Okulun stresi yüzünden dimi canım, çok kafaya takmamaya çalış. Her şey düzene girecektir. Birinci sınıf olması seni bu yıl biraz zorlayabilir ama hızlıca düzen kurarsın sen.Ben kilo vermişim bu arada.
Stres ile 72.1 oldum.
Bir haftada 73.8 den oldu.
Balım menü de ıvır zıvır çok, çoğu masum şeyler olsada tatlı işi bozdu.Afiyet olsun balım, menü yorumlamada iyi olmadığım için ne diyeceğimi bilemedim
Meyve çok göründü gözüme ama baktım ki değil gibi, kafam karıştı
Hatırlı ikram olmasa sanki diğerleri sorun olmazmış gibi dimi balım
Doğru düşünmüşüm demek ki balımBalım menü de ıvır zıvır çok, çoğu masum şeyler olsada tatlı işi bozdu.
Balım bence daha fazla eksi gelirdin sen, annenlerin gelmesinin biraz aziziligine uğradın. Zaten normalde bir hafta da bu eksi de gayet güzel, tebrik ediyorumKilo bildirimi
Geçen Cuma 74.8
Bu cuma 74.2
Fark -600
Merhabalar hoşgeldiniz. Aramıza tabiki katılabilirsiniz fakat belli bir diyet listemiz yok. Herkes kendi düzenine göre diyet yapıyor. Gün sonunda yedigimizi içtiğimizi ve sporumuzu buraya yazıyor ve yorumluyoruz. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bazen bulduğumuz birkaç günlük diyet listelerini birlikte uygulamaya çalıştığımız da oluyor.Merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum bana diyet listesi atarmısınız
Anladım teşekkür ederim bende size takılıyım o halde yarın sabah başlarım inşallahMerhabalar hoşgeldiniz. Aramıza tabiki katılabilirsiniz fakat belli bir diyet listemiz yok. Herkes kendi düzenine göre diyet yapıyor. Gün sonunda yedigimizi içtiğimizi ve sporumuzu buraya yazıyor ve yorumluyoruz. Birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bazen bulduğumuz birkaç günlük diyet listelerini birlikte uygulamaya çalıştığımız da oluyor.
Sabah aç karnına tartilmaniz da mümkün mü, cuma günleri de kilomuzu paylaşıyoruz, böylece kontrol sağlamış oluyoruz.Anladım teşekkür ederim bende size takılıyım o halde yarın sabah başlarım inşallah
Balım
Balımgeldim de gelmemle gitmem bir oldu. Yarın(yani bugün) akşamdan sonra boşa çıkacam galiba. Bizimkilerde maşaallah her şeyi 3 güne sığdırdılar dönecez diye koştur koştur geçiyor zamanım, bi mesajı bile zor yazıyorum. Menümü yazayım gidip bir an önce yatayım, 06:30 evden çıkacaz, programı akşama doğru tamamlayıp ailemi yolcu edecez. Ondan sonra listelere tam gaz devam inşallah
Balım koşturmaca bitti demek, Allah kavuştursun tekrarını yaşamak nasip olsun.İyi geceler kızlar,
Hiç kimse mi mesaj yazmamış yoksa benim nette mi sıkıntı var anlayamadım, hiçbir hareket görünmüyor
@sonngulen balım misafirlerimizi uğurladık, diyete kaldığımız yerden devam edebiliriz, sabahtan itibaren gelirim artık
Hemen bir bildirim yapıp gideyim, mesajlara da sonra bakacağım ballar
Pazar sabah kilosu 85.7
9 Eylül Cuma kilosu 83.8
Fark: 1,9 kg
İnşaallah Boncuğum amin. Evet koşturmaca bitti gitti sana teslim olmaya geldim :))))Balım koşturmaca bitti demek, Allah kavuştursun tekrarını yaşamak nasip olsun.
Balım koşturmaca okul için miydi?Ben dün(cuma) çok kosturdum eve geceye doğru geldim, direk yatıp uyudum, bu sabah da erkenden kalktım, okuldan bir hoca arkadaş ve oğlumla adaya denize gittik, yine geç geldim, ancak buraya bakabildim. Sabah sebahatin listesine başlamaya karar vermiştim ben. Ailen daha gitmez diye sana yazmamıştım. Sen de başlayacak mısın.
Olabilir balım.Bu arada pek uğrayan yok balım, sanırım okul telaşı, haftasonu tatili derken vakit bulamadılar. Esra balım zaten sınava yoğunluk vermiştir.
Günaydın tatlımmmGünaydın canlar
Nerelerdesiniz hadi gelin
Süper balım, teslim aldım gittiİnşaallah Boncuğum amin. Evet koşturmaca bitti gitti sana teslim olmaya geldim :))))
Kosturmaca hem okul hem hastane içindi balım. Gözümde siyah nokta görüyorum, yani baktığım alanda siyah nokta beliriyor. Onun için gittim. Çok şükür büyük problem yok, dejenerasyon var dedi ama ilaç vermedi, yapacak bir şey yokmuş. Okula yakın başka bir ilçeye gittim doktora o yüzden koşturmacalı oldu eve geç falan geldim.Balım koşturmaca okul için miydi?
İyi olmuş, bol bol 'keyfi' yüzmüşsündür :) Sizin denize gittiğiniz gün bizde denizdeydik. Eve dönüp bir yemek yedik vs akşam ailemi uğurladık. Bizimkiler de yazlığın bahçesine bir şeyler diktiği için fazla kalmak istemediler. Bahçeye damlama sistemi de kurmuşlardı, saatini vs ayarlıyorlardı, vanada sıkıntı olmuş galiba, sebzeler meyveler susuzluktan kurumasın dediler. Yoksa birkaç gün daha kalabilirlerdi. Balım listeye bugün sabah mı başladın? Bende başlamak istiyordum, sabah tam uymasada bu saatten sonrakine uyabilirim.
Olabilir balım.
Esram şu sınavı hayırlısı ile bir atlatsaydı...