- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.701
Canım geçmiş olsun ..Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim Hayırlı kapılar açsın inşALLAH. Eşini de anlıyorum kıyamam sana :)ama arkadaslarım özlüyo. merak ediyo beni de :)Lisbetim, teşekkür ederim ❤
Biraz işyerimle ilgili pürüzler vardı. Bu arada istifa etmem gerekti, artık işsizim
İstifa ettiğim günde eşim kk ambargosu koydu, sadece onunla ilgilenmemi istiyor. Buranın nasıl bir yer olduğunu ve sadece kadınların bulunduğu bir yer olmasını hala anlayamadı. Onun için şimdilik wc köşelerinde kaçak olarak bakıp çıkıyorum
Balım sıkıntılı süreçlerden geçmene ragmen cok iyi ..Tebrik ederim24 Şubat kilo bildirimi
Geçen Cuma 71.3
Bu Cuma 70.5
Fark - 800 gr
Bende koşu bandı var onu çok kullanıyorum koşmayı seviyorum, sıkılaşmak için ek olarak chloe ting videolarına başlamayı düşünüyorum yada uzun vadeli düşünüp pilatese başla diyorum ona karar veremedim biraz bakınıp hangisi aklıma yatarsa ona başlayacağım ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorsak cardiosuz olmuyor nabız yükseltmek mükemmel bişey yürüyüş de güzel ama imkan varsa evde bile videolarla cardio antrenmanı yapabilirsen şahane olur ilk zorlanacaksın yarım yapacaksın kendine göre yapacaksın ama iyiye gidecekBen de 1.5 kg hedefliyorum, spor olarak neler yaptığını takip edeyim. Benim de yürüyüş dışında evde yapabileceğim nabız yükseltecek bir şeylere ihtiyacım var.
Offf o baklavalarKilo bildirimi:
gecen hafta:81.8
güncel:81.5
Fark:-300
Burdan yediğim baklavalara ,kurabiyelere ve bi kaç gün sonra olacağım adet döngüsüne selam olsun
Az gitmiş ama durmak yok yola devammm..elbet gidecekkkkk...
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza,28 yaşında evliyim 1 kızım var şuan çalışmıyorumLisbetim, teşekkür ederim ❤
Biraz işyerimle ilgili pürüzler vardı. Bu arada istifa etmem gerekti, artık işsizim
İstifa ettiğim günde eşim kk ambargosu koydu, sadece onunla ilgilenmemi istiyor. Buranın nasıl bir yer olduğunu ve sadece kadınların bulunduğu bir yer olmasını hala anlayamadı. Onun için şimdilik wc köşelerinde kaçak olarak bakıp çıkıyorum
Güzel cizkekim tebrikler
Aynen öyle sıkıntı yok balım zaten senin kilonda Normal bence bu dalgalanmalar.Saricivcivcikcik
57.2 gördüm sabah
Geçen cuma 56.6
Fark +600 gram
Ama ödemliyim ciddili. Sıkıntı yok haftaya devamm
Off iyi ki dün birakmamisim seni tartilma diyeİnşallah hedefine ulaşırsın canım, hatta hedef koyman bence çok güzel olmuş seni daha çok motive eder.
Sağol balımyanlis yazmışım bu arada, faark 3.1 kg. İnanılmaz motive oldum, çok iyi geldi bu bana
Artık gerçekten hedefimize varalım dimi balım
İnşallah canim ya bu hafta da çok dikkat edicem. Geçen hafta hep aç uyudum akşam yemeğinden sonra bir şey yemedim hiç. Bana gece açlığı çok iyi geliyorBen de kendi fikrimce söyleyecektim biraz vereyim tartılırım deyince iyice salabiliyor da insan ne olursa olsun başlayın diye zaten çok güzelmiş sonuç
Ama çok iyi vermişsinn birkaç gün aynı kilo görmek çok normal haftaya 6lardasın
Aynen öyle moral bozacak hiçbir şey yok 500 kg ay pardon gram gayet iyiİlk başta çekindim -500gr nedir (bu arada -500kg yazmışım galba) daha iyi vermem lazımdı sonra dedim neyse o,bu hafta yenileniyoruz motive oluyoruz hedef koyuyoruz devam ediyoruz
Çok sevindimhedefimdeki halime gelmek için bugün ilk günüm gibi düşünüyorum düzgün devam edeceğim esnek beslensem de salmayacağım, yazın da kışın da istediğim gibi kilo düşünmeden giyineceğim ve bu son verişim olacak inş amin
Tebrikler canim çok iyigunaydin kizceler, bende 62.85 ciktim -700
Balım ben baklava falan yesem 5 kilo artı gelirdim yani bence ona ragmen eksi 300 gr mükKilo bildirimi:
Burdan yediğim baklavalara ,kurabiyelere ve bi kaç gün sonra olacağım adet döngüsüne selam olsun
Tebrikler balım çok güzel eksi24 Şubat kilo bildirimi
Geçen Cuma 71.3
Bu Cuma 70.5
Fark - 800 gr
Canım aynı diyebilirizCanım önceki tartın kaçtı bilmiyorum ama kısa sürede güzel rakamlar görürsün inşallah
Ödem başa bela vegacim, haftaya çok güzel bir rakam gelir bence ödemi de atınca.
Ay canım yaaLisbetim, teşekkür ederim ❤
Sağol cnm almamışım en azındanGüzel cizkekim tebrikler
100 gr eksidesin canim bu da bir seydirSağol cnm almamışım en azından
Yirim seni kız100 gr eksidesin canim bu da bir seydir
3ü 1 arada mı canımDün o kadar nescafe dedim sabah yaptım bitiremedim attım. Şaka gibi gercektenhafta içi yine canım çekerse o zaman sorcam ben mideme
Lisbetcim tüm bu selam gönderdiğin muhteremlere rağmen eksi görmek muhteşem canım, haftaya güzel rakamlar gelirKilo bildirimi:
Canım çok teşekkür ederim, ilk haftada iyi gider diye bekliyordum ama bu kadarı bana da sürpriz oldu, demek ki vücudum da bana kolaylık sağlayacak, o da bu kiloları istemiyorMerhaba, hoşgeldiniz . Ben de 34 yaşında iki çocuk annesiiym. Dogumlarda aldıgım kilolarda kaldı . Sağlık problemlerim yüzünden 2 bucuk ay kadar once diyete başladım .. InşALLAH hepimiz hedeflerimize ulaşırız . Memnun oldum..
Civcivim neler yapıyosunnn sen böylee ..harikasın canımmmm
Dr. Songül hanım muhtesemsiniz ...3.1 kg gitmiş ..bu motivasyonla durmak yok yola devam
Canım 500 gr ekside az degil . tebrik ederim
Balimmmm tebrik ederim24 Şubat kilo bildirimi
Geçen Cuma 71.3
Bu Cuma 70.5
Fark - 800 gr
Bende de koşu bandı var ama sıkılıyorum onda. Yine de kullanmaya başlayacağım. Chloe ben de yapıyordum, jillian da yapıyordum, şimdi kilom yüksek olunca zor mu gelir bilmiyorum ama bir şeylere başlamam lazım. Bir ara çoğumuz Leslie yapıyorduk belki yine onla başlarım. Pilates için salona mı gideceksin peki.Bende koşu bandı var onu çok kullanıyorum koşmayı seviyorum, sıkılaşmak için ek olarak chloe ting videolarına başlamayı düşünüyorum yada uzun vadeli düşünüp pilatese başla diyorum ona karar veremedim biraz bakınıp hangisi aklıma yatarsa ona başlayacağım ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorsak cardiosuz olmuyor nabız yükseltmek mükemmel bişey yürüyüş de güzel ama imkan varsa evde bile videolarla cardio antrenmanı yapabilirsen şahane olur ilk zorlanacaksın yarım yapacaksın kendine göre yapacaksın ama iyiye gidecek
Offf o baklavalarona rağmen eksidesin tebrikler şimdi dikkat edeyim reglden sonra ödemlerim gitsin yediklerimi de yakmış olurum dersen güzel eksi görürsün vee zaten kilit nokta burada şimdi hepimiz aynısını yapıp yaza vereceğiz
İyi ki canım çok teşekkür ederim, sen istemesen gerçekten tartilmayacaktim ve kilonun bu kadar düştüğünü bilmeyince de yemeye devam edecektim muhtemelen, her zaman dediğim gibi iyi ki varsın balımOff iyi ki dün birakmamisim seni tartilma diyebu eksiden mahrum kalacaktik harika
Kesinlikle sana bu yariyor. Benim için de aynı şey geçerli, su ve yürüyüş de ekleyince güzel gidiyor.İnşallah canim ya bu hafta da çok dikkat edicem. Geçen hafta hep aç uyudum akşam yemeğinden sonra bir şey yemedim hiç. Bana gece açlığı çok iyi geliyor
Evet 2si bir arada ve evet sen söylemeden ben söyluyum zararlı biliyorum3ü 1 arada mı canım
Sen de iyi ki varsın Songülümİyi ki canım çok teşekkür ederim, sen istemesen gerçekten tartilmayacaktim ve kilonun bu kadar düştüğünü bilmeyince de yemeye devam edecektim muhtemelen, her zaman dediğim gibi iyi ki varsın balım
Kesinlikle sana bu yariyor. Benim için de aynı şey geçerli, su ve yürüyüş de ekleyince güzel gidiyor.
Canim zorlamak istemem ama vazgecmeseydin keskebikaç gündür gelemedim kızlar çocuklardan telefon elime düşmüyo resmen
Ben bırakmaya karar verdim. 1 haftadır diyete sıkı sıkıya bağlıyım.Geçen gün 13bin adım attım, üstüne kardiyo yapıyorum.Tartıdan çok umutluydum 1 haftada 10 kilo vermeyi beklemedim tabi ama birazda veririm diye düşünüyodum.Dün özellikle daha da az yedim erkenden bitirdim. Sabah 67.9 çıktım çıldırdım. Ödemdir belki ama kendimi motive edemiyorum şu durumda devam etmek istemiyorum
Geçmiş olsun canım bir şeyin yok inşallah54.400 hastanedeydim o yüzden yazamadım menü dün eve geldiğim gibi de uyumuşum
Dün espresso limonlu su
Mercimek çorbası roka
Tavuk salata
Aa ne güzel yaptıysan biliyorsundur zaten şimdi de yavaşça kondisyon kazanıp sahalara geri dönebilirsinBende de koşu bandı var ama sıkılıyorum onda. Yine de kullanmaya başlayacağım. Chloe ben de yapıyordum, jillian da yapıyordum, şimdi kilom yüksek olunca zor mu gelir bilmiyorum ama bir şeylere başlamam lazım. Bir ara çoğumuz Leslie yapıyorduk belki yine onla başlarım. Pilates için salona mı gideceksin peki.