70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım mümkün oldukça günde iki defa yürüyüşe çıkıyorum, biliyorsun ki dersler başlamadan varmak istediğim bir kilo hedefim var. İnşallah ulaşırım
Harikasın balım, azmin elinden uçanla kaçan, derslere kadar hedefe ulaşacağına inanıyorum
Menüye en iyi uyum gösterdiğim gündü, keşke diğer günleri de böyle yapabilsem. Sen yüzmeye gidebilirsen en iyi sporu yapmış olursun zaten kuzum
Gitmeyi istiyorum ah bir vakit yaratabilirsem. Bu hafta çok zor görünüyor. Sen kış için havuz bulabildin mi?
Birileri gelip gidince de düzen iyice bozuluyor. Bı daha ki listeyi nasıl bir şey seçelim sence.
Balım ya dyt.Şeyma Gülsen'in 3 günde 4 kilo ver listesini yapalım, ya da Sebahat'in menü örneklerinden yapalım. Galeriye 4 gün için örnek menüsünü kaydetmişim. Ya da senin kaydettiğin yeni listelerden olabilir. Bak senin diyetisyenin listesini de yapabiliriz, boşa gitmemiş olur :)))
Afiyet olsun balım, listeye tam uyum olmasa bile menü güzel olmuş, suyun az kalmış sadece.
Evet balım suyu az içiyorum bu günlerde, bugünde 2ye zorluyorum
Bu arada menüye tam uyumadım, yoğundum ama ölçülü yedim

Sen de öylesin canım benim nasılsın
Canımsın
Şükür iyiyim, iş güç ev koşturmaca devam, kilolar devam

Sen anlat bakalım neler yaptın, değişiklikler var mı hayatında?
Hala ailenle mi birliktesin, işi tusu kiloyu ne yaptın En son hedef 54 tü, bizim gibi geri almadın inşaallah
Yine sebastian yapıcam galiba ekim başı
İyiki cheescake değişmiyor da seni tanımam kolay oluyor

enerji_kusagi balım nasıl gidiyor bugün. Ben yine çok güzel uydum bakalım, Allah devamını getirsin
Tü tü tü tüü Maşaallahhh (tükürüklü emoci )
Aminn balım, demekki sana bir heyecan, bir hedef lazımmış balım
Benim ipin ucu baştan kaçınca birebir uymam zor oluyor galiba
Darısı yeni başlayacağımız listeye, baştan sıkı tutacam bu sefer

13 Eylül Menüm

11:30
1 sade Türk Kahvesi, 2 hurma

13:00
1 domates, 2 kk peynir, 1 biber, 3 ceviz, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

18:00
300 ml kefir (yoğurt yerine)
1 porsiyon karışık meyve (üzüm, şeftali,karpuz)

20:00
5 yk barbunya pilaki,
3 yk haşlanmış mısır(süt mısır değil)
Biraz yeşillik

Su 2 lt civarı
Spor 5 bin adım

Harikasın balım, azmin elinden uçanla kaçan, derslere kadar hedefe ulaşacağına inanıyorum
İnşallah balım
Gitmeyi istiyorum ah bir vakit yaratabilirsem. Bu hafta çok zor görünüyor. Sen kış için havuz bulabildin mi?
Kendin için vakit bul canım, ben kurs buldum bir tane. İçime daha sinen bir şey bulmaya çalışıyorum, bulamazsam buna giderim büyük ihtimalle balım.
Balım istersen bu iki listeyi art arda ekleyip 7 günlük yapabiliriz. Ama bu listeler kaloriden kısıtlı olduğu için biraz eklemeler yapabiliriz. Böylece hiç ara vermeden bir haftayı daha tamamlamış oluruz.

Benim diyetisyen listesi ha ceyizime sakliycam onu balım istersen sen yap ama ben o kadar yiyecekle kilo alacağımı düşünüyorum, hiç riske atamam kendimi
Evet balım suyu az içiyorum bu günlerde, bugünde 2ye zorluyorum
Bu arada menüye tam uyumadım, yoğundum ama ölçülü yedim
Elimizden geldiğince uyalım yeter canım, en azından eskisi gibi bol kepçe yememiş oluruz

Afiyet olsun balım, güzel menü olmuş.

Ohhh Yarabbi Şükür

Bana gerçekten hedef lazımmış balım, acayip kitlendim, şimdilik yolumdan bir şey ceviremiyor bakalım, hep böyle gitsin inşallah.
Yeni listede seni sıkıştırsam mı acaba

13 Eylül salı menüsü
09.00 1 sade Türk kahvesi

11.00 kahvaltı
2 dilim beyaz peynir, 1 salatalık, 2 kaşık domates kurusu, maydanoz, roka,biber, 1 dilim ekmek, çay.

14.00 ara (iki ara öğünü birleştirdim)
3 kaşık yoğurt, 1 küçük kırmızı elma, 10 çiğ badem, 1 kaşık meyve kurusu.

18.30 akşam
Yarım ızgara levrek, yeşil salata, 1 dilim ekmek.

Su 2 lt
Spor 13.500 adım

Taşıncak mıydınız cnm sanki ev sahibi mi komşu mu sorunluydu
Tek değişiklik beslenme koçluğu kursunu bitirmem canım sende ne var ne yok,öğretmen miydin ofiste miydin
Ailemleyim canım yavaştan çözülüyor sorunlar eylülus una girdim en azından başlangıç olsun dedim tatlım

Aldım aldım canım
Evet çizkek fix

İnşallah balım

Kendin için vakit bul canım, ben kurs buldum bir tane. İçime daha sinen bir şey bulmaya çalışıyorum, bulamazsam buna giderim büyük ihtimalle balım.
Bugün de güya 10 bin üstü adım atacaktım olmadı, birkaç gün işleri ertelemiştikya balım, onun için bu hafta yoğun geçiyor. Cuma dan itibaren daha rahat olurum. İyi bari en azından bir yer bulmuşsun, inşaallah daha iyisini de bulursun.
Balım istersen bu iki listeyi art arda ekleyip 7 günlük yapabiliriz. Ama bu listeler kaloriden kısıtlı olduğu için biraz eklemeler yapabiliriz. Böylece hiç ara vermeden bir haftayı daha tamamlamış oluruz.
Bana her türlü uyar da 1 hafta yapacaksak bu Cuma 1.gün mü olacak yoksa gelecek cuma 7. günü mü olacak
Bu cuma ilk gün olacaksa şu anki listeyle bütünleşip 12 gün olacak. Artık 1 günü nereye sarkıtacağımızı bilemedim balım

Birde 2 günlük telafi diyeti vardı, onuda 4 güne ekleyebiliriz. 3+2, 4+2 gibi de olabilir. Kendimi emlakçı gibi hissettim...
Veya bu 2,3,4 günlük listeleri cumaya denk gelecek şekilde son güne koyup başındaki eksik günleri safranın menülerden uyarlayarak 6 güne tamamlar, Cumaları serbest gün yapabiliriz.
Benim diyetisyen listesi ha ceyizime sakliycam onu balım istersen sen yap ama ben o kadar yiyecekle kilo alacağımı düşünüyorum, hiç riske atamam kendimi

Balım senin diyetisyen çok cömert çıkmış, bol bol yazmış işte
Sen diyorsun fazla yazdı, Fatma diyor açım, iki diyetisyen ne kadar farklı

Boncuğum, listesiz kalır veya sıkılırsak bence senin o listeyi uyarlama yapabiliriz, eksiltme yapabiliriz, miktarı kısar sadeleştirme yapabiliriz. En azından aklımızda bulunsun hazır liste işte
Elimizden geldiğince uyalım yeter canım, en azından eskisi gibi bol kepçe yememiş oluruz
Haklısın balım, bende senin gibi düşünüyorum

Son düzenleme:
Taşıncak mıydınız cnm sanki ev sahibi mi komşu mu sorunluydu
Doğru hatırlıyorsun canım Evet ev sahibi sorunluydu, 8 ay önce taşındık, şükür taşınınca huzura kavuştuk
Tek değişiklik beslenme koçluğu kursunu bitirmem canım
Yaaa, çok sevindim canım, sana epey katkısı olmuştur

Geçmişte evrene tonla mesajlar attık, secret totem ne varsa yaptık şu günlüğe bir diyetisyen düşsün diye
Şimdi evren bize ne demek istiyor canımmm
sende ne var ne yok,öğretmen miydin ofiste miydin
Balım ben eski sağlıkçı, yeni iktisatçıydım, şimdilik 3 aydır bir şirketin insan kaynakları müdürüyüm. Ondan önce de sürpriz bir şekilde tatlı sektörüne girip çıkmışlığımız oldu, taşındıktan hemen sonraydı ama fazla uzun sürmedi o tabi, bize göre olmadığını anlayıp çekildik.
Ailemleyim canım yavaştan çözülüyor sorunlar eylülus una girdim en azından başlangıç olsun dedim tatlım
Senin adına mutlu oldum canım benim ❤umarım her şey kısa zamanda rayına oturur

Ee daha çok yeni girmişsin ya, ilk deneme nasıl geçti başlangıç adına
Aldım aldım canım
Evet çizkek fix
Kurs aldığın için kelin ilacı olsa başına sürerdi demek şart oldu

Gel istersen birlikte verelim çizkekim

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz, yeni üyeliğiniz hayırlı olsun

Yoksa siz dilediğince yiyip içip zayıf kalanlardan mısınız
Merhabalar tsk ederim hosbuldum evet ne yesem kılo alamıyorum bı ara o kadar zayıftım ki kılo almam gerekırken cok ugrastım zar zor 2 kılo aldım

Ohhh Yarabbi Şükür
Yarasın inşaallah
Bana gerçekten hedef lazımmış balım, acayip kitlendim, şimdilik yolumdan bir şey ceviremiyor bakalım, hep böyle gitsin inşallah.
Yeni listede seni sıkıştırsam mı acaba
Vallahi bravo
Bu ayarı buldun ya 70ten düşene kadar aynen devam kuzum

O liste senin bu liste benim derken listede dayanmaz bize, deeee yeni listede sıkıştırsam mı derken ne demek istiyorsun balım, daha açık konuş benimle korkayım mııı

Merhabalar tsk ederim hosbuldum evet ne yesem kılo alamıyorum bı ara o kadar zayıftım ki kılo almam gerekırken cok ugrastım zar zor 2 kılo aldım
Rica ederim

Burada az birazcık cadı bir arkadaşımız var, lakabı pıçaklı civciv :)))) Kilo aldığından beri yiyip içip kilo almayanlara ayrı bir sempatisi var

2 kiloyu kendi yöntemlerinle mi aldın veya uyguladığın profesyonel bir diyet mi var?
Kilo vermene sebep herhangi bir sağlık sorunun var mı, hipertroidi gibi?
Birde boy-kilo-yaş neydi acaba merak ettim..

Bizim grup kilo nasıl alınır konusunda ihtisaslı, bir de verme konusunda yapsaydık hayırlısıyla

Kendi yontemlerımle aldım yemek ıcın cok zorladım agzım hıc bos durmadı oyle boyke zorlayıp aldım yas 27 oldu kılo 45 ah hala zayıfım boy desen 156 kısacıkda bişeyim panda gibi yuvarlanmamak icin kılo almıyorum

İşler çok olunca haklısın balım, insan vakit bulamıyor.
Balım bahsettigin iki liste 7 gün yapıyordu sanırım, öyleyse bu cuma hiç ara vermeden başlamamız gerekir. Böylece Perşembe son gün olur, cumaya sarkmaz. Ama diyorsan ki bir gün azıcık serbest olalım öyleyse o iki listenin son gününü yapmayız, 3+3 olur ne dersin. Bu cuma serbest davranmış oluruz.
Birde 2 günlük telafi diyeti vardı, onuda 4 güne ekleyebiliriz. 3+2, 4+2 gibi de olabilir. Kendimi emlakçı gibi hissettim...
Bu da olabilir tatlım, önce sen o listeleri bana bi atsana, istersen özelden at buralar karışmasın. Karar verince de buraya atalım, şimdilik ikimiz yapıyoruz ne de olsa birlikte karar verelim.
Veya bu 2,3,4 günlük listeleri cumaya denk gelecek şekilde son güne koyup başındaki eksik günleri safranın menülerden uyarlayarak 6 güne tamamlar, Cumaları serbest gün yapabiliriz.

Ooo balım ortalık karıştı iyice safran kaç günlük liste paylaştı bizle, elimizde tam olarak ne var cumalari serbest güne okeyim balım
Ben benim listeyi hiç denemedim balım aslında, belki de gözüme çok göründü. Belki ben de açım diye söylenirim

Ben onları yeniden bı bulayım bakalım kuzum
Yarasın inşaallah

Vallahi bravo
Bu ayarı buldun ya 70ten düşene kadar aynen devam kuzum
Ağzın bal yesin balım ama kilo yapmasın
O liste senin bu liste benim derken listede dayanmaz bize, deeee yeni listede sıkıştırsam mı derken ne demek istiyorsun balım, daha açık konuş benimle korkayım mııı
Kork balım kork, listeye tam uyum göstermeyene ceza
Ahh ahh bize ne kadar da uzak bir konu dimi balım

Aman yarabbi, benim olmam gerekenden 2 kilo da eksiksin

Hah işte civcivim de senden 1-2 cm uzun, 1-2 yaş fazla, diğer kısma girmeyeyim hiç şimdi, o gelince girer

3-5 kilo daha alsan sırıtmaz ama sende :)))

Buraya menünü ölçüleriyle yazsanda görsek keşke, belki biz seni sen bizi örnek alırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…