70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Adımların şahane balım ya, menüye de epey uymuşsun
Bende yarın daha uyumlu olup sporu artıracağım, bugün bir tuhaf geçti.

Balım bu listeyi tamamlayalım o zaman, bir dahaki listeye adam akıllı en başından uyarım. Düzenim ancak yerine geldi.

12 Eylül Menüm

11:00
domates, salatalık, biber, nane, 1 kk ezine, biraz çeçil peyniri, 1/3 yufka, 1 tk bal, 1/4 armut

Ara: 1 bardak keçi sütü, 3 yeşil ceviz içi

Ara : 3 yeşil ceviz, 1 hurma

18:00
3 yk kavurmalı pirinç pilavı,
1 kepçe tepeleme taze fasulye
Domates-soğan söğüş
Biraz jalapeno turşu

21:00 1 haşlanmış mısır

Su 1,5 lt
Spor yok maalesef

Balım mümkün oldukça günde iki defa yürüyüşe çıkıyorum, biliyorsun ki dersler başlamadan varmak istediğim bir kilo hedefim var. İnşallah ulaşırım

Menüye en iyi uyum gösterdiğim gündü, keşke diğer günleri de böyle yapabilsem. Sen yüzmeye gidebilirsen en iyi sporu yapmış olursun zaten kuzum

Birileri gelip gidince de düzen iyice bozuluyor. Bı daha ki listeyi nasıl bir şey seçelim sence.
Afiyet olsun balım, listeye tam uyum olmasa bile menü güzel olmuş, suyun az kalmış sadece.

Çok teşekkür ederim balım fazla girmemeye çalışıyorum inşallah pazar gününden sonra aktif olcam
Biliyoruz balım, kalbimiz dualarımız senle ve sınava girecek olanlara. Ben de bilerek etiket yapmıyorum nasılsa sonra hep bizimle olacaksın diye Çok özlendin ama
Sen de öylesin canım benim nasılsın
Yine sebastian yapıcam galiba ekim başı
Ben de diyorum bu cheesecake bir yerlerden tanıdık ama nerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…