- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.161
Off balım kıyamam ya noldu sana böyle başını alamadın hastaliktangeldim balim hastanedeyim . 4 gun istirahat verdi. serum taktilar içine Allah ne verdiyse koymuşlar esim oyle diyoinsALLAH bir an önce toparlarim.
Yaa evet chloe thinge bi ara başladım ben ama kilom fazlaydı belki ideal kilomda olsam devam ettirebilirdim.. ama sürdüremedim cok ağır geldi spordan soğudumŞuan ki planım da önce kardiyoya ağırlık vermek var 3-4 kilo daha verdikten sonra ben de sıkılaştırıcı egzersizlere başlıcam , chloe thigh vs de çok duydum
Çok geçmiş olsun güzelce dinlen iyi gelir inş 4 gün raporgeldim balim hastanedeyim . 4 gun istirahat verdi. serum taktilar içine Allah ne verdiyse koymuşlar esim oyle diyoinsALLAH bir an önce toparlarim.
Geçmiş olsun Bitanem benimgeldim balim hastanedeyim . 4 gun istirahat verdi. serum taktilar içine Allah ne verdiyse koymuşlar esim oyle diyoinsALLAH bir an önce toparlarim.
Canım o ayağını nasıl kırdın acabaEvet çalışıyorum ben de doktorumpilatesi çok severek ve keyif alarak yapıyorum ben .hatta reformer pilatese başladım lakin sol ayağımı kırdığım için bi kaç haftadır gidemiyorum
Tühh be, kalori aldığına değmedi yaniBu akşam gereksiz pasta filan yedim tadı da çok kötüydü:-/
Umarım 73 ü kaybetmem
2. Grubu tebrik ederim arkadaşlar, 1. Grubun da emeğine sağlık. İnşallah bı dahaki yarışmaya ben de aranizdayim1. Grup
Civciv
A Alyasena
@asliogretmen
@Deltavealfa
FitVenus
2.Grup
@enerji kuşağı
melisa-
L lisbethsalander00
@Humakaser
@_BuRc_
YÜZDE YARIŞMASI SONUCLARI
Grup olarak birinci olan % 1.09 farkla;
2. GRUP
Hepimizi tebrik ediyorum bu hafta çok güzel mücadele verdik hedeflediğimiz gibi kacamaklari sınırladık, sporumuzu yaptık. Önümüzdeki hafta daha iyi olma dileğiyle
Çok teşekkür ederimDr. Songul Hanim hosgeldiniz:) cok tebrik ederim ❤❤❤
Çok teşekkür ederim
Aslım çok teşekkür ederimHoş geldiniz
tebrikler Songülüm
geçmiş olsun Civcivim
tebrik ederim. Süpersiniz
Tadı en güzel bitki çayıAyy ananaslı yesilcayi bayağıdır içmiyorum iyi hatırlattın alayim da tatlı krizi tutunca içerim
Bı dahakine beni hangi gruba vereceksiniz bakalım1-1 berabere kaldık balım
Bu yarışın kazananı hala belli değil :)))
Valla sporda sende bizi çok zorladın son günlerdeSon gün yatsan biz alacaktık Tekrar tebrik ederim sizi
Hakkaten balım ya spor yapınca artı görüyordum. Neyse ki yürüyüş iyi geliyorduBence de güzel bi hafta oldu balim
Simdi söyle bakalim fazla spor yapan grup kiloda yenildiğine göre sporla tartı arasında ters orantı mi var yoksa bunlar arasındaki ilişki nedir
Songul balimsonngulen gibi ben de baslicam şimdi ben spor yapınca tartıda eksi gelemiyorum diye
Adil bir yarış oldu dostum
Bence de grup da kaynaştı hedeflediğimiz gibimaşallah
Hasta olduğum için zayıfladım sanıyorlar kısmına koptum yalnizBence de söyleme balim doğru yapıyorsun insanlar çok moral bozuyor. Ben de fazla kimseye söylememeye çalışıyorum. Motivasyon önemli.
Daha önce kilo verdiğim dönem anneme bile asla kaç kilo olduğumu kaç kilo verdiğimi söylemedim. En son hedefime ulaşınca söyledim herkes şok oldu sen o kadar kilolu muydun diye (69la başlamıştım) Su an o kiloyu bile zor buluyoruz orası ayrı mesele
Hoşbulduk balım, amin inşallahsonngulen
Songül Hocamsaygılar hürmetler efenim, hoşgeldiniz sayın ballı doktorum :))) Nice yeni ünvanlarını da görmek dileğimle, başarıların daim olsun
Aşkolsun balım yaa beni kızlara tembel gostermissin böyle
Kızlar, size çok kısa bahsedeyim, Songül doktoraya başlayalı yıllar oldu, (balım 6 sene olmuş mudur? ), eşi dahil hepimiz gözünün içine baktık ki hayırlısıyla bitsin diyeBalımız 'yumurta kapıya dayanmadan benden bir şey olmaz, bana heyecan şart, adrenalin lazım' dedi, ve yarın diye diye salladı durdu, bol bol yuvarlandı bu süreçte :))) Artık bu sene bitmesi gerekiyordu yoksa hakkı yanacaktı. Songülüm ise maşallah kaç senede yazılabilecek tezi oturdu 1 sene içinde yazdı verdi ve de geçti Akıl küpüm benim Onun için 3 şubat mübarek gündü, atılmış son dakka golüydü
Çok geçmiş olsun canımve felaket tellaliniz lisbethyine hasta. aksam acile gidip antibiyotik verecekler sanirim. sinüzit oldum yine sabahtan beri başımın ağrısından duramıyorum. ust solunum yolları da bitik . istirahat verir İNŞALLAH zira cok ihtiyacım var. bugun yeni listeye basladim. cok mutluyum cikileta yedim çünkü bu motivasyonla hasta olmayip bu haftayı dolu dolu geçirmek istiyodum ama insALLAH bi kac gune toparlayıp sporumu yetistiricem. hafta da en az 3 4 gun yuru dedi bakalim insALLAH başaracağım.
bu aradaSaricivcivcikcik wc olayını söyleyince kayisi cayi ic dedi. bi taneyi ac karnına ic bardakta dursun arada ve yatmadan önce 3 kere içmiş ol . surekli yenileme ki seker alma sufekli dedi. belki fikir olur diye yazayim dedim. ben de ise yaradı sanki:)
Karbonhidrat dışında seçenekler ne canım. Yemeği kendiniz mi yapacaksınız.Kızlar bu hafta biz tatile bi yerlere kaçacak gibiyiz cok kötü oldu bu diyet açısından..
Ne yapıyım şimdi ben tatilde saliyim mi yoksa kontrollü mu gideyim
Salsam gönül razı değil salmasam olmuyor
Verdiklerimi geri almak istemiyorum ya salmiyim ben en iyisi. Yemek olarak zaten muhtemelen mecbur karbonhidrat yicez. En azından abur cubur almayalım yanımıza. Abur cubur yemezsem zaten sabit kalirim
Rapor iyi olmuş canım, bol bol dinlen.geldim balim hastanedeyim . 4 gun istirahat verdi. serum taktilar içine Allah ne verdiyse koymuşlar esim oyle diyoinsALLAH bir an önce toparlarim.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Kötü bir kırık mı, iyileşme süreci uzun mu olacak.Evet çalışıyorum ben de doktorumpilatesi çok severek ve keyif alarak yapıyorum ben .hatta reformer pilatese başladım lakin sol ayağımı kırdığım için bi kaç haftadır gidemiyorum
Ahh çok çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun inşallah sağ salim çıkarlarkizlar dua istemeye geldim. hatayda depremde kiz kardesim gibi olan halamın binası çökmüş. evde 9 kisi vardı dun gece .ne olur dua edin. duruma göre biz de yola çıkacağız . bi sure buraya ugrayamam. dualarınıza bizi de katın. Allah razi olsun.
Dualarımız sizinle Lisbetim, Allahım tez vakitte güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahhkizlar dua istemeye geldim. hatayda depremde kiz kardesim gibi olan halamın binası çökmüş. evde 9 kisi vardı dun gece .ne olur dua edin. duruma göre biz de yola çıkacağız . bi sure buraya ugrayamam. dualarınıza bizi de katın. Allah razi olsun.
G.Antep, 7.4 CivcivimKızlar depremi hisseden var mı? Nerde oldu tam olarak anlamadım Hatay balikesir Malatya hepsinde olmuş galiba
İyi misiniz?
Ayy twitterda fotoğrafları gördüm apar topar girdim çok kötü oldum ya
Off orda da mı hissedildiG.Antep, 7.4 Civcivim
Burada da hissedilmiş epey de ben uyuyordum, ağır uyudum galiba, fark etmedim. Burası Mersin-Anamur sınırına yakın.
Songüle ulaştım bende, ailesi iyiymiş, şükürler olsun
Evet balım, Kıbrıstan Trabzona kadar her yer hissetmiş. Songülün ablası Mersine atanmıştı, annesigil de o taraftaydı. İyi haberlerini aldık şükür balımOff orda da mı hissedildi
Songulun ailesi orda miydi ayy benim aklımdan tamamen cikmis
Çok şükür iyiymiş
Sabah gördüm şok oldum çok kötü oldum Allah yardımcımız olsun karda kışta ne yapacak bu insanlar
listeyi hazırladım kızlar :)
1 şubat etli 1.000 min etli 1.000 bitki ağrl 1.000 etli 700 min etli 700 bitki ağrl 1.000 besin grupları 77 kg 2 3 ekmek 1 su bardağı 1 su bardağı 1 su bardağı 1/2 su bardağı 1/2 su bardağı 1/2 su bardağı süt/yoğurt 74 kg 100-150 gr 30 gr - 100-150 gr 30 gr - et 1 1 1 1 1 1 veya yumurta 70 kg 1 1 1 1 1 1 dilim peynir 20 gr 20 gr 20 gr 10 gr 10 gr 10 gr kuruyemiş 66 kg 2 porsiyon 3 porsiyon 3 porsiyon 1 porsiyon 2 porsiyon 2 porsiyon meyve 3 porsiyon 3 porsiyon 3 porsiyon 3 porsiyon 3 porsiyon 3 porsiyon sebze 62 kg 2 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı yağ 3-4 y. kaşık 7-8 y. kaşık 7-8 y. kaşık 3-4 y. kaşık 3-4 y. kaşık 3-4 y. kaşık baklagil pşmş 58 kg 54 kg
Genel kurallarım: aç karna 500 ml ılık, 1 er tatlı kaşığı limon sulu ve sirkeli su
1.000 kalori günde 400, 700 kalori günde 300 kalori harcamak
haftada 4 gün bu kalori yürüyüş + 20 dk orta-hafif egzersiz