağrısı oluyo babamda öyleydi orucun ilk günleri felan zor geciyo
Evet hemde aç uyuyup tok uyaniyosumAyy çok acıktım
Açken de hiçbir şey yapılmıyor ders çalışsam calisamiyorum film izlesem sarmiyor
En güzeli uyumak
Krizleri yönetmesi bazen zor oluyo gerçekten. Arkadaşla bı araya getiriyoz onlar oynasn biz dinleneyim bazen daha çok yoruluyorz krizler kavgalar yüzündenAralıklı oruca alışkınım ilk 2 gün açlık hissediyorum ama sonrasında vücudum adapte oluyor açlık ve halsizlik hissetmiyorum hiç. Hatta yemek yeme saatim geldi diye yiyorum yerken de açlık hissetmiyorum. Vücut yağ yakma modunda olduğu için enerjik oluyor insan Yarın egzersizde mola var sadece leslie yaparım bakalım yarın da olacak mı baş ağrısı. Bir de benim küçük kızım 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyor, büyüğüm de hiç çıkamadı o sendromdan Normalde büyük okulda oluyordu öğretmen hasta şu sıra ikisi de evde günde en az 4 posta ağlama krizi oluyor bunun da baş ağrısı yapabileceğini düşünüyorum
Aynen ya benimkilerin arası 34 ay. Bi can ciğer kuzu sarması bi kanlı bıçaklılar çok zor yönetmesiKrizleri yönetmesi bazen zor oluyo gerçekten. Arkadaşla bı araya getiriyoz onlar oynasn biz dinleneyim bazen daha çok yoruluyorz krizler kavgalar yüzünden
Allah kolaylık versin diyeyim aslında bende istiyorum 2. Çocuk ama bu durumlardan çok korkuyorumAynen ya benimkilerin arası 34 ay. Bi can ciğer kuzu sarması bi kanlı bıçaklılar çok zor yönetmesi
Ben tek çocuk gibi büyüdüm çok sıkıcıydı o nedenle kardeşi olsun istedim Ama mesela yaşı yakın kardeşi olan arkadaşlarım da kendi çocuklarında arayı uzun tutmayı tercih ediyorlar. Bu işin bi doğrusu yok bence. Allah en hayırlı vakitte nasip etsinAllah kolaylık versin diyeyim aslında bende istiyorum 2. Çocuk ama bu durumlardan çok korkuyorum
Kız nasıl aç uyuyup tok uyaniyorsun Ben oldum olası aralıklı oructa uyanır uyanmaz kahvaltiya koşuyorum açlıktanEvet hemde aç uyuyup tok uyaniyosum