İyi eğlenceler canım, okul açılmadan havalar bozmadan güzel etkinlik olur. Regl iyi olmamış sadeceSelam kızçeler ☺
Ben pikniğe gideceğim.Hazırlık yapacağım birazdan.
Gece gece regl oldum bir de.
Kusursuz Kıracı diye bir dizi var ona bakıyorum ama bişeye benzemiyor henüz
Süper balım, teslim aldım gitti
Anladım balım, geçmiş olsun. Kıyamam güzel gözlerine, umarım kendi kendine kaybolur gider o nokta. Dejenerasyon çok okuyup yazmaktan mı acaba, gözlük vs kullanıyor musun okuma için. Benim gözlerde sıkıntı yapıyor son günlerde, bi ara bende gideceğim dra, belki göz numaram büyümeye başlamıştır, yaş ilerliyor artıkKosturmaca hem okul hem hastane içindi balım. Gözümde siyah nokta görüyorum, yani baktığım alanda siyah nokta beliriyor. Onun için gittim. Çok şükür büyük problem yok, dejenerasyon var dedi ama ilaç vermedi, yapacak bir şey yokmuş. Okula yakın başka bir ilçeye gittim doktora o yüzden koşturmacalı oldu eve geç falan geldim.
Oovv harikaEvet balım bol bol keyfi yüzdümkeyfi olmayan yüzme için de kış kurslarına bakıyorum yine
Evet balım hemde çok iyi geldi, ne zamandır yüzmeye gitmemiştim. İyi unutmamışım bari yüzmeyiAynı gün serin sulara atmisiz kendimizi demeksana da iyi ggelmistir ailenle vakit geçirmek,, keşke gitmek zorunda olmasalardı.
Günaydın balımBalım listeye bu sabah başlıyorum,çok geç uyandım daha kahvaltı yapmadım. Bugün saatler aynı olmasa da listeye uyacagim, sen de dahil olabildigin yerden kaptır gel
Kaldı 1 haftaEsra balımın özgürlüğüne azz kkaldi canım
Tünaydın balımSelam kızçeler ☺
Ben pikniğe gideceğim.Hazırlık yapacağım birazdan.
Gece gece regl oldum bir de.
Kusursuz Kıracı diye bir dizi var ona bakıyorum ama bişeye benzemiyor henüz
Valla piknik yine bana yorucuİyi eğlenceler canım, okul açılmadan havalar bozmadan güzel etkinlik olur. Regl iyi olmamış sadece
Ben de bakıyorum o diziye, sevdim ben. Diğerlerinden farklı geldi. Bakmaya devam ederim
Son gün valla ama ben daha bulaşık makinede yıkayamadımTünaydın balım
Tatilin son gününü iyi değerlendirmek lazım. İyi eğlenceler canım
Bakalım verdiğin kiloları bir piknikle geri alacak mısın
O diziyi yarım yamalak izledim, bende birşey anlamadım. Kızı öncekiler gibi binadan kaçıramayacaklar mı ondan mı kusursuz kiracı ki...
Net bir sebep söylemedi balım, zaman içerisinde olması normalmiş, kısacası yaşlanıyorum
Anladım balım, geçmiş olsun. Kıyamam güzel gözlerine, umarım kendi kendine kaybolur gider o nokta. Dejenerasyon çok okuyup yazmaktan mı acaba, gözlük vs kullanıyor musun okuma için. Benim gözlerde sıkıntı yapıyor son günlerde, bi ara bende gideceğim dra, belki göz numaram büyümeye başlamıştır, yaş ilerliyor artık
Fırsatını buldukça git yüz balım, benim bu saatten sonra zor görünüyor.Oovv harika
Bende fırsat buldukça sezon bitene kadar hatta deniz suyu soğuyana kadar yüzmeyi düşünüyorum.
Kaplıca güzel fikirmiş canım, bir araya gelmeye de bahane olurEvet balım hemde çok iyi geldi, ne zamandır yüzmeye gitmemiştim. İyi unutmamışım bari yüzmeyi
Keşke balım, yine de dolu dolu 3 gün geçirdik, kış tatilinde kaplıcalara vs gidersek tekrar bir araya geliriz
Balım ben bugün menüye pek uyamadım, yani akşam köfte ve salata yedim ama yanında bir tane de haşlamış içli köfte yedim. Oğlum uzun zamandır istiyordu (annem hep yapar) ben hiç kendi başıma yapmamıştım, bugün deneyeyim dedim, çok şükür yapabildim. Yapmışken de bi tane yedim. Kalan günler tamamen uymaya çalışacağım. Sende durum nasıldı?Günaydın balım
Yaptın mı kahvaltını peki? Bende 11 civarı yapmış bulundum, kahvaltım listeyle aynı olmasa da yakın sayılır, diğer kalemleri harfiyen uydurmaya çalışacam.
Kaldı 1 hafta
Sanırım öyle olacak canım, çünkü kız küçüklükten oyun oynamayı (saklambaç-sobelemek) seviyor. Ben sevdim diziyi.Tünaydın balım
Tatilin son gününü iyi değerlendirmek lazım. İyi eğlenceler canım
Bakalım verdiğin kiloları bir piknikle geri alacak mısın
O diziyi yarım yamalak izledim, bende birşey anlamadım. Kızı öncekiler gibi binadan kaçıramayacaklar mı ondan mı kusursuz kiracı ki...
Haklısın yaa, bu hayattaki nerdeyse her şey kadına yorucu. En azından değişiklik olmuştur diyelim.Valla piknik yine bana yorucu
Önce hazırla
Gelince yıka
Hadi ya
Senin sözün üstüne bakayım diziye alıcı gözle bir daha
Geçmiş olsun canım. Bence başka dra da gitNet bir sebep söylemedi balım, zaman içerisinde olması normalmiş, kısacası yaşlanıyorumBenim genel olarak gözlerimde bir problemim yok canım, sadece hassasiyet normalden biraz fazla ve ilk kez bu nokta olayı oldu. Sen de ihmal etme balım, sıkıntı varsa hemen git.
Teşekkür ederim canım, başka bir doktora gitmeyi ben de düşünüyorum. Özellikle de bir tedavisi olup olmadığını başka bir doktordan daha teyit etmem lazım. Malesef İstanbul'da değilim, Aydın'da yaşıyorum.Geçmiş olsun canım. Bence başka dra da git
İstanbuldaysan dr salih bozkurt Efsane bir dr.
Günaydın BoncuğumGünaydın güzel ballar
Canım belgesel ne zaman vizyona girecek, belli oldu mu kiiiSağol canım.
Hala istikrarim tam oturmadı benimde.
Mücadele ediyorum
Bir de gebelik planlıyorum. Daha yolum uzun yani benim.
Yakında bir canlı 9 ayda nasıl 25 kilo alabilir belgeseline şahitlik edeceksiniz
Belgesel çekimleri devam ediyorCanım belgesel ne zaman vizyona girecek, belli oldu mu kiii
Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun; hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlarınız olsun inşaallah
Tanıdığımız kadarıyla sen iradesi yüksek birisisin, hem doğurur hem kilonu verirsin. Hatta belki hamileliğe uygun bir beslenme planıyla o kadar kilo da almayabilirsin. Senin tek çocuk vardı değil mi? Düzenini ağırlıklı olarak son 2 yılda oturtmaya çalıştığını düşünürsek ilk çocuğa hamileyken bu kadar bilgi ve tecrüben yoktu galiba.
Kuzucum bugün listeye tam olarak uydum, sadece ikinci ara öğünü yapamadım. Dün de menüye çoğunlukla uymustum ama ekstralarım vardı o yüzden yazmadım. Dün akşam çay yanı çekirdek ve iki lokmalık kurabiye kaçamağım oldu malesefGünaydın Boncuğum
Listeye uyabiliyor musun balım, menünü yazmamışsın. Gizli gizli kaçamak yapmıyorsun di miiii
Benim dünkü yediklerim listeyle pek alakalı olmadı, sabahtan uymayınca düzgün gitmedi. Menümü bende yazmadım ama yinede yazarım birazdan. Bugün 1.günden tekrar mı başlasam diyorum. Sende dikiş tutturamadıysan çarşamba-perşembe 2 günlük telafi listesini de yapabiliriz. Veya cumaya kadar sebahatten tuttuğu kadarıyla listeyi tamamlayalım (mı)
Çok tatlısın yaa, çekimler devam ediyor lafına çok güldümBelgesel çekimleri devam ediyor
Ne zaman vizyona girerse artık
İlk çocuk öncesi diyetin d sini bilmiyordum. Dediğin gibi daha bilinçliyim.
Gerisini yaşayıp gorecez artık.
Canım sınavda şimdiden başarılar diliyorum, sana ve tüm sınava gireceklere.Kızlar bu hafta sonu malum Simav var, öğünleri yazamıyorum.
Sınavdan sonra yazarım insallah
Çok teşekkür ederimCanım sınavda şimdiden başarılar diliyorum, sana ve tüm sınava gireceklere.
Kızlar bu hafta sonu malum Simav var, öğünleri yazamıyorum.
Sınavdan sonra yazarım insallah