Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar

Bugün o kadar çok misafir geldi ki sonuncular gideli daha 10 dakika oldu. Bu nedenle maalesef hep diyet dışı oldu.

Misafire hizmet ederken mutfağa ve odaya git gel derken 7500 adım atmışım.

Cezamı inşallah yarın iş çıkışı tamamlayabilirim.

Bu arada tüm öğünlerde diyet dışı yediysek tek bir cezamız mı oluyor her öğün için ayrı ceza mı?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita IMG_20241111_003739.jpg

İyi akşamlar ❤️

Grup Yüzdeleri

delfinia delfinia ..............
+0,3 kg %+286
@cimbomlukiz ......-1.7kg %2,08
@Tante Rosa Denise .0,2 kg %0,253
@esmusumm ............-0,7 kg %0,970
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ........-0,1 kg %0,129
3 3R1Z .......................
-1,4 kg %2.25

Grup toplamı = % 3,371

gidelimkaptan gidelimkaptan ..........
-1,25 kg %2.00
espressoc espressoc ...............-0,1 kg %0,130
Migrenben Migrenben ..............-0,2 kg %0,28
asliogretmen asliogretmen ..........-0,45 kg %0,586
@Denp .......................
-0,55 kg %0,964
labellevie labellevie ...............Sabit
@ohbb ......... mazeretli bildirim yok

Grup toplamı = %3,960

Chocolita Chocolita çokom bu şekil bilgine sunarım sen gelince bakarsın.
Sabit gelen de artı gelen gibi yüzdeye yansır mı bilemedim.

Yeşiller en yüksek eksi ve yüzdeler. İlk hafta için bence gayet iyiydiniz tebrik ederim hepinizi 👏🏻
Eline emeğine sağlık canım benim Allah razı olsun. Şimdi bakıyorum

İyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. Sağolsun Bonus Bonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım
Canım kayınvaliden size yakın oturmuyor muydu? Neden kaynın kendi annesinde değil sizde kaldı? Misafir yorucu oluyor gerçekten, yanlarına gelenler kendileri evlerine davet etseydi keşke.

Kusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yoktur
Merhaba iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim ? Daha önce takimlardaydim çok güzel kilo verdim daha sonra hamilelik filan derken deri aldım şuan hali hazırda diyetteyim fakat bir motivasyon a ihtiyacım var 🤗
Merhaba, tabi ❤️ cumartesi günü tartı günümüz. Sabah aç karnına çekip fotoğraf atın isterseniz Boy ve hedef kiloyla birlikte ekleyeyim
Burnum gözüm akıyor iyice hasta oldum dereceleri ayrıca yazamadım
Bonusum kızz özledimm geçmişler olsun 🌸🌸
Chocolita Chocolita bana dedin ki pazar geliyorum

Geldim 😍 Vışş bebeğim böyle burnun aka aka baktın ilgilendin burayla değil mi. Gelince de alırdım yataydın keşke
Hoşgeldin canım Chocolita Chocolita :KK19::KK200:
Misafirhalerini hayırlısıyla yolcu etmişsin çok şükür. Görmeye gelenlerle birlikte 11 kişi ağırlamak yorucu olmuştur.
Hoş buldum delfiko 😘
Eki Görüntüle 3501715

İyi akşamlar kızlar tüm öğünleri ekledim
Akşam çok sağlıksız bir öğün oldu
Cezam neyse kesin 🥹🥰
Bonus Bonus adım yarışı çok güzel olur

Chocolita Chocolita nerelerdesin çiçeğim sensiz eksik kaldik
Geldim canım. Uyudum uyandım yine. Yarın daha dinlenmiş olurum inşallah. Bu neymiş böyle
Bu arada yarın 6.000 adım bekliyorum 💗
Tamam canım herkes rahat yapar adımı rahatsız olanlar dışında.

Bu haftaki adımları toplayalım o zaman başlamış olalım
Şimdi onun tablolamaya işiyle ayrıca bir topik açıp Migrenben Migrenben ilgileniyordu. Ben yetişemedim çünkü. Ondan önce arri ilgileniyordu. Sonradan bıraktık bende yine gönüllü olan var mı diye sordum dönüş alamayınca yapamamıştık. Şimdi ne şekilde yapalım?
İyi akşamlar

Bugün o kadar çok misafir geldi ki sonuncular gideli daha 10 dakika oldu. Bu nedenle maalesef hep diyet dışı oldu.

Misafire hizmet ederken mutfağa ve odaya git gel derken 7500 adım atmışım.

Cezamı inşallah yarın iş çıkışı tamamlayabilirim.

Bu arada tüm öğünlerde diyet dışı yediysek tek bir cezamız mı oluyor her öğün için ayrı ceza mı?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita
Diyet dışı beslendim dediğiniz gün için toptan 6.000 adım veya 20-30 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz. Adımsa ekran görüntüsü, leslie kardiyo gibiyse youtube ekran görüntüsü
Veya akıllı saatiniz varsa yakılan kalori egzersiz vs. Görüntüsü
Canım kayınvaliden size yakın oturmuyor muydu? Neden kaynın kendi annesinde değil sizde kaldı? Misafir yorucu oluyor gerçekten, yanlarına gelenler kendileri evlerine davet etseydi keşke.
Kv İngiltereye gitti 🥹 Aralık 1 de dönecek. Kv özledim desem inanır mısın

📌 Grup yıldızları belirlendi

⭐️ 16 Kasım Yıldız Savaşçıları ⭐

3 3R1Z ⚔️ gidelimkaptan gidelimkaptan 'a karşı 🔥

Tebrik ederim kızlar 🥳 çok güzel kilo verdiniz
Normalde grup yıldızı olanların 1 uyarısı silinir. Sayıca fazla olduğumuzdan en çok kilo veren 4 kişinin uyarısı siliniyor neyse ki kimsenin yok 💗
Lig kolajlamayı özledim 🥲
bakalım kim alacak 💪

Kazanan Grup Süper Girl ⚡
Grup üyelerinin 1 günlük egzersiz cezası silinir 🎁
espressoc espressoc gidelimkaptan gidelimkaptan diyet dışı cezanız vardı, silindi.
Tabi yine de yapmak isterseniz neden olmasın 🙃
labellevie labellevie sabit gelme cezası vardı, 3 günlük egzersiz 2 güne düşmüş oldu. Bu hafta içinde kendi belirlediğin 2 günde yapabilirsin 🌸

delfinia delfinia 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersizimiz var. Dediğin gibi önceki günün ödemi muhtemelen. Canını sıkma. Biraz hareketsiz de geçmiş. Şimdi dengeyi buluruz
Sağolasın Chocolita Chocolita 💐💕
ceza olarak 20 dak. bölgesel egzersiz yapabileceğim inşallah🙏
sol ayak bileğimin ağrısı ve şişliği geçmedi, Pazartesi öğleden sonra şehir hastanesine randevu aldım fizik tedavi bölümüne. ayakta fazla durunca veya yürüyünce ağrı oluyor, sanki eklemde zorlanma oldu gibi.

X