- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.061
Ben de 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok, kpssye hazırlanıyorum. Biz de (cogumuz) takımlarda kilo verip koruyamadik. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.
Tam yerine geldin yani
hoşbuldum :)Hosgeldiniz :)insALLAH sağlıkla ulaşırız hedef kilolarimiza:)
Ayy hiç sorma ben de onu düşünüyorum cocuk yokken bu kadar aliyorsak bir de olsa ooobende de çocuk yok , bebek kilosu bile dğeil yani öyle boş beleş aldım kiloları
beslenme alışkanlığı oturan insanlar gebelikte aldığı kiloları çabuk topluyor ya , sadece kaslar gevşediği için iyileşme aşaması bitince karın egzersizleri yapıls ayetiyor o da hadi 1 ay uzatır süreyi . inşallah öyle olur bizim de :)Ayy hiç sorma ben de onu düşünüyorum cocuk yokken bu kadar aliyorsak bir de olsa ooo
Gerçi sağlıkli beslenince şartlar farketmez diye düşünüyorum ama
Ayy canım benim yaaAyy çizkekim başka bir şey istesek olacakmış kar başladı bu mesajı yazdıktan sonra
Kahvemi aldım izliyorum cok mutluyum şu an
Öylesin tabiki balımm ❤Temiz kalpliyim di mi
Size de listeyi atıcam bugün 4.günüm iyi gidiyor
Canım size de gelsin inşalah amin
Canımm inşallah size de gelir
Ohh çok şükür yaaCivcivim sen sormuştun sanirim bulamadim mesaji . diyetisyenle az once görüştüm bütün sıkıntılarımi ve enerjicigimin yazdığı şeyleri sordum. uzun uzun yazicam size . ama suan beni mutlu edecek şekilde yazıldı listem. insALLAH daha verimli ve daha motivasyonlu bi şekilde devam edecegim
Merhaba, aramıza hoşgeldin29 yaşındayım , eviliyim , çalışıyorum :)
daha önceden diyet yaptım cuma yarışmasında çok da güzel kilo verdim evlenince fazlasıyla geri aldım , eşimle aynı yemekleri yiye yiye :)
şuan 69-70 kilo arasında değişiyor kilom , en yüksek 75 i gördüm 69 a inince ara verdim 2 ay önce şimdi tekrar başlıcam inşallah . yo yo olayına döndü yani kilo al ver al ver , o yüzden diyetten çok sağlıklı beslenme ve sezgisel beslenme konusunu başarmaya çalışıyorum :) hedef kilom da şuan için 62 olsun
Alyacım gelemedin hala, merak ettik seniiiHarikasınız canlar ben sabah çok erken çıktım evden WC yok birderegl 2. Gün 70.5 idi ama sabah versem olur mu bildirimi 400 gr şimdilik artı yok şükür buradada bu akşam çok kaçırmayacağım inş
Zaten görüntü iyi olsun diye zayıflamayı istemiyor muyuzYa aslında o süreçte hiçbir şeyi değiştirmedik çünkü şok kilolar geri alınıyor hemen. Sabrettim aynı düzene devam ettim ölçü olarak sıkılaştım görüntü olarak inceldim ama tartıya yansımadı. Yine aynı süreçteyim bence
Pek de umrumda değil tartı ben mezurayla ölçü alıyorum çok şükür incelmem var
Afiyet olsun canım. Bugünü de oldukça hafif geçirmişsin. Bir gün önce alkol aldığın için suyu arttırman da çok iyi olmuşDün ödül yaptım pizza yedim2 bardak cin tonik 1 tane bira içtim o yüzden menü yazmadım
Bu gün
_ sade türk kahvesi limonlu su
- yulaf ezmesi muz süt
_ taze fasulye yoğurt az bulgur pilavı
kahve yeşil çay papatya çayı
4lt su
Kilo alma sebebim alkol zaten alkol icmesem kilo almıyorumAfiyet olsun canım. Bugünü de oldukça hafif geçirmişsin. Bir gün önce alkol aldığın için suyu arttırman da çok iyi olmuşSürekli kullanıyor musun bilmiyorumda alkol bel ve göbekte yağlanma yapıyor deniyor, gazlı içecekler içinde böyle diyorlar
Kilon iyi de o tarz göbekteki yağlar dirençli olur, bölgeselle gider mi acaba, inşaallah gider. Canım madem bebek düşünüyorsunuz, tavsiyem bu bahaneyle tamamen bırak ki hazırlık döneminde belki o yağların icabına daha kolay bakarsın.Kilo alma sebebim alkol zaten alkol icmesem kilo almıyorumevet 55 kiloyum ama hala göbeğim var gitmiyor malesef bira göbeği heralde 53 kiloyu gördükten sonra göbek eritme egzersizlerine baslarim artık gittiği kadar
Bu yağlarda göbekte birikmeye bahane arıyor zaten, valla çok sinir bozucuevet alkol direkt göbekte toplanıyo kişi zayıf bile olsa hemen göbek çevresinde birikiyo
İnşallah ilk tecrümüzde bizimde öyle olur canımbeslenme alışkanlığı oturan insanlar gebelikte aldığı kiloları çabuk topluyor ya , sadece kaslar gevşediği için iyileşme aşaması bitince karın egzersizleri yapıls ayetiyor o da hadi 1 ay uzatır süreyi . inşallah öyle olur bizim de :)
Gittiği kadar zaten fazla içmiyorum artık ayda bir ama oda olmasa daha iyi tabi spor yapmaya başlamak lazım artık bu hafta hem diyet hem spor 53 kiloyu bir görsem kol bacak ince ama göbek beni bezdirdi gerçekten zor gitmiyor kolay kolayKilon iyi de o tarz göbekteki yağlar dirençli olur, bölgeselle gider mi acaba, inşaallah gider. Canım madem bebek düşünüyorsunuz, tavsiyem bu bahaneyle tamamen bırak ki hazırlık döneminde belki o yağların icabına daha kolay bakarsın.