- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Adımların şahane balım ya, menüye de epey uymuşsun12 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 küçük kırmızı elma, 1 çay kaşığı tarçın, 2 ceviz.
15.00 ara
1 sade Türk kahvesi, 2 ceviz.
18.00 akşam
4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase çoban salata.
21.00 1 bardak yeşil çay.
Su 2 lt
Spor 15.000 adım
enerji_kusagi
Balım mümkün oldukça günde iki defa yürüyüşe çıkıyorum, biliyorsun ki dersler başlamadan varmak istediğim bir kilo hedefim var. İnşallah ulaşırımAdımların şahane balım ya, menüye de epey uymuşsun
Bende yarın daha uyumlu olup sporu artıracağım, bugün bir tuhaf geçti.
Balım bu listeyi tamamlayalım o zaman, bir dahaki listeye adam akıllı en başından uyarım. Düzenim ancak yerine geldi.
Afiyet olsun balım, listeye tam uyum olmasa bile menü güzel olmuş, suyun az kalmış sadece.12 Eylül Menüm
11:00
domates, salatalık, biber, nane, 1 kk ezine, biraz çeçil peyniri, 1/3 yufka, 1 tk bal, 1/4 armut
Ara: 1 bardak keçi sütü, 3 yeşil ceviz içi
Ara : 3 yeşil ceviz, 1 hurma
18:00
3 yk kavurmalı pirinç pilavı,
1 kepçe tepeleme taze fasulye
Domates-soğan söğüş
Biraz jalapeno turşu
21:00 1 haşlanmış mısır
Su 1,5 lt
Spor yok maalesef
Aminnn2022-2023 eğitim öğretim yılmız kutlu mutlu hayırlı olsun kızlar
İnşallah.Saricivcivcikcik
Sana ve Civcivime sınavınızda başarılar diliyorum balım, inşallah istediğiniz gibi geçer, dualarımız sizinle
Çok teşekkür ederim balımSaricivcivcikcik
Sana ve Civcivime sınavınızda başarılar diliyorum balım, inşallah istediğiniz gibi geçer, dualarımız sizinle
Canım sen ne kadar temiz kalplisin ya ❤ vallahi dün seni etiket yapmayı düşünüyordum buraya ama fırsat bulamadım2022-2023 eğitim öğretim yılmız kutlu mutlu hayırlı olsun kızlar
Sen de öylesin canım benimCanım sen ne kadar temiz kalplisin ya ❤ vallahi dün seni etiket yapmayı düşünüyordum buraya ama fırsat bulamadım
Biliyoruz balım, kalbimiz dualarımız senle ve sınava girecek olanlara. Ben de bilerek etiket yapmıyorum nasılsa sonra hep bizimle olacaksın diyeÇok teşekkür ederim balımfazla girmemeye çalışıyorum inşallah pazar gününden sonra aktif olcam
Ben de diyorum bu cheesecake bir yerlerden tanıdık ama nerdenSen de öylesin canım benimnasılsın
Yine sebastian yapıcam galiba ekim başı
Sağ ol canım benm Allah razı olsunBiliyoruz balım, kalbimiz dualarımız senle ve sınava girecek olanlara. Ben de bilerek etiket yapmıyorum nasılsa sonra hep bizimle olacaksın diyeÇok özlendin ama
Ben de diyorum bu cheesecake bir yerlerden tanıdık ama nerden
Listeden mi yahıyorsunuz tatlm
KPSS mi canım Allah zihin açıklığı versin , başarılarSağ ol canım benm Allah razı olsun
Evet canım, geçen hafta da yine 5 günlük bir listeden yapmıştık. Ne yiyeceğimizi bilmek kolaylık sağlıyor bana.Listeden mi yahıyorsunuz tatlm
Merak ettimmmEvet canım, geçen hafta da yine 5 günlük bir listeden yapmıştık. Ne yiyeceğimizi bilmek kolaylık sağlıyor bana.
Evet canım kpss amiin çok sağ ol☺KPSS mi canım Allah zihin açıklığı versin , başarılar