- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Tamam balım atarım, sabah tekrar cevap yazacağım sanaİşler çok olunca haklısın balım, insan vakit bulamıyor.
Balım bahsettigin iki liste 7 gün yapıyordu sanırım, öyleyse bu cuma hiç ara vermeden başlamamız gerekir. Böylece Perşembe son gün olur, cumaya sarkmaz. Ama diyorsan ki bir gün azıcık serbest olalım öyleyse o iki listenin son gününü yapmayız, 3+3 olur ne dersin. Bu cuma serbest davranmış oluruz.
Bu da olabilir tatlım, önce sen o listeleri bana bi atsana, istersen özelden at buralar karışmasın. Karar verince de buraya atalım, şimdilik ikimiz yapıyoruz ne de olsa birlikte karar verelim.
Ooo balım ortalık karıştı iyicesafran kaç günlük liste paylaştı bizle, elimizde tam olarak ne var cumalari serbest güne okeyim balım
Ben benim listeyi hiç denemedim balım aslında, belki de gözüme çok göründü. Belki ben de açım diye söylenirim
Ben onları yeniden bı bulayım bakalım kuzum
Ağzın bal yesin balım ama kilo yapmasın
Kork balım kork, listeye tam uyum göstermeyene ceza
Ahh ahh bize ne kadar da uzak bir konu dimi balım
İyi geceler balım, sabah görüşürüzTamam balım atarım, sabah tekrar cevap yazacağım sanaşarj bitiyor balım, iyi geceler
Oh canım çok sevindimDoğru hatırlıyorsun canımEvet ev sahibi sorunluydu, 8 ay önce taşındık, şükür taşınınca huzura kavuştuk
Yaaa, çok sevindim canım, sana epey katkısı olmuştur
Geçmişte evrene tonla mesajlar attık, secret totem ne varsa yaptık şu günlüğe bir diyetisyen düşsün diye
Şimdi evren bize ne demek istiyor canımmm
Balım ben eski sağlıkçı, yeni iktisatçıydım, şimdilik 3 aydır bir şirketin insan kaynakları müdürüyüm. Ondan önce de sürpriz bir şekilde tatlı sektörüne girip çıkmışlığımız oldu, taşındıktan hemen sonraydı ama fazla uzun sürmedi o tabi, bize göre olmadığını anlayıp çekildik.
Senin adına mutlu oldum canım benim ❤umarım her şey kısa zamanda rayına oturur
Ee daha çok yeni girmişsin ya, ilk deneme nasıl geçti başlangıç adına
Kurs aldığın için kelin ilacı olsa başına sürerdi demek şart oldu
Gel istersen birlikte verelim çizkekim
HahaAman yarabbi, benim olmam gerekenden 2 kilo da eksiksin
Hah işte civcivim de senden 1-2 cm uzun, 1-2 yaş fazla, diğer kısma girmeyeyim hiç şimdi, o gelince girer
3-5 kilo daha alsan sırıtmaz ama sende :)))
Buraya menünü ölçüleriyle yazsanda görsek keşke, belki biz seni sen bizi örnek alırsın :))
İyi gecelerTamam balım atarım, sabah tekrar cevap yazacağım sanaşarj bitiyor balım, iyi geceler
Oh canım çok sevindim
Evet canımbayağı gelişti bilgilerim
Hehe ben geldim o zaman
Sağlıkta hangi alanda çalışıyordun
Aa pastane mi açmıştınız
İnşallah canım çok sağolinşallah sen de yeni evinde kocanla ve yeni işinde çok mutlu olursun
Bilmiyorum ki canımsonuçlar bu ay sonu
çok isterim tatlım aynen bakalım ilaç olcak mıyız
5 gün diyet 2 gün kontrollü yemek güzel olabilir
sudem34 balım da öyle yapmış verirken
Bu şekilde de olur balım, cumalar serbest olsun, diğer günler itinayla uyalım, listeye katılacaklar olursa da fikrini alalım.Balım bahsettigin iki liste 7 gün yapıyordu sanırım, öyleyse bu cuma hiç ara vermeden başlamamız gerekir. Böylece Perşembe son gün olur, cumaya sarkmaz. Ama diyorsan ki bir gün azıcık serbest olalım öyleyse o iki listenin son gününü yapmayız, 3+3 olur ne dersin. Bu cuma serbest davranmış oluruz.
Balım bu mesajı atar atmaz 4 günlük örnek menüyü özelden atıyorum. Sende bir incele bakalımBu da olabilir tatlım, önce sen o listeleri bana bi atsana, istersen özelden at buralar karışmasın. Karar verince de buraya atalım, şimdilik ikimiz yapıyoruz ne de olsa birlikte karar verelim.
Çarşı yine karıştı yaniOoo balım ortalık karıştı iyicesafran kaç günlük liste paylaştı bizle, elimizde tam olarak ne var cumalari serbest güne okeyim balım
Merak ettim şu çeyize sakladığın listeyiBen benim listeyi hiç denemedim balım aslında, belki de gözüme çok göründü. Belki ben de açım diye söylenirim
Buldun muuuu :)))Ben onları yeniden bı bulayım bakalım kuzum
Sözünü dinleyip bugün yedim, Yapmasa iyi olurAğzın bal yesin balım ama kilo yapmasın
Şu an korkudan ne yapacağımı şaşırdım, tek cezasız günüm cuma olmaz inşaallahKork balım kork, listeye tam uyum göstermeyene ceza
Ah ki ne ahh balımAhh ahh bize ne kadar da uzak bir konu dimi balım
Tekrar hoşgeldin balımOh canım çok sevindim
Hehe ben geldim o zaman
Canım acil tıp ama ben genel cerrahi, plastik cerrahi, kadın doğum ve medikal estetik birimlerinde çalıştım.Sağlıkta hangi alanda çalışıyordun
Pastane sayılmaz balım, baklava&künefe&katmer üzerine bir yerdi, ortak olmuştuk, sonra hakkımızı başkasına devredip çıktık. Her gün şeker peşinde geziyordum market market, toptan şeker alma yasağı vardı, çuvalla da aşırı oahslıya malum ortamdan dolayı, her markette de bir kişiye 1 paket veriliyorduAa pastane mi açmıştınız
İnşallah canım çok sağolinşallah sen de yeni evinde kocanla ve yeni işinde çok mutlu olursun
Bilmiyorum ki canımsonuçlar bu ay sonu
çok isterim tatlım aynen bakalım ilaç olcak mıyız
Son mesaja cvp yok mu balımTekrar hoşgeldin balım
Canım acil tıp ama ben genel cerrahi, plastik cerrahi, kadın doğum ve medikal estetik birimlerinde çalıştım.
Pastane sayılmaz balım, baklava&künefe&katmer üzerine bir yerdi, ortak olmuştuk, sonra hakkımızı başkasına devredip çıktık. Her gün şeker peşinde geziyordum market market, toptan şeker alma yasağı vardı, çuvalla da aşırı oahslıya malum ortamdan dolayı, her markette de bir kişiye 1 paket veriliyordu
Tekrar hoşgeldin balımOh canım çok sevindim
Hehe ben geldim o zaman
Canım acil tıp ama ben genel cerrahi, plastik cerrahi, kadın doğum ve medikal estetik birimlerinde çalıştım.Sağlıkta hangi alanda çalışıyordun
Pastane sayılmaz balım, baklava&künefe&katmer üzerine bir yerdi,Aa pastane mi açmıştınız
Aminnnİnşallah canım çok sağolinşallah sen de yeni evinde kocanla ve yeni işinde çok mutlu olursun
Hii çok birşey kalmamış o zaman, bende merak ettim şimdi ne olacakBilmiyorum ki canımsonuçlar bu ay sonu
Bize ilaç ol kekim çizim, zayıflat bizi çizkekimçok isterim tatlımaynen bakalım ilaç olcak mıyız
Ay o mesaj niye öyle yarım gitmişSon mesaja cvp yok mu balım
Tekrar hb
Teknisyen misin cnmcm
Hımm olsun canım bunda da bir hayır vardır
Tekrar hoşgeldin balım
Canım acil tıp ama ben genel cerrahi, plastik cerrahi, kadın doğum ve medikal estetik birimlerinde çalıştım.
Pastane sayılmaz balım, baklava&künefe&katmer üzerine bir yerdi,
Bizde baklavalı çizkeki yoktu ama
Aminnn
Sende sağol canım benim❤ Hep birlikte yaşayacağımız güzel günlerimiz olsun
Hii çok birşey kalmamış o zaman, bende merak ettim şimdi ne olacak
Bize ilaç ol kekim çizim, zayıflat bizi çizkekim
Bakalım Songül balımız ne diyecek, 5+2 mi 6+1 mi, bizim biraz acelemiz var
Senin kaç kilo vermen gerekiyor canım?
Keşke diğer ballarda olsaydı da oy birliği ile karar verseydik, senin eğitimin olduğu için senin oyunu 2 sayarız
Baklavalı çizkek ben de yemedimAy o mesaj niye öyle yarım gitmiş
Evet teknisyendim, bölüm ilk açıldığı sıralarda sağlık lisesinde okumuştum, sonra iş güvenliğine, oradan da maliyeye kaydım.
Canım afiyet olsun14 Eylül Menüm
10:00
2 yumurta, 1 yk yulaf ile omlet,
2 yeşil biber, 1 cherry domates, 1 tk acı bal
Ara 13:00
1 sade türk kahvesi, 1 hurma, 2 ceviz
Ara 16:00
1 bardak kefir, 1 dilim karpuz
20:00
Tavuk ızgara 1/2 baget 1 pirzola
1 kase yeşil salata, 1 kaşık makarna
2 yk barbunya pilaki
Su 2 lt
Spor yine yok, yoğundum
Ayy noluyo noluyoBu şekilde de olur balım, cumalar serbest olsun, diğer günler itinayla uyalım, listeye katılacaklar olursa da fikrini alalım.
Balım bu mesajı atar atmaz 4 günlük örnek menüyü özelden atıyorum. Sende bir incele bakalım
Çarşı yine karıştı yani
2 hafta kesin paylaştı
Yokluğunda 1 haftayı atlatsak yetersınavdan dönünce yenilerini yazacak
Fatmanın listeden de çalarız
Bak şimdi, hemen 'çok gizli' bir örgütlenme sistemi tasarlayalım
Aramızdan birleri acan olarak forumları fellik fellik gezsin, bulduğu dataları (menü) istiflesin, görevi başkasına devretsin, o da istiflenen verileri ön elemeden geçirip çizkeke raporlasın, beslenme koçumuz son derleme/düzenlemeyi yapıp listeyi 6 günlük olarak yürürlüğe soksun
Merak ettim şu çeyize sakladığın listeyi
Buldun muuuu :)))
Sözünü dinleyip bugün yedim, Yapmasa iyi olur
Şu an korkudan ne yapacağımı şaşırdım, tek cezasız günüm cuma olmaz inşaallah
Ah ki ne ahh balım
Sagope kajmer den "hem yakın hem uzak" mısralarını yazacaktım ki aslının "ben yakın sen uzak" olduğunu fark ettim
Yine de yazayım; aynalar, teraziler, uzak gibi diyetle ilgili manidar kelimeler geçiyor
-------------------------
Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak,
Masiva bırak Track bileklerimden.
Rayihamı miske bezemek elzem, ben sözümden dönmem.
Aynalarımı çatlattım ben, darmadığın tuzla buz oldu içim,
Lakin ucuz atlattım ben.
Ya sen; terazilerce altın yüklenmiş gibisin,
Sen, ah sen, bir bilsen..
Malum bir boks spikeri vardı, o olsa kesin "Olay var olayyyy" derdiAyy noluyo noluyo
Laf çok icraat yok balım, onun için pek kaybedilmiş bir şey yokBen bayağı geride kalmışım ama neyse az daha kalivereyim
Yine de fazla tepişmesek balım Cuma mübarek günCuma günü kaçamak falan yaziyo en çok orası hoşuma gitti
Yetti gayrı balım, çabuk gellllllŞaka sakayeterince büyüttük totoyu yeter artik
Geçmiş olsun balımBallar çarşamba sabah aniden yatılı misafir geldi. Dün de çok kötü uyandım, bayağı hasta olmuşum. Neyse ki misafir sabah erkenden çıktı evden ben de bütün gün resmen gözümü açmadan uyudum. Bugün bildirim yapacağım ve mesajlara bakacağım. Hepinizi öpüyorum.