- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.781
Mesajları nasil böyle yazdım bilmiyorum duzeltemedim. Bebe başımda konuşup duruyor sürekli biseyler istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım mücver kızartma şeklinde mi fırında miydi?Menümü de yazayım sonra uyutabilirim inşallah bebeyi
11 gibi 1 muz
2 de 2 haşlanmış yumurta yoğurt 1 salatalık
3 buçuk gibi Yarım muz 2 çilek yarım elma
4 buçuk kahve 1 incir 1 hurma
5 gibi oğlum uyudu bende uyudum 8 de uyanmisz yemek yoktu mücver yaptm
9 da 1 yumurta ve kabaktan mücver yoğurt salatalık domates
12de yeşil çay içtim yanında az leblebi yedm
Leslie 3 mil 40 dk spor yaptım.
İyi geceler
Haha yerim ben onuMesajları nasil böyle yazdım bilmiyorum duzeltemedim. Bebe başımda konuşup duruyor sürekli biseyler istiyor
Granit tavada yaptım ama fırçayla yagladim.Afiyet olsun canım mücver kızartma şeklinde mi fırında miydi?
Spor çok iyi
Delirtti beni ben kaçıyorum o kovalıyor resmen en son kendimi wcye kapatıyorumHaha yerim ben onu
Biz anladık canım sorun yok
Çok iyiGranit tavada yaptım ama fırçayla yagladim.
Yazın ben yaparken minik yegenlerim de benimle leslie yapıyordu 3 kişi sığmak biraz zor oluyor odaya spor yaparken ama neyseEvet iyi oldu spor telefonun sesini kısıp TV ünitesinn en üstüne koydum oğlum farketmedi oyun oynuyordu zaten arada benimle o da spor yaptı artık onun uyumasını beklemem
Canim kaç yaşındaydı seninki kız erkek? Söylediysen de unuttum benDelirtti beni ben kaçıyorum o kovalıyor resmen en son kendimi wcye kapatıyorum
Evet bı vursam uçacak pozisyonda oluyo bazen geliyo tam önümde duruyoÇok iyi
Yazın ben yaparken minik yegenlerim de benimle leslie yapıyordu 3 kişi sığmak biraz zor oluyor odaya spor yaparken ama neyse
Erkek canım 3 buçuk yaşında. TV de kırılınca bana sardı iyiceCanim kaç yaşındaydı seninki kız erkek? Söylediysen de unuttum ben
Ay kahvaltı hiç yapmam bugün sınav gibi bişey var diye yaptım. Dün de stresten az yedim herhaldeCanim sadece bunları yediysen çok sağlıksız olmuş ama çok çok az. Bari bi kahvaltı yapaydın yumurta yiyeydin
Off evet ben de yaşadım aynısını yeğenime yavrucum sen şu köşede ben bu köşede yapalım diyorum yine kendini kaptırıp benim dibime geliyorEvet bı vursam uçacak pozisyonda oluyo bazen geliyo tam önümde duruyo
Oyy tam sevmelik zamanlariErkek canım 3 buçuk yaşında. TV de kırılınca bana sardı iyice
Anladım canim lütfen kendine dikkat etAy kahvaltı hiç yapmam bugün sınav gibi bişey var diye yaptım. Dün de stresten az yedim herhalde
Herkeslere günaydın.
54.8 tartıldım bugün ve regl
Amin canm sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilOff evet ben de yaşadım aynısını yeğenime yavrucum sen şu köşede ben bu köşede yapalım diyorum yine kendini kaptırıp benim dibime geliyor
Cevabını okuyunca resmen gözümde canlandı tekrar yaşadım
Allah sağlık versin de onlara
Sen gel onu bı de bana sor resmen 10 gün bozdum diyeti bazen çok kızıyorum kendime bazen de önemli olan devam etmek olabilir felan diyorumÇok şükür yine cumaya ulaştık inşallah bayramdan az hasarla cikmisizdir kizlar çok fena tırsıyorum yarınki tartidan
Aynen öyle canım devam etmeyip daha fazla artiyla da devam edebilirdinSen gel onu bı de bana sor resmen 10 gün bozdum diyeti bazen çok kızıyorum kendime bazen de önemli olan devam etmek olabilir felan diyorum
Spor yapacağım bende şimdi ortamı hazırlayım da.