- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.661
Balım yani sen tezden dolayı streslisin diye darlamiyorum sen bilirsin tartilmak istemezsen. Ama bana sorarsan bi an önce tartilip sonucu görüp müdahale etmek çok iyi olurAyyy güzel balım benim, süpersin sen1-2 hafta daha tartılmayı düşünmüyordum ama madem listedeyim, yarın sabah kilo bildirimi yaparım balım
Evet balım ya alınca kesinlikle yiyoruzAfiyet olsun cankuşum. Menünü beğendim.
en çok güldüğüm şeyse eve almıyorum kısmı olduAlınca yiyoruz çünkü
Tamam balım senin için tartılacağım
Leydim önemli değil sen regl geçince hepsini atarsın siskinliginMerhabaaaaa yarın tartımız var ama davul gibiyim regl olduğum için napcaz? Zoru kiraz sapına verdim vallahi.
Önümüzdeki hafta için yani cumadan sonra harika bi liste ayarladım kendime. Avokadolar felannnn
Başa bela resmen bu regl şişkinliğiMerhabaaaaa yarın tartımız var ama davul gibiyim regl olduğum için napcaz? Zoru kiraz sapına verdim vallahi.
Önümüzdeki hafta için yani cumadan sonra harika bi liste ayarladım kendime. Avokadolar felannnn
Yok balım yaa tezden değil de 90 üstü olduğum için biraz verip öyle tartilayim diyordum, bu arada ben zaten 92 küsur görmüştüm. Bir saat önce sabahın korkusuyla duştan çıkınca bir tartilayim da az çok kilomu göreyim istedim. Bil bakalım ne gördümBalım yani sen tezden dolayı streslisin diye darlamiyorum sen bilirsin tartilmak istemezsen. Ama bana sorarsan bi an önce tartilip sonucu görüp müdahale etmek çok iyi olur
Evet balım ya alınca kesinlikle yiyoruz
Leydim önemli değil sen regl geçince hepsini atarsın siskinligin
Ben de olmak üzere olduğum için şiş hissediyorum hafta içi eksideydim umarım hala öyleyimdir umudum var ama
Bu arada yağ yakıcı kahve bugün son gündü dimi artık yarin icmiyorumvar mı başka içecek tarifin
Ne gördün balim?Yok balım yaa tezden değil de 90 üstü olduğum için biraz verip öyle tartilayim diyordum, bu arada ben zaten 92 küsur görmüştüm. Bir saat önce sabahın korkusuyla duştan çıkınca bir tartilayim da az çok kilomu göreyim istedim. Bil bakalım ne gördüm
Ahhh balım ya kıyamam beni duruma hazırlıyor bı deNe gördün balim?
Bir şey diyim mi bence kesinlikle öyle düşünme. Ben de geçen hafta artı gelcem diye tartilmak istemedim ama iyi ki tartilmisim yoksa hepten salabilirdm bazen gerçekleri görmek iyi geliyor
Tamam kaptan@enerji_kusagi
sonngulen
@asliogretmen
@lisbethsalander00
@sudansebep
@Humakaser
@_BuRc_
@LADY VEGA
Hedef60kgolmak
@Alyasena
@melisa-
@kittenlove
@MiLissy
@Humakaser
@Clair de lune
Nyx1
britneyyyyy
Kızlar yarın tartıyı unutmayalim
Sayfaya uzun zamandır (mazereti olmadığı halde) uğramayan arkadaşlar lütfen bu hafta toparlanalim
ayy yok canim devlet sirri degil zaten Amazonda calisiyorum ben hesap sagligi diye bi birim var onda hesaplri yonetiyoruz, bir yandanda arama yapiyoruz ediyoruz vs vsAfiyet olsun canim
Evden çalışıyorum demissin ne iş yapıyorsun? İstersen söylemeyebilirsin öylesine sordum
Vaaavv işte buuuAhhh balım ya kıyamam beni duruma hazırlıyor bı de89.2 gördüm sabah büyük bir hevesle tartilabilirim
Estağfurullah canim sayfa hepimizinTamam kaptan
Afiyet olsun canım bence çok güzel menüSaricivcivcikcik
Geç oldu ama menümü yazayım
23 Şubat Perşembe
9.30 1 tost
14.30 fıstık ezmeli hurma 3 tane
17.30 smothie
19.00 1 kase çorba, 2 tavuk, fırın sebze
Su 1 lt falan
Spor yapmadım evde çok yoruluyorum bu aralar. Bir de yeni alışıyorum yeni hafta yeni kararlar baya istikrarlı olucam önümüzdeki hafta, gaza geldim her hafta 1-1.5 kg eksi görülecek
Tabiki 2 filtre kahve 1 nescafe yine
Anladım canim ne güzelayy yok canim devlet sirri degil zaten Amazonda calisiyorum ben hesap sagligi diye bi birim var onda hesaplri yonetiyoruz, bir yandanda arama yapiyoruz ediyoruz vs vs
Tartilacam bitanem, mutlu oldum o rakamı görünce. İnşallah birazdan yine güzel bir rakam görürüm.Vaaavv işte buuuo zaman hiç bekleme kesin tartil Songülüm beraber 7leri de görelim bi an once
Günaydın balımGünaydın kızlar
Canım çok güzel bir eksi görmüşsün zaten. Çok erken tartildigin için de daha fazlasını gormemissindir.Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 72.2 kg
Bugün: 70.7 kg
Fark: -1.5 kg
*Çarşamba günü de aynı kiloyu görmüştüm çarşambadan beri nasıl hiç gr vermedim onu anlamadım
İnşallah balımTartilacam bitanem, mutlu oldum o rakamı görünce. İnşallah birazdan yine güzel bir rakam görürüm.
Olabilir balım erken kahvaltı yaptım ondan. Bir de regl yakın birçok faktör bir arada yine yaniGünaydın balım
Canım çok güzel bir eksi görmüşsün zaten. Çok erken tartildigin için de daha fazlasını gormemissindir.
Çok iyi songulum tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta 91 (92yi de gördüm ama önceki gece çok yemiştim)
Bugün 87.9
Fark 2.1 kg
Son gelenler böyle hızlı gider umarım
Saricivcivcikcik
Canim bence kaçamağa rağmen çok çok iyi eksidesinGünaydın herkese
Pazar günü 69.8
Bugün 69.3
-500 kg
Spor yapsam 1 kg rahat giderdi ama kaçamaklarla esnek yaptım. Bu hafta sağlam spor ve güzel diyet yapacağım ve ödemli hissediyorum ödemi de atarsam hedef 2 kg. Haftaya cuma 67.4 göreceğim.
ben de doğum sonrası çok kilo aldım malesef ben de deneyeceğim bunuSelamlar
@enerji_kusagi
Hedefimiz;
Kalıcı kilo vermek, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek, kilomuzu korumak,
Kaçamak yapılsa bile battı balık yan gider diyip ipten kopmuscasina yememek,
Hesapta olmayan bir kriz durumunda o halin geçici olduğunu bilmek buna göre davranmak,
Kaçamak ardından bol su içmek, bitki çayı tüketmek ve kaldığımız yerden devam etmek.
Kurallar
Cuma günü tartılıp kilo bildirmek
Haftada bir gün kacamak yapmak (kaçamak yapmayan bizden degildir )
Haftanın en az 3 gunu spor yapmak
Bol su icmek (en az 2 litre)
Her gün menü yazmak
İstikrarlı olmak (disiplin şart)
Günde 3000 adım atmak
Kilo Bildirimi Örneği
Geçen hafta:
Bugün:
Fark:
Yüzde: %...
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi
73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589
*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor.
***Tabloya konuda 1 hafta süreklilik sağlayanlar eklenecektir. Aktif olmak zorunludur.
İsim Başlangıç kilosu Güncel kilo Hedef kilo Civciv 72.5 70.7 64 53 @enerji_kusagi 75.4 71.3 65 56 @asliogretmen 76.94 73.7 68 62 sonngulen 90.2 - 79 @lisbethsalander00 91.5 81.8 80 @_BuRc_ 69.3 68.9 58 @LADY VEGA 58.8 56.6 50 @sudansebep 69 67.0 59 55 @Humakaser 63 55.0 55 @Alyasena 71.6 72.0 65 55 @melisa- 67.4 67.2 @Clair de lune 76.9 77.9 60 @MiLissy 55.5 55.6 50
Yeni Gelenler Listesi (1 hafta düzenli menü yazmayanlar listeden çıkarılacaktır)
Tarih İsim Başlangıç kilosu Güncel Hedef 13 ocak Hedef60kgolmak 77.0 76.8 5 subat @kittenlove 69.0 68.9 62 19 subat Nyx1 69.8 57 53 23 şubat britneyyyyy 63.5 57
SPOR PUANLAMALARI 🏋
1 adım====================0.035 puan
Örnegin 5200 adim; 5200×0.035
İp atlama (1 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (4 tane) ====== 1 puan
Yavaş yürüyüş==============1 puan
Orta tempo yürüyüş (dk) ======= 3 puan
Hızlı tempolu yürüyüş (dk) ===== 5 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Normal yüzme (dk) =========== 4 puan
Yoga (dk) ================== 2 puan
Squat, mekik, şinav (2 tane) ==== 1 puan
Plank (1 sn) ================= 1puan
Kondüsyon bisikleti (dk) ======= 2 puan
Normal bisiklet (dk) =========== 3puan
Leslie (dk) ================== 5 puan
Leslie boosted ve fast(dk)=======8 puan
Bantta yürüyüş (dk) =========== 5 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 8 puan
Zumba (dk) ================== 5 puan
Hitt cardio (dk) =============== 8 puan
Aralıksız koşu (dk) ============ 8 puan
Aralıksız tempolu yüzme (dk) ==== 8 puan
Eliptik (dk) ================== 8 puan
Tibet Hareketleri(her hareket)====1 puan
Temizlik (dk)================1 puan
Jillan 1 (dk) ==================8 puan
Jillian 2 (dk) ==================10 puan
İnşallah hedefinize ulasirsinizben de doğum sonrası çok kilo aldım malesef ben de deneyeceğim bunu