-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.121
Canımsın olsun tatlı bir rekabet de değil totomuzu kaldırmaya iyi oldu. Ben 70 belasından kurtulurum diye Ümit ediyordum ama olmadı1-1 berabere kaldık balım
Bu yarışın kazananı hala belli değil :)))
Valla sporda sende bizi çok zorladın son günlerdeSon gün yatsan biz alacaktık Tekrar tebrik ederim sizi
Merhaba balım, şu an belli değil ama sen fırsat bulduysan sporunu yapMerhaba kızlar
dünkü menüm
sabah klasik sade nescafe
kahvaltıda 3 yumurtadan dev omlet şekersiz çay
öğlen 1 milföy böreği
akşam 5 köfte 1 büyük kase yeşil salata 1 kase yoğurt
sporum yok tam cardio vidyosunu açtım yerimi aldım küçük uyandı yapamadım şimdi uyuttum işlerimde bitti açıyorum vidyoyu spor yarışması var mı bu hafta
Evet, senin tabirinle biraz itelenmeye ihtiyacımız vardı, güzel oldu bencedeCanımsın olsun tatlı bir rekabet de değil totomuzu kaldırmaya iyi oldu. Ben 70 belasından kurtulurum diye Ümit ediyordum ama olmadıhaftaya inş
Seni ayrıca 70 leri arkada bıraktığın için tebrik ederim kuzum
Bence de güzel bi hafta oldu balimCivcivim çok doğru bir noktaya parmak attınYarıştan çıkınca perşembe, cuma, cumartesi tam 3 (yazıyla üç) gün hiç spor yapamadım ancak kendime geldim
Normalde sadece perşembe dinleniyordum
2.grup balları sporda biraz arazi olsa da tartıda birinci oldu
Canlarım tebrik ederim hepimizi
Adil bir yarış oldu dostum1-1 berabere kaldık balım
Bu yarışın kazananı hala belli değil :)))
Valla sporda sende bizi çok zorladın son günlerdeSon gün yatsan biz alacaktık Tekrar tebrik ederim sizi
Bence de grup da kaynaştı hedeflediğimiz gibiCanımsın olsun tatlı bir rekabet de değil totomuzu kaldırmaya iyi oldu. Ben 70 belasından kurtulurum diye Ümit ediyordum ama olmadıhaftaya inş
Seni ayrıca 70 leri arkada bıraktığın için tebrik ederim kuzum
Eltimle yılbaşında buluşmuştuk bu arada ne kadar zayıflamışsın dediHalbuki 1.5/2 kilo oynuyor sanırım sıkılaşma da olmuş hastalandığım için sanıyorlar valla bu kez de başaramazsam diye diyet falan hiç demedim o yüzden programım sekteye uğradı dün ve bu sabah
Ayy ben bugün her mesaja sanki bana yazılmış gibi cevap verme hastalığına tutuldum galibaEvet, senin tabirinle biraz itelenmeye ihtiyacımız vardı, güzel oldu bencede
Teşekkür ederim balım
Senin de 70e pek bir şey kalmadı balım, bu hafta rahat görürsün benceSon 2 gün yediklerinde etkiledi sanki tartıyı
Ayy ben hala olamadımHazır regliler bitti tartılarla yüzleştik bu hafta güzel çok güzel gecsin hepimiz için
İnşallah olursun bu haftaAyy ben hala olamadımKaç gündür oldum olacam kıvamında geçiyor günler, son aylarım hep 5-10 gün gecikiyor
İnşallah verimli bir hafta olacak balım
Civcivim bak yine güldürüyorsunAyy ben bugün her mesaja sanki bana yazılmış gibi cevap verme hastalığına tutuldum galibabuna da cevap yazıyordum az daha ben son 2 gün ne yedim ki diye gidip menulerime bakacaktim
Sorunun kaynağını bulduk sandim bi an
Her şey etkiliyor zaten enercim ya. İnşallah olursun bi an önceAyy ben hala olamadımKaç gündür oldum olacam kıvamında geçiyor günler, son aylarım hep 5-10 gün gecikiyor
İnşallah verimli bir hafta olacak balım
Ben de ben de... öyle böyle değil herkese picak takasim geliyorİnşallah olursun bu haftaolamamak da çok fena benim hemen ruh ve sinir sistemimi etkiliyor mesela
Kaynanamdan esinleniyorum kendisi ilham kaynağım olduCivcivim bak yine güldürüyorsun
Sana yakalanmadan önce wc ye gidecektim, çişe sıkışmış durumdayım, bi sakatlık çıkmadan gidip geleyim
Civcivim sen 'kaynana gibi' araya girme hastalığına tutulmuşsun
Ha sen ha ben ❤ benim mesajlarıma yazabilirsin
Hem o hem de regl dönemi kuzum aslında benim göbeğim hamile gibi ödemden şişiyordu ben zayıfken de göbek ile başım dertteydi en azından o şişme yok gruba gelmeden soğuk lipoliz de yaptırmıştım şaştığımdan belki onun faydası moral olarak pes etmeyeceğim üç senedir 69 görüp 76 yagidiyorum her seferinde bu kez yıkılır inş o döngü hepimiz için mutlu olacağımız görüntüler de oluruz sağlıkla inşEvet, senin tabirinle biraz itelenmeye ihtiyacımız vardı, güzel oldu bencede
Teşekkür ederim balım
Senin de 70e pek bir şey kalmadı balım, bu hafta rahat görürsün benceSon 2 gün yediklerinde etkiledi sanki tartıyı
Bizim oralarda gelin kaynana toprağından diyorlarHer şey etkiliyor zaten enercim ya. İnşallah olursun bi an önce
Ben de ben de... öyle böyle değil herkese picak takasim geliyoreşime çok acıyorum o günlerde
Kaynanamdan esinleniyorum kendisi ilham kaynağım olduayy tövbeler olsun Allahim sen beni ona benzetme yarabbim tövbe tövbe bin kere tövbe
Tutma balım sonra isyerinde salmani istememevde olsa neyse
Canımız sağ olsun bal hemşomBu sefer yenildik Aslım basaramadik
Şimdi daha iyi olmana sevindim leydim
İyi yapmışsın dışarı çıkmakla. Enisteeee
Yeni fit menulerin hayırlı olsun balim
Civcivim azda ben senin yerine yazayım :))Canımız sağ olsun bal hemşomBeraberlik iyidir
Allahım göbekle tek derdi olan ben değilmişimHem o hem de regl dönemi kuzum aslında benim göbeğim hamile gibi ödemden şişiyordu ben zayıfken de göbek ile başım dertteydi en azından o şişme yok gruba gelmeden soğuk lipoliz de yaptırmıştım şaştığımdan belki onun faydası moral olarak pes etmeyeceğim üç senedir 69 görüp 76 yagidiyorum her seferinde bu kez yıkılır inş o döngü hepimiz için mutlu olacağımız görüntüler de oluruz sağlıkla inş
Hem motivasyon hem de enerji önemli balım gerçekten ben çok etkileniyorum ben değil hatta çekirdek ailemin hepsi instaya bir resim atsak bizim aile faciası oluyor kavgaBence de güzel bi hafta oldu balim
Simdi söyle bakalim fazla spor yapan grup kiloda yenildiğine göre sporla tartı arasında ters orantı mi var yoksa bunlar arasındaki ilişki nedir
Songul balimsonngulen gibi ben de baslicam şimdi ben spor yapınca tartıda eksi gelemiyorum diye
Adil bir yarış oldu dostum
Bence de grup da kaynaştı hedeflediğimiz gibimaşallah
Hasta olduğum için zayıfladım sanıyorlar kısmına koptum yalnizBence de söyleme balim doğru yapıyorsun insanlar çok moral bozuyor. Ben de fazla kimseye söylememeye çalışıyorum. Motivasyon önemli.
Daha önce kilo verdiğim dönem anneme bile asla kaç kilo olduğumu kaç kilo verdiğimi söylemedim. En son hedefime ulaşınca söyledim herkes şok oldu sen o kadar kilolu muydun diye (69la başlamıştım) Su an o kiloyu bile zor buluyoruz orası ayrı mesele
teşekkür ederim kuzum Çekmeköyde bir merkeze gittim 5 seans da emslim var yapılacak tatilde ara girdi yazarım ölçülünce sonucu ama bu haline bile şükrediyorum bıktım çünkü hep hamile sanılmaktanAllahım göbekle tek derdi olan ben değilmişimBende de ayva göbek var, çok zayıfken de asla tamamen gitmiyor, aslında zayıfken göze çok batmıyor, hatta hoş duruyor ama hiç bir zaman jilet gibi dümdüz olmadı, bende hep dümdüz olsun istedim, hiç olmadı yani insan hep kendinde olmayanı mı ister Balım plates sıkılaşması senin göbek sorununu da çözer belki, bende başlamayı düşünüyorum uzun zamandır, biraz daha zayıflayınca başlayacağım.
Soğuk lipoliz ve bir iki şey daha vardı, hayfu mu neydi adı zayıflama işlemlerinde, İstanbul Anadolu yakasında güzellik merkezi olan arkadaşım var, lazım olursa aklında olsun canım, kayda değer indirim yapar adımı duyunca, yakın arkadaşım.
Senin döngüyü bu sefer birlikte kırabiliriz benceHep birlikte 50leri görene kadar yılmak yok
Al benden de o kadar, asla imkansıza inanmamOff üzerimdeki moral bozucu dış insan faktörlerini anlatsam roman olur. "sezaryen göbek gitmez canım hiç uğraşma bile"
"doğumdan sonra artık eskisi gibi olamazsın alış"
Bir de şeyciler var (yaşı baya benden büyük olup beni kendiyle kıyaslayan): aman çocuğu olan kadınsın artık veremiyoruz yani kabul edelim geçti bizden boşver.
Geçti bizden mi?Teyzecim senden geçmiş olabilir de ben hala fıkır fıkırım
Bir de benimle aynı kilolarda olup hep beraber kilolu kalalım isteyenler var: kız bana bak sen kg mu verdin? Ay zayıf olunca yüzün çöker böyle iyisin bencee
bu haftaki bütün sporlarımı bu saydıklarıma ithaf ediyorum kızlar bak gaza geldim