Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. Sağolsun Bonus Bonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım
Hoşgeldin canım Chocolita Chocolita :KK19::KK200:
Misafirhalerini hayırlısıyla yolcu etmişsin çok şükür. Görmeye gelenlerle birlikte 11 kişi ağırlamak yorucu olmuştur.

Ben de tabanlık alayım dedim doktor bi işe yaramaz dedi 😳 yine de alacağım ama. Dediğiniz gibi çok ayakta kalınca baya ağrıyor. Bi de buzu deneyeyim. Bi de küçük bi nasır oldu sanırım o kemiğin çıktığı yer :KK43: buz ve kremler iyi gelir umarım. Teşekkürler kızlar 💐
Ya tabanlık tedavi değil ki zaten ama destek oluyor basınca bir yere değmediği için deli acısı hafifliyor hep yatamıyoruz bir sürü işimiz var kim yapacak tabansız bi işe yaramaz denir mi doktorlar da bi garip

Ben de tabanlık alayım dedim doktor bi işe yaramaz dedi 😳 yine de alacağım ama. Dediğiniz gibi çok ayakta kalınca baya ağrıyor. Bi de buzu deneyeyim. Bi de küçük bi nasır oldu sanırım o kemiğin çıktığı yer :KK43: buz ve kremler iyi gelir umarım. Teşekkürler kızlar 💐
Doktor bana önerdi muhakkak.
Tabanlık tedavi amaçlı değil, rahatlatıcı. Belki ben 105 kg olduğum için tabanlık önermiş olabilir. Ayaklara binen yükü düşünürse, tabanlık o basıncı biraz yumuşatır Faylinn Faylinn
Tuli's harici başka marka almayın dedi doktor bana da.

İyi akşamlar ❤️

Grup Yüzdeleri

delfinia delfinia ..............
+0,3 kg %+286
@cimbomlukiz ......-1.7kg %2,08
@Tante Rosa Denise .0,2 kg %0,253
esmusumm esmusumm ............-0,7 kg %0,970
@Gonulmeyvesi ........-0,1 kg %0,129
3 3R1Z .......................
-1,4 kg %2.25

Grup toplamı = % 3,371

@gidelimkaptan ..........
-1,25 kg %2.00
espressoc espressoc ...............-0,1 kg %0,130
Migrenben Migrenben ..............-0,2 kg %0,28
asliogretmen asliogretmen ..........-0,45 kg %0,586
Denp Denp .......................
-0,55 kg %0,964
@labellevie ...............Sabit
@ohbb ......... mazeretli bildirim yok

Grup toplamı = %3,960

Chocolita Chocolita çokom bu şekil bilgine sunarım sen gelince bakarsın.
Sabit gelen de artı gelen gibi yüzdeye yansır mı bilemedim.

Yeşiller en yüksek eksi ve yüzdeler. İlk hafta için bence gayet iyiydiniz tebrik ederim hepinizi 👏🏻
Eline emeğine sağlık 💓

Günüm bu şekilde 17.00 da kapandı

2.5 litre su

40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
Bonus Bonus Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000007104.jpg
    1000007104.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000007059.jpg
    1000007059.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
9 kasım menü göndermeyen yok heralde

@cimbomlukiz
@ohbb

İzinli Chocolita Chocolita
Ben kalmışım yav şimdi bakıyorumda yazmamışım dün
Dünkü menüm
Kahvaltı öncesi elma sirkeli su
Kahvaltı 2 pankek, 2 hş yumurta, salatalık, domates,yeşillik, 3 ceviz
Ara 1 trabzon hurması, 3 dilim ayva
Akşam ızgara 2 tavuk, 2 et , 2 köfte , 1 salatalık,
Su 2.5 litre
Spor 9000 adım

Bugünkü menüm
Kahvaltı öncesi elma sirkeli su
Kahvaltı
Peynirli omlet, salatalık,domates, yeşillik, 10 fındık
Ara 1 muz
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase, ciğer kavurma , 1 salatalık
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 bardak
Spor yapmadım daha bebe uyursa birşeyler yaparım belki halsizim ama biraz

İyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. Sağolsun Bonus Bonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım

Selamlar hafta sonu olması dolayısıyla kocam bey çocuklar felan derken çok bi spor yapamadım ama tam gaz ev temizliği artı 3000 adım

Kahvaltı 1 yumurta 1 tabak salata 3 dilim peynir yulaf lavaş
Ara 1 cennet hurması
Kahve
Akşam 1 kase yoğurt 2 kaşık pilav
2 lt su
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
IMG_7422.jpeg

Ya tabanlık tedavi değil ki zaten ama destek oluyor basınca bir yere değmediği için deli acısı hafifliyor hep yatamıyoruz bir sürü işimiz var kim yapacak tabansız bi işe yaramaz denir mi doktorlar da bi garip
Evet ya başka bi doktora daha gidicem zaten. En kötü daha rahat ederim yani zaten normalde de rahat ayakkabı giymek gerekiyor

Doktor bana önerdi muhakkak.
Tabanlık tedavi amaçlı değil, rahatlatıcı. Belki ben 105 kg olduğum için tabanlık önermiş olabilir. Ayaklara binen yükü düşünürse, tabanlık o basıncı biraz yumuşatır Faylinn Faylinn
Tuli's harici başka marka almayın dedi doktor bana da.
Bakayım hemen çok teşekkürler 🙏🏻

Migrenben Migrenben siz daha önce nasıl yaptınız dut? Adım mı spor dakikası mı yarıştı?
Adım yarışı yapmıştık .katılanlar Günlük adımlarının resmini atıyodu. Tartı gününde bir hafta boyunca atılan adımların toplamına bakıp hafta birincisi belirleniyodu

Adım yarışı yapmıştık .katılanlar Günlük adımlarının resmini atıyodu. Tartı gününde bir hafta boyunca atılan adımların toplamına bakıp hafta birincisi belirleniyodu

Tamam canım herkes rahat yapar adımı rahatsız olanlar dışında.

Bu haftaki adımları toplayalım o zaman başlamış olalım

X