- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.621
Haha ben maalesef onu da seviyorum be alyamEvet birbirimizi takip ediyoruz kuzum yeşil çay içelim benim tatlı zaafım yok çarşamba gece eşimin memlekete gidiyoruz orada perşembe zaten baygın olurumbenim zaafım ekmek itiraf ediyorum böyle ısıtıp ısıtıp bazlama getiriyorlar ona karşı koyup gelmek en büyük hedefim.
Evet biraz makarna olunca az yedim biliyordum patlama yasicagimi ama hissetmistimCanım vicdan yapsan da yaz en azından tamamen kopma. görürsek bunları yeme faland eriz motive olursun.benb buraya yazacagım dıye yemek üzere oldugum çogu seyi yemıyorum
canım tamamen bırakma ınsALLAH.ıyıce bırakınca beyın otomatık olarak yemeyecekse de yedırıyor. öğünleri denglemeye çalış .yavas yavas motivasyonun geri gelir inşALLAH.
Balım ben menunde cok bısey goremedım. nutellalı ekmek var ama ıftarı cok az yemıssın. bence dengelemişsin. hiç kendıne şey etmebu arada benım de regl dönemi yaklaştı. ödem kapıda
Afiyet olsun balım çok güzel hele spor masallah17 Nisan Pazartesi Menu:
sahur :ceyrek ekmekten az fazla kaşarlı tost (günlerdir çok canım istiyodu yedim :) ) +2 salatalık
iftar: 6 kaşık kabak sote+3 kasık yogurt + 1 kase ezogelin corba
akşam: sade kaahve +2 kare cıkolata
yatmadan önce : sade soda +2 kupa yeşilcay+3 kuru kayısıyı sıcak suda bekletip içtim (sindirim sistemi ramazan boyu pert )
spor:
50 Dk Tempolu Yürüyüş
25 dk iş yerinin bahcesinde gezinme
eve gidince de küçük oglumu dısarı cıkardım 40 dk peşinde koştum bence en büyük sporduöldüm bittim
toplam 16 bin adım olmus dün :)
17 Nisan Pazartesi Menu:
sahur :ceyrek ekmekten az fazla kaşarlı tost (günlerdir çok canım istiyodu yedim :) ) +2 salatalık
iftar: 6 kaşık kabak sote+3 kasık yogurt + 1 kase ezogelin corba
akşam: sade kaahve +2 kare cıkolata
yatmadan önce : sade soda +2 kupa yeşilcay+3 kuru kayısıyı sıcak suda bekletip içtim (sindirim sistemi ramazan boyu pert )
spor:
50 Dk Tempolu Yürüyüş
25 dk iş yerinin bahcesinde gezinme
eve gidince de küçük oglumu dısarı cıkardım 40 dk peşinde koştum bence en büyük sporduöldüm bittim
toplam 16 bin adım olmus dün :)
Hemen gidip yazıyorum merak ettim 2 dkda ondan yapıyım bari sjdnsnnsBam bam tam diye youtube yazın belki biliyosunuzdur zıpla diye bir çocuk şarkısı var jillian yanında halt yemiş
Hahahahaja sesli güldüm zıpla yı eklediğini görünce6. Gün Sporu Tamam️
30 dk leslie fast walking
3 dk bam bam tam zıpla
Biraz da evde yürüdüm 7000 adim oldu gece 12ye kadar 10 bin yapmaya caliscam.
Bacaklarım çok fena agriyor
Aboo senden mi istiyorHahahahaja sesli güldüm zıpla yı eklediğini görünceabarttığım kadar varmış dimi o ördek yürüyüşü çok fena kızım yapamayıp benden istiyor
Oh mis gibi afiyet olsunAslında yufka çok da sağlıklı değilama bir tam yufkanın yarısının yarısı gibi incecik bir kat yaptım. Yumurta, peynir ve ceviz koyuyorum yanına da çay oh mis normalde çayla aram yoktur ama bunun yanında çok seviyorum
6 bin adımım var dün ve bugün de. Özel olarak spor yapamadım. Bugün yedikleri, 2 havuç, 1 sütlü kahve, 1 küçük dilim ekme ve 600 kalorilik yoğurt
Ben bunu leslienin ardından yaptım. Yorgun muyuuzzz diye bagirisinda bi kendimden geçtim eveeeett diye bagircaktim ben deYorgun muyuzzzz Eveeeet! Enerjik miyiiiiiiz Hayııır! / Kaldır kaldır bulaşıkları kaldır / indir kaldır dağınıklığı kaldırr / sürün sürün sürün sürün dur! (zıpla şarkısının gece versiyonu)
Afiyet olsun canım yarım saat zıpla şarkısından dolayi saygılarımı sunuyor pastayı görmüyorumSahur: pilav, et, ayran
İfrar: tavuk çorbası, salata 1 dilim pasta
Su 1.5 lt
Spor: 4 bin adım
61 squat, yarım saat zıpla şarkısı, dans, yerimde yürüme karışık
10 bin 173 adım tamam6. Gün Sporu Tamam️
30 dk leslie fast walking
3 dk bam bam tam zıpla
Biraz da evde yürüdüm 7000 adim oldu gece 12ye kadar 10 bin yapmaya caliscam.
Bacaklarım çok fena agriyor
Yaaa yılan hikayesine döndü ne zaman dikkat etcem desem misafir geliyo ne zaman tatlı yemicem desem eşim pastayla geliyo. Normalde tatlıcı biri değilimdir bir de olsam nolacak acabaBen bunu leslienin ardından yaptım. Yorgun muyuuzzz diye bagirisinda bi kendimden geçtim eveeeett diye bagircaktim ben de
Senin versiyon da güzel olmus
Afiyet olsun canım yarım saat zıpla şarkısından dolayi saygılarımı sunuyor pastayı görmüyorum
Ama yarın son 2 gün kalıyor tatlı yeme sisirecek
Balım sakın ol kahretme kendiniYaaa yılan hikayesine döndü ne zaman dikkat etcem desem misafir geliyo ne zaman tatlı yemicem desem eşim pastayla geliyo. Normalde tatlıcı biri değilimdir bir de olsam nolacak acabatımam bu sondu! sonun sonu, en sonuncunun taaa sonuydu, o kadar sondu ki öyle yani.. yarına bozulmuş olsun amin
Herşeyimiz aynı mı olurKızlar telefonumda not gördüm Aralık ayına ait kilomu kaydetmisim 73.5 mis
En azından şu an ordan az da olsa uzaklastim 73e geri dönmüyorum bu da bir şey bence evet biraz yavas gidiyoruz ama aksine kilo alıp daha fazla kiloda da olabilirdim su an
Bu beni mutlu etti
Kendimi motive edyorumdur