70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Selam kızçeler ☺

Ben pikniğe gideceğim.Hazırlık yapacağım birazdan.
Gece gece regl oldum bir de.
Kusursuz Kıracı diye bir dizi var ona bakıyorum ama bişeye benzemiyor henüz 😁
İyi eğlenceler canım, okul açılmadan havalar bozmadan güzel etkinlik olur. Regl iyi olmamış sadece 😬

Ben de bakıyorum o diziye, sevdim ben. Diğerlerinden farklı geldi. Bakmaya devam ederim 🤩

Süper balım, teslim aldım gitti 😂😂
😂😂
Kosturmaca hem okul hem hastane içindi balım. Gözümde siyah nokta görüyorum, yani baktığım alanda siyah nokta beliriyor. Onun için gittim. Çok şükür büyük problem yok, dejenerasyon var dedi ama ilaç vermedi, yapacak bir şey yokmuş. Okula yakın başka bir ilçeye gittim doktora o yüzden koşturmacalı oldu eve geç falan geldim.
Anladım balım, geçmiş olsun. Kıyamam güzel gözlerine, umarım kendi kendine kaybolur gider o nokta. Dejenerasyon çok okuyup yazmaktan mı acaba, gözlük vs kullanıyor musun okuma için. Benim gözlerde sıkıntı yapıyor son günlerde, bi ara bende gideceğim dra, belki göz numaram büyümeye başlamıştır, yaş ilerliyor artık 😬
Evet balım bol bol keyfi yüzdüm 😂😂 keyfi olmayan yüzme için de kış kurslarına bakıyorum yine 🤩
Oovv harika 😍
Bende fırsat buldukça sezon bitene kadar hatta deniz suyu soğuyana kadar yüzmeyi düşünüyorum.
Aynı gün serin sulara atmisiz kendimizi demek 🤩 sana da iyi ggelmistir ailenle vakit geçirmek,, keşke gitmek zorunda olmasalardı.
Evet balım hemde çok iyi geldi, ne zamandır yüzmeye gitmemiştim. İyi unutmamışım bari yüzmeyi 😂
Keşke balım, yine de dolu dolu 3 gün geçirdik, kış tatilinde kaplıcalara vs gidersek tekrar bir araya geliriz 😜
Balım listeye bu sabah başlıyorum,çok geç uyandım daha kahvaltı yapmadım. Bugün saatler aynı olmasa da listeye uyacagim, sen de dahil olabildigin yerden kaptır gel 😍
Günaydın balım 😍
Yaptın mı kahvaltını peki? Bende 11 civarı yapmış bulundum, kahvaltım listeyle aynı olmasa da yakın sayılır, diğer kalemleri harfiyen uydurmaya çalışacam.
Esra balımın özgürlüğüne azz kkaldi canım 🤩
Kaldı 1 hafta 😍

Selam kızçeler ☺

Ben pikniğe gideceğim.Hazırlık yapacağım birazdan.
Gece gece regl oldum bir de.
Kusursuz Kıracı diye bir dizi var ona bakıyorum ama bişeye benzemiyor henüz 😁
Tünaydın balım🍯
Tatilin son gününü iyi değerlendirmek lazım. İyi eğlenceler canım 😍
Bakalım verdiğin kiloları bir piknikle geri alacak mısın 😂

O diziyi yarım yamalak izledim, bende birşey anlamadım. Kızı öncekiler gibi binadan kaçıramayacaklar mı ondan mı kusursuz kiracı ki...

İyi eğlenceler canım, okul açılmadan havalar bozmadan güzel etkinlik olur. Regl iyi olmamış sadece 😬

Ben de bakıyorum o diziye, sevdim ben. Diğerlerinden farklı geldi. Bakmaya devam ederim 🤩
Valla piknik yine bana yorucu 😁
Önce hazırla
Gelince yıka 😁

Hadi ya
Senin sözün üstüne bakayım diziye alıcı gözle bir daha 😁

Tünaydın balım🍯

O diziyi yarım yamalak izledim, bende birşey anlamadım. Kızı öncekiler gibi binadan kaçıramayacaklar mı ondan mı kusursuz kiracı ki...
Son gün valla ama ben daha bulaşık makinede yıkayamadım 😁
Kaş bıyık aldı başını gitti 😁

Diziyi sabah bir 20 dk izledim.
Bir kaç kez de reklama denk geldi görmüştüm 😁

😂😂

Anladım balım, geçmiş olsun. Kıyamam güzel gözlerine, umarım kendi kendine kaybolur gider o nokta. Dejenerasyon çok okuyup yazmaktan mı acaba, gözlük vs kullanıyor musun okuma için. Benim gözlerde sıkıntı yapıyor son günlerde, bi ara bende gideceğim dra, belki göz numaram büyümeye başlamıştır, yaş ilerliyor artık 😬
Net bir sebep söylemedi balım, zaman içerisinde olması normalmiş, kısacası yaşlanıyorum :KK43: Benim genel olarak gözlerimde bir problemim yok canım, sadece hassasiyet normalden biraz fazla ve ilk kez bu nokta olayı oldu. Sen de ihmal etme balım, sıkıntı varsa hemen git.
Oovv harika 😍
Bende fırsat buldukça sezon bitene kadar hatta deniz suyu soğuyana kadar yüzmeyi düşünüyorum.
Fırsatını buldukça git yüz balım, benim bu saatten sonra zor görünüyor.
Evet balım hemde çok iyi geldi, ne zamandır yüzmeye gitmemiştim. İyi unutmamışım bari yüzmeyi 😂
Keşke balım, yine de dolu dolu 3 gün geçirdik, kış tatilinde kaplıcalara vs gidersek tekrar bir araya geliriz 😜
Kaplıca güzel fikirmiş canım, bir araya gelmeye de bahane olur :KK53:
Günaydın balım 😍
Yaptın mı kahvaltını peki? Bende 11 civarı yapmış bulundum, kahvaltım listeyle aynı olmasa da yakın sayılır, diğer kalemleri harfiyen uydurmaya çalışacam.

Kaldı 1 hafta 😍
Balım ben bugün menüye pek uyamadım, yani akşam köfte ve salata yedim ama yanında bir tane de haşlamış içli köfte yedim. Oğlum uzun zamandır istiyordu (annem hep yapar) ben hiç kendi başıma yapmamıştım, bugün deneyeyim dedim, çok şükür yapabildim. Yapmışken de bi tane yedim. Kalan günler tamamen uymaya çalışacağım. Sende durum nasıldı?
Tünaydın balım🍯

Sanırım öyle olacak canım, çünkü kız küçüklükten oyun oynamayı (saklambaç-sobelemek) seviyor. Ben sevdim diziyi.

Valla piknik yine bana yorucu 😁
Önce hazırla
Gelince yıka 😁

Hadi ya
Senin sözün üstüne bakayım diziye alıcı gözle bir daha 😁
Haklısın yaa, bu hayattaki nerdeyse her şey kadına yorucu. En azından değişiklik olmuştur diyelim.

Ben artık tvde silah, şiddet, aldatma vs. içeren diziler görmekten o kadar bıktım ki, bu güzel geldi bana. Bazı noktalarda ister istemez merak da uyandırıyor, bozmazlarsa ben izlemeye devam ederim canım. Alıcı gözle bakınca belki sen de seversin.

Net bir sebep söylemedi balım, zaman içerisinde olması normalmiş, kısacası yaşlanıyorum :KK43: Benim genel olarak gözlerimde bir problemim yok canım, sadece hassasiyet normalden biraz fazla ve ilk kez bu nokta olayı oldu. Sen de ihmal etme balım, sıkıntı varsa hemen git.
Geçmiş olsun canım. Bence başka dra da git
İstanbuldaysan dr salih bozkurt Efsane bir dr.

Geçmiş olsun canım. Bence başka dra da git
İstanbuldaysan dr salih bozkurt Efsane bir dr.
Teşekkür ederim canım, başka bir doktora gitmeyi ben de düşünüyorum. Özellikle de bir tedavisi olup olmadığını başka bir doktordan daha teyit etmem lazım. Malesef İstanbul'da değilim, Aydın'da yaşıyorum.

Günaydın güzel ballar 💐
Günaydın Boncuğum 😍

Listeye uyabiliyor musun balım, menünü yazmamışsın. Gizli gizli kaçamak yapmıyorsun di miiii 😬
Benim dünkü yediklerim listeyle pek alakalı olmadı, sabahtan uymayınca düzgün gitmedi. Menümü bende yazmadım ama yinede yazarım birazdan. Bugün 1.günden tekrar mı başlasam diyorum. Sende dikiş tutturamadıysan çarşamba-perşembe 2 günlük telafi listesini de yapabiliriz. Veya cumaya kadar sebahatten tuttuğu kadarıyla listeyi tamamlayalım (mı)

Sağol canım.
Hala istikrarim tam oturmadı benimde.
Mücadele ediyorum 😊
Bir de gebelik planlıyorum. Daha yolum uzun yani benim.
Yakında bir canlı 9 ayda nasıl 25 kilo alabilir belgeseline şahitlik edeceksiniz 🥴
Canım belgesel ne zaman vizyona girecek, belli oldu mu kiii 😍
Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun; hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlarınız olsun inşaallah 🙏
Tanıdığımız kadarıyla sen iradesi yüksek birisisin, hem doğurur hem kilonu verirsin. Hatta belki hamileliğe uygun bir beslenme planıyla o kadar kilo da almayabilirsin. Senin tek çocuk vardı değil mi? Düzenini ağırlıklı olarak son 2 yılda oturtmaya çalıştığını düşünürsek ilk çocuğa hamileyken bu kadar bilgi ve tecrüben yoktu galiba.

Canım belgesel ne zaman vizyona girecek, belli oldu mu kiii 😍
Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun; hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlarınız olsun inşaallah 🙏
Tanıdığımız kadarıyla sen iradesi yüksek birisisin, hem doğurur hem kilonu verirsin. Hatta belki hamileliğe uygun bir beslenme planıyla o kadar kilo da almayabilirsin. Senin tek çocuk vardı değil mi? Düzenini ağırlıklı olarak son 2 yılda oturtmaya çalıştığını düşünürsek ilk çocuğa hamileyken bu kadar bilgi ve tecrüben yoktu galiba.
Belgesel çekimleri devam ediyor 🤣
Ne zaman vizyona girerse artık 😁
İlk çocuk öncesi diyetin d sini bilmiyordum. Dediğin gibi daha bilinçliyim.
Gerisini yaşayıp gorecez artık.

12 Eylül pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 küçük kırmızı elma, 1 çay kaşığı tarçın, 2 ceviz.

15.00 ara
1 sade Türk kahvesi, 2 ceviz.

18.00 akşam
4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase çoban salata.

21.00 1 bardak yeşil çay.

Su 2 lt
Spor 15.000 adım

enerji_kusagi enerji_kusagi

Günaydın Boncuğum 😍

Listeye uyabiliyor musun balım, menünü yazmamışsın. Gizli gizli kaçamak yapmıyorsun di miiii 😬
Benim dünkü yediklerim listeyle pek alakalı olmadı, sabahtan uymayınca düzgün gitmedi. Menümü bende yazmadım ama yinede yazarım birazdan. Bugün 1.günden tekrar mı başlasam diyorum. Sende dikiş tutturamadıysan çarşamba-perşembe 2 günlük telafi listesini de yapabiliriz. Veya cumaya kadar sebahatten tuttuğu kadarıyla listeyi tamamlayalım (mı)
Kuzucum bugün listeye tam olarak uydum, sadece ikinci ara öğünü yapamadım. Dün de menüye çoğunlukla uymustum ama ekstralarım vardı o yüzden yazmadım. Dün akşam çay yanı çekirdek ve iki lokmalık kurabiye kaçamağım oldu malesef :bicak:

Ben ikinci günden devam ettim bugün balım, kalan günlere de kaçamaksiz devam etmeye çalışacağım. Yine de istersen Çarşamba Perşembe senle telafi listesi yaparım.

X