- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.721
Ayy o chloe yu ben denedim 60 civarındayken ama yok yapamadım. Kişiye göre değişir ama ben kiloluyken leslieyle başlayıp sonra jillian sonra chloe şeklinde gitmeyi düşünüyorum daha önceki kilo verme sürecimde öyle iyi gelmişti bana. Çünkü bi süre sonra spora alışıyor vücut ve leslie hafif gelmeye başlıyor. Hafiften zora gitmek en mantıklısı çünkü bizim vereceğimiz kilo cokAa ne güzel yaptıysan biliyorsundur zaten şimdi de yavaşça kondisyon kazanıp sahalara geri dönebilirsin
Chloeyle yüksek kiloda çok güzel veriyorlar videolarından görüyorum çok güzel inceliyorlar bence en etkilisi olabilir senin için
Leslieyi daha rahat yaparsın ama şekillenerek güzel eksilere düşmek için bence chloe dene derim, süreleri aşagı yukarı aynı, lesliyle kendini çok zorlamayacaksın o sürede chloeyle daha verimli olabilirsin diye düşündüm
Tabi ilk başta mata yapışacaksın bitiremeyeceksin ama kendi performansının en iyisini sergileyerek bi süre sonra bütün hareketleri de yapacaksın ben de öyleyim
koşu bandı sevmiyorsan da hiç başlama soğuyabilirsin diyet ve spordan, bir yandan seveceğin şeyi sürekli yapmanı isterim tabi en önemlisi senin düşüncen nefes kontrolünü isteğini beklentini düşünüp bi şeye başlayacaksın
Pilatesi yaparsam evde yapacağım videolarla falan, jillian düşünüyorum, hepsine göz gezdiricem öyle karar veririm ama koşu ana odağım şu an
Yok canım ben iyiyim kayınvalidem kemoterapi görüyor 21 günde bir 2 gün kalıyoruz hastane deEvet 2si bir arada ve evet sen söylemeden ben söyluyum zararlı biliyorumben bile isteye içen psikopatlardanim
Sen de iyi ki varsın Songülüm
Evet bu hafta da öyle devam etcem regl haftam ama inşallah etki etmez ya sismek istemiyorum. Bu sefer onun için de ekstra çaba sarfetcem fazla tuzlu falan yemicem bakalım işe yaricak mi
Canim zorlamak istemem ama vazgecmeseydin keske
Aralıklı oruç denedin mi?Ya da akşam yemeğini öne çekmeyi mesela? 5ten sonra asla hiçbir şey yememek gibi.
Geçmiş olsun canım bir şeyin yok inşallah
Chloenin bazı programları çok zor ya bazıları daha yapılabilir nispetenAyy o chloe yu ben denedim 60 civarındayken ama yok yapamadım. Kişiye göre değişir ama ben kiloluyken leslieyle başlayıp sonra jillian sonra chloe şeklinde gitmeyi düşünüyorum daha önceki kilo verme sürecimde öyle iyi gelmişti bana. Çünkü bi süre sonra spora alışıyor vücut ve leslie hafif gelmeye başlıyor. Hafiften zora gitmek en mantıklısı çünkü bizim vereceğimiz kilo cok
Ha bir de leslienin yanına 10 dk pilates koymuştum ben. Böyle bir sikilasma yok herkes daha fazla kilo verdim saniyordu
Bu arada songülle bikac yil önce biz aynı takimda kilo vermistik sonra koruyamadik böyle oldu
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahYok canım ben iyiyim kayınvalidem kemoterapi görüyor 21 günde bir 2 gün kalıyoruz hastane de
Sağol inşallahÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Yok zararlı demicektim canım ama tok tutmuyor sana başka hazır karışım kahve önericektimEvet 2si bir arada ve evet sen söylemeden ben söyluyum zararlı biliyorumben bile isteye içen psikopatlardanim
Afiyet olsun süper menü23 Şubat Menu:
Kahvaltıya kadar kayısı cayı ve 1 fıncan sade fıltre kahve
11:00--tahinli kuru meyveli yulaf lapası
14:00--1 küçük ayva+12 badem
17:30--sade kahve +badem
19:00-- bol salata(salataya baklagıl ekledım)+150 gr tavuk +4 sarma (sarma listede yok ama annem yapmıs dayanamadım)
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinYok canım ben iyiyim kayınvalidem kemoterapi görüyor 21 günde bir 2 gün kalıyoruz hastane de
Evet canim öyle oldu maalesefChloenin bazı programları çok zor ya bazıları daha yapılabilir nispetenne güzel kendine uygun program oluşturmuşsun bile tamamen kişisel bişey bence de, en önemlisi istikrar
Evet leslie ilk bana da iyiydi sonra çok hafif kaldı peşine ebru şallıyla 2 beden pilatesi yapmıştım çok iyiydi onu bile yapabilirim
Evet o sıkılaşma pilatesle daha çok oluyor sanırım, callanetics (kesin yanlş yazdım) düşünüyorum onu denemedim ama güzel incelme vaadi var ve pilates bu diyor kimileri, ona sıcak bakıyorum.
Birde chloenin kum saati programına, ince bel güzel kalça falan
Yoğun kardiyo yapacağım yanında da bunlardan biri
Kilo verdikten sonra diyetisyene gitmemiz lazım bence koruma için. Hepimiz geri alanlardanız sanırım
Afiyet olsun sarmayı yemeseydin çok üzülürdüm hele annen sarmış o kadar23 Şubat Menu:
Kahvaltıya kadar kayısı cayı ve 1 fıncan sade fıltre kahve
11:00--tahinli kuru meyveli yulaf lapası
14:00--1 küçük ayva+12 badem
17:30--sade kahve +badem
19:00-- bol salata(salataya baklagıl ekledım)+150 gr tavuk +4 sarma (sarma listede yok ama annem yapmıs dayanamadım)
Allah Allah bunu ilk kez duyuyorum canim. Aromalı dediğin çikolatalı, güllü falan oluyor onlardan değil sanirimYok zararlı demicektim canım ama tok tutmuyor sana başka hazır karışım kahve önericektim
Kahveci ayhan türk kahvesi aldm aromalı, süt tozu var az şekerli, büyük kupaya 1 ölçek yapıyorum tok tutuyor
Aromalı dibek kahveleri de var cnm aroma istemezsen tuğba kuruyemiş mağazasının mirvari kahvesi de çok güzel
Türk kahvesi yazıyor sadece ama süt tozu ve şeker içinde cnm bi de sadece toz aroma olan türk kahveleri oluyorAllah Allah bunu ilk kez duyuyorum canim. Aromalı dediğin çikolatalı, güllü falan oluyor onlardan değil sanirim
Mirvari kahve tamam bunu not ediyim bakiyim
İyi oldu söylediğin insan sürekli aynı şeyi içmekten bıkıyor cidden diyetteyken
İnşALLAH canımLisbetcim tüm bu selam gönderdiğin muhteremlere rağmen eksi görmek muhteşem canım, haftaya güzel rakamlar gelir
Ahh Civcicim hiç sorma :)biraz direndim ama dayanamadım:)15 gunde bir olan aramda yıne yap dicem ,istediğim kadar yicemAfiyet olsun sarmayı yemeseydin çok üzülürdüm hele annen sarmış o kadarafiyet olsun
Nasıl beğendiysem iki kere afiyet olsun demisim
Geçmiş olsun canım, belki sonraki mesajlarda yazmışsındır ama inşallah önemli bir şey değildir.54.400 hastanedeydim o yüzden yazamadım menü dün eve geldiğim gibi de uyumuşum
Dün espresso limonlu su
Mercimek çorbası roka
Tavuk salata
Balım ben arttırıyorum, ben kahveyi 3ü 1 arada içiyorum, çok daha zararlı ve bu durumda ben daha psikopatımEvet 2si bir arada ve evet sen söylemeden ben söyluyum zararlı biliyorumben bile isteye içen psikopatlardanim
Balım hem tuzu azalt hem de yeşil çay iç, zaten içiyorsundur ama ben yine de söyliyim :)) Yürüyüş yapma fırsatın olursa belki o da iyi gelir.Sen de iyi ki varsın Songülüm
Evet bu hafta da öyle devam etcem regl haftam ama inşallah etki etmez ya sismek istemiyorum. Bu sefer onun için de ekstra çaba sarfetcem fazla tuzlu falan yemicem bakalım işe yaricak mi
Evet canım tüm bu bahsettiklerini biliyorum, yapabiliyor muyum diye bir denemek lazım, dediğin gibi etkisi de yüksek olursa çok mutlu eder beni. Zaten her gün yürüyüş yapıyorum açık havada, evde de bunlardan biriyle desteklersem sarkmaları da minimuma indirebilirim belki.Aa ne güzel yaptıysan biliyorsundur zaten şimdi de yavaşça kondisyon kazanıp sahalara geri dönebilirsin
Chloeyle yüksek kiloda çok güzel veriyorlar videolarından görüyorum çok güzel inceliyorlar bence en etkilisi olabilir senin için
Leslieyi daha rahat yaparsın ama şekillenerek güzel eksilere düşmek için bence chloe dene derim, süreleri aşagı yukarı aynı, lesliyle kendini çok zorlamayacaksın o sürede chloeyle daha verimli olabilirsin diye düşündüm
Tabi ilk başta mata yapışacaksın bitiremeyeceksin ama kendi performansının en iyisini sergileyerek bi süre sonra bütün hareketleri de yapacaksın ben de öyleyim
koşu bandı sevmiyorsan da hiç başlama soğuyabilirsin diyet ve spordan, bir yandan seveceğin şeyi sürekli yapmanı isterim tabi en önemlisi senin düşüncen nefes kontrolünü isteğini beklentini düşünüp bi şeye başlayacaksın
Pilatesi yaparsam evde yapacağım videolarla falan, callanetics düşünüyorum, hepsine göz gezdiricem öyle karar veririm ama koşu ana odağım şu an
Senin ders çalışman gerekmeseydi birlikte spor planı yapardık balım ne güzel olurdu. Bu sefer artık öyle bir hataya düşmeyelim ne olur.Ayy o chloe yu ben denedim 60 civarındayken ama yok yapamadım. Kişiye göre değişir ama ben kiloluyken leslieyle başlayıp sonra jillian sonra chloe şeklinde gitmeyi düşünüyorum daha önceki kilo verme sürecimde öyle iyi gelmişti bana. Çünkü bi süre sonra spora alışıyor vücut ve leslie hafif gelmeye başlıyor. Hafiften zora gitmek en mantıklısı çünkü bizim vereceğimiz kilo cok
Ha bir de leslienin yanına 10 dk pilates koymuştum ben. Böyle bir sikilasma yok herkes daha fazla kilo verdim saniyordu
Bu arada songülle bikac yil önce biz aynı takimda kilo vermistik sonra koruyamadik böyle oldu
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.Yok canım ben iyiyim kayınvalidem kemoterapi görüyor 21 günde bir 2 gün kalıyoruz hastane de
Mirvari kahveyi ben de çok beğeniyorum. Evde de var aslında aklıma getirdiğin iyi oldu. Nescafem bitti ben ondan almayayım mirvari içeyim, hem nescafe gibi zararlı da değil.Yok zararlı demicektim canım ama tok tutmuyor sana başka hazır karışım kahve önericektim
Kahveci ayhan türk kahvesi aldm aromalı, süt tozu var az şekerli, büyük kupaya 1 ölçek yapıyorum tok tutuyor
Aromalı dibek kahveleri de var cnm aroma istemezsen tuğba kuruyemiş mağazasının mirvari kahvesi de çok güzel