🏃‍♀️70'lerden 50'lere🏃‍♀️

Haha ben maalesef onu da seviyorum be alyam üzeri yağlı olacak
Ama hafif hissetmekten daha lezzetli değil
Fazla yemezsen dengelersin canım bence
Evet biraz makarna olunca az yedim biliyordum patlama yasicagimi ama hissetmistim
Balım spor ve yesilcay bugünlerde bizim sadik yarimiz olmali
Afiyet olsun balım çok güzel hele spor masallah
Kabak soteyi nasil yapıyorsun? Bu kabak detoksunda nerdeyse hic yağla yapiliyorya onun gibi mi yoksa sulu yemek gibi mi nasıl
Ben fırında azcık yağla yapınca çok beğendim kabagi yoğurtla harika oluyor. Ama tavada sevemedim ben bi türlü ya da bir şeyi eksik yapıyorum.

Bam bam tam diye youtube yazın belki biliyosunuzdur zıpla diye bir çocuk şarkısı var jillian yanında halt yemiş

6. Gün Sporu Tamam
30 dk leslie fast walking
3 dk bam bam tam zıpla
Biraz da evde yürüdüm 7000 adim oldu gece 12ye kadar 10 bin yapmaya caliscam.
Bacaklarım çok fena agriyor
Hahahahaja sesli güldüm zıpla yı eklediğini görünce abarttığım kadar varmış dimi o ördek yürüyüşü çok fena kızım yapamayıp benden istiyor

Ben bunu leslienin ardından yaptım. Yorgun muyuuzzz diye bagirisinda bi kendimden geçtim eveeeett diye bagircaktim ben de
Senin versiyon da güzel olmus
Sahur: pilav, et, ayran
İfrar: tavuk çorbası, salata 1 dilim pasta
Su 1.5 lt
Spor: 4 bin adım
61 squat, yarım saat zıpla şarkısı, dans, yerimde yürüme karışık
Afiyet olsun canım yarım saat zıpla şarkısından dolayi saygılarımı sunuyor pastayı görmüyorum
Ama yarın son 2 gün kalıyor tatlı yeme sisirecek

Yaaa yılan hikayesine döndü ne zaman dikkat etcem desem misafir geliyo ne zaman tatlı yemicem desem eşim pastayla geliyo. Normalde tatlıcı biri değilimdir bir de olsam nolacak acaba tımam bu sondu! sonun sonu, en sonuncunun taaa sonuydu, o kadar sondu ki öyle yani.. yarına bozulmuş olsun amin

Balım sakın ol kahretme kendini
dengelersen bir sey olmaz aslinda da bende cok ödem yapıyor mesela ondan dedim.
Bence sende de yapıyordur boşuna tartıda moralin bozulmasin
Maalesef hayat şartları canım izole yaşayabilsek keske her şeyden ama olmuyo

Yatağa geçince alıntı yaparım inş. Canlar

Salı 18 nisan
İftar kız kıza iftar yapalım dedik ama
Bir kase mercimek beğendi pilav az porsiyondu yoğurtlu kereviz salatası iki kaşık.
1 dilim sütlü bisküvili tatlı bir dilim de soğuk baklava. Şimdi soda içip günü kapatıyorum sahur yapmayacağım
Adım 11 bin.

Çok az kaldı regle onun şişkinliği var ağzımda böyle kalbim bugün birde görmüşsünüzdür internette çok enterasan bi hava olayı oldu yoldaydım korku filmi gibi birden kapkaranlık sonra güneş doğdu hayra yoralım şimdide sis heryer beni çok etkiliyor yükselen yengeç psiko bi burcum işte

Herşeyimiz aynı mı olur 5 kilo hafiflemek bile şahane civcivim kalıcı olması en güzeli verdiklerimizin inş öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…