- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.721
Ayy o chloe yu ben denedim 60 civarındayken ama yok yapamadım. Kişiye göre değişir ama ben kiloluyken leslieyle başlayıp sonra jillian sonra chloe şeklinde gitmeyi düşünüyorum daha önceki kilo verme sürecimde öyle iyi gelmişti bana. Çünkü bi süre sonra spora alışıyor vücut ve leslie hafif gelmeye başlıyor. Hafiften zora gitmek en mantıklısı çünkü bizim vereceğimiz kilo cokAa ne güzel yaptıysan biliyorsundur zaten şimdi de yavaşça kondisyon kazanıp sahalara geri dönebilirsin
Chloeyle yüksek kiloda çok güzel veriyorlar videolarından görüyorum çok güzel inceliyorlar bence en etkilisi olabilir senin için
Leslieyi daha rahat yaparsın ama şekillenerek güzel eksilere düşmek için bence chloe dene derim, süreleri aşagı yukarı aynı, lesliyle kendini çok zorlamayacaksın o sürede chloeyle daha verimli olabilirsin diye düşündüm
Tabi ilk başta mata yapışacaksın bitiremeyeceksin ama kendi performansının en iyisini sergileyerek bi süre sonra bütün hareketleri de yapacaksın ben de öyleyim
koşu bandı sevmiyorsan da hiç başlama soğuyabilirsin diyet ve spordan, bir yandan seveceğin şeyi sürekli yapmanı isterim tabi en önemlisi senin düşüncen nefes kontrolünü isteğini beklentini düşünüp bi şeye başlayacaksın
Pilatesi yaparsam evde yapacağım videolarla falan, jillian düşünüyorum, hepsine göz gezdiricem öyle karar veririm ama koşu ana odağım şu an
Ha bir de leslienin yanına 10 dk pilates koymuştum ben. Böyle bir sikilasma yok herkes daha fazla kilo verdim saniyordu
Bu arada songülle bikac yil önce biz aynı takimda kilo vermistik sonra koruyamadik böyle oldu