Bizim geceleri de hep sıcaktı canım yaz boyunca ya da bizim ev esmiyordu. Ama bu aralar ciddi üşütüyor, ama hala nevresim örtüyoruz ve pencereler kısmen açık yatıyoruz. Bu ayı bu şekilde çıkartırız gibi geliyor, gelecek ay kapatırız kapı pencereyi.İyi bari canım evet ya bu aralar burda da geceleri fena esiyor artık camları kapatiyorum. Bu yaz çok değişik oldu eskiden burası cayır cayır yanardı. Bu yaz sadece 2 3 hafta bastırdı o da bi yerlerden sıcak hava kütlesi dedilerya o zaman. Sonra hep serin oldu.
Bence o zamana görürsün balım bi kısmı ödem olcagi için çabuk gitme şansı var
İncelecekler inşallah balim
Afiyet olsun balım, bence menü çok abartılı değil. Miktarlar listedekinden daha fazla ama sorun yaratacak yiyecekler değil. Suyu artırman çok iyi olur.6 eylül menüm
Sabah 11:00
250 ml süt + 2 yk yulaf + 5 fındık+ 3 küçük incir+2 küçük hurma (muz yoktu, biraz fazla oldu sanki)
Ara 14:00
1 dilim kavun + 2 ceviz
Ara 16:30
1 kupa yeşilçay + 45 gr leblebi
Akşam 19:30
1 tabak bol etli nohut
1 kase cacık
Su; ölçüyü takip edemedim, sanki 1,5 lt gibi, az içtim bugün, az daha içeyim yatmadan.
Spor yok
------------------------
Ellerine sağlık balım, hakkaten evi yıkamışsın. Bir taraftan da annenlerin gelmesi iyi olmuş, bahaneyle sağlam temizlik yapmışsın :)) Camlar da kusur kalıversin :)Bugünde bütün gün 'hunharca' ev temizledimKoltuk kılıfları ve yastıklarını da söktüm yıkadım, zaten o kılıfları sökmekle takmak
Dünden beri bütün evi yıkadım sanki vay anasını ya, bi duvarlar kaldı, anamlar bir an önce gelse
Bi ara niyetlendim camları da silecektim, vazgeçtim, yağmur yağacak gibi oldu o da vazgeçti, şöyle bi esti gürledi, birkaç damla serpiştirir gibi yaptı geçti, silsem yağardı kesin
Nem %84, sıkıcı bir hava,
Silse miydim camı acaba?
(Kafiyesiz yazamıyordu)
Eşin hala iyi mi balım :)) Bu kadar işin arasına onu niye soktun ki kuzum. Ellerine sağlık.Bugün bi de sucuk yaptım, mutfak bildiğin laboratuvara döndü, ilk bir şeyleri fazla kattım galiba, sucuk yerine önce pastırmayı keşfettimNeyseki sonraki deneylerimde koku sucuğa doğru evrildi, dolapta dinleniyor şimdi, yordum biraz, sabah eşime bi yedireyim bakalım zehirlenecek mi
Amin canım.Sağol balım, inşallah sonucu da güzel olur.
Bir şeyler oluyor gibi ama sonuca varmıyor canım, şimdilik burdayız yani. Acelemiz yok, akışına bıraktık.Peki evle ilgili olumlu gelişmeler var mı?
En azından 10 gün boyunca temizlikle sürünmedin canım, seni yordu ama bitti en azından. İş konusu inşallah bir an önce düzene girer.Evet Boncuğum, hem iyi hem kötü, 10 güne yayarak yapacağım temizlik 2 güne sıkıştı, başka işlerimde var, programıma uyamayınca günüm verimsiz geçiyor. İşveren bugün belediye bşk.yrd.sı ile görüşecekti, hiç ses çıkmadı, bunalıma girdi herhalde. Bakalım sonuç ne olur, bende merak ediyorum.
Sağol sevgim, yürüyüş işini istemesem bile mutlaka yapmaya çalışıyorum. Sağolsun eşimle birlikte yürüyoruz tek olsam belki çıkmaya üşenirim. Sen de enişteyi ikna etmeye çalış balım.Balım afiyet olsun, değişikliklerin de güzel olmuş. Her gün çok güzel adım atıyorsun balım, keşke bende eşlik edebilsem.
Günayyyydıııııııııııınnnnnnnn :) (çok öpücük)Oleyyy :)))
Fatmacım hayırlı uğurlu olsun, listen çok hoşBaşladın mı uymaya?
Günaydın bitanemSana günaydın diyebilmek için alıntıları sabaha bıraktım İyi ama yorgunum ve de heyecanlı, sen nasılsın balım?
Ahh keşkem keşkem diye bir şarkı vardı onu söylüyorum hepimiz için.Keşke bende uygulayabilsem
İnşallah canım.Kendilerini kaybetmedilerse yolu bir şekilde bulur o ballar ❤
Ben çok katı olamıyorum canım, ortamlarda ayak uydurmayı da hem seviyorum hem istiyorum. Diğer türlüsü ortamı bozmak gibi oluyor sanki, zaten kendi adıma sürekli öyle etkinlikler falan olmuyor o yüzden arada yapılabilir geliyor bana. Tabi asıl sorun hayatımızın geri kalanının düzenli olmamasıSafranım senin disiplinini, iradeni takdir ediyorum, imreniyorumda
Kalabalıkta, yakınlarımızla ortama uymamak zor. Teşvik de çok oluyor. Asla taviz vermeyen insanlarda gördüm ama bu kadar katı kurallı olmak nasıl olurdu bilemiyorum. Belki biraz daha kontrollü olunabilir. Biz niyeyse yoldan çıkmaya biraz fazla meyilliyiz gibi. Şımarıklık da değil ama belki yapı meselesi, belki rahatlıktan, belki.... inşaallah bir gün düzeliriz, henüz umudum ölmedi. Sen eskidende mi böyleydin? Bazı insanlar doğası gereği yatkın olurya.. Yoksa bir anda bir karar alıp artık böyle olacağım mı dedin?
Ahhh balım kötü arkadaş oldum ben, seni de alıştırmışımSeni ekmekten vazgeçirmek için ne kadar uğraşmıştım :)))) Sen bırakmayınca ben başlamıştım. Son aldığım kilolarda hatrı sayılır yeri varÇok şükür bir süredir ciddi oranda azalttım, listede olmasa belki yemezdim de, az yiyince insan alışıyor Songülüm, pek aranmıyor. Ekmek de bir çeşit bağımlılık bence, sürekli kola içince nasıl bağımlılık yapıyorsa(bilimsel olarak kanıtlanmıştı), ekmekte aynı
Bir ekmekçi de evde var. Makarna ile ekmek yiyor
Balım çok geçmiş olsun, rahatsızlığı nüksetmedi inşaallahNasıl oldu peki iyi mi şimdi?
Hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip olsun inşallah canım, hamilelik için güzel bir kilodasın şükür. Ben de 20 kilo almıştım çok fenaydıSağol canım.
Hala istikrarim tam oturmadı benimde.
Mücadele ediyorum
Bir de gebelik planlıyorum. Daha yolum uzun yani benim.
Yakında bir canlı 9 ayda nasıl 25 kilo alabilir belgeseline şahitlik edeceksiniz
Diyetisyeninle görüşme şansın var mı canım, belki biraz ekleme yapabilir.Sağolasın canım ama liste bana ağır geldi sanki yaaa çok acıkıyorum bilemedim
Ayyy amin hepimize tek eksilerimiz yağlarımız olsun ahaha
Sağol tatlım. Tam uyamadım 2 gündür. Dışarda işlerim vardı hep ve çok acıktım. Yarın bi sorcam diyetisyenime ve tam uymaya çalışcam bakalım. Senin nasıl gidiyor balım
Oooo bebiş haberi mi alcaz yakında oyyy
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.Dünkü menüm
Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı omlet
Yarım krep
2 dilim kaşar
Ara
Kahve 1 kuru incir
1 kase aşure
Akşam
Yarım lahmacun
1 kase ayran aşı çorbası
Ara
Kahve 1 kare bitter
Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Diyetin hayırlı uğurlu olsun, Allah bebişine uzun ömür versin. Ben o kadar uzun tartılmadan duramazdım sanırım :)) İnşallah güzel sonuçlar alırsın, kilon da fazla değil, boyun zaten çok güzel.Selam hanımlarBende pazartesi diyete başladım. Emziren anneyim. Devlet hastanesinin diyetisyenine gittim kilom 76 tartı günümde 28 eylül. normalde hep özel diyetisyenlerle kilo verdim ve her hafta tartı olurdu bu sefer tartı zamanının uzun olması beni daha çok heyecanlandırdı ve daha fazla kararlılaştırdı Hergün 45 dk yürüyorum 5-10 dk da bisiklet sürüyorum. ilk hedefim 70 kiloya düşmek Çok zayıflamak istemiyorum benim için ideal olan 65-68 bandı
Canım hoşgeldin aramıza. Bende emziren anneyim. Benim -20 kilo olmam lazım. Bakalım inşallah çabucak veririz sağlıcaklaSelam hanımlarBende pazartesi diyete başladım. Emziren anneyim. Devlet hastanesinin diyetisyenine gittim kilom 76 tartı günümde 28 eylül. normalde hep özel diyetisyenlerle kilo verdim ve her hafta tartı olurdu bu sefer tartı zamanının uzun olması beni daha çok heyecanlandırdı ve daha fazla kararlılaştırdı Hergün 45 dk yürüyorum 5-10 dk da bisiklet sürüyorum. ilk hedefim 70 kiloya düşmek Çok zayıflamak istemiyorum benim için ideal olan 65-68 bandı
Tabii. Ama ben acaba mı dedim alışma sürecinde hani açlıktan baş ağrısı olur ya. Yada tatlıyı kesince öyle bi şey. Ama yarın sorcam artık geçmezseDiyetisyeninle görüşme şansın var mı canım, belki biraz ekleme yapabilir.
Kuzum çok az değil mi bu7 Eylül Menüm
13:00
1 bardak kefir, 1 küçük elma, 1 ceviz
18:30
1 tabak etli nohut yemeği
1 tabak domatesli fesleğenli makarna
1 dilim kavun, biraz çoban salata
(Tabaklar çok dolu değil. Başka bir şey yemedim galiba)
22:00
1 sade Türk Kahvesi
01:00 1 sade soda
Su 2,5 lt
Spor 4000 adım
Afiyet olsun canım.Kahvaltı 10.00
1.5 dilim ekmek ile sucuklu tost
5 zeytin
Ara
Kahve incir
Sütlü kahve bitter çikolata
Akşam 17.30
Ton balıklı makarna
Salata
Kavun
Şimdi
Kahve 1 incir
Afiyet olsun balım, menü kendi başına güzel ama nohut yarına şişlik yapmaz inşallah.7 Eylül Menüm
13:00
1 bardak kefir, 1 küçük elma, 1 ceviz
18:30
1 tabak etli nohut yemeği
1 tabak domatesli fesleğenli makarna
1 dilim kavun, biraz çoban salata
(Tabaklar çok dolu değil. Başka bir şey yemedim galiba)
22:00
1 sade Türk Kahvesi
01:00 1 sade soda
Su 2,5 lt
Spor 4000 adım
Emzirdigin için az gelmiş olabilir diye düşündüm canım ama en iyisini diyetisyen söyler. Ben de bu hafta diyete başlayınca ilk iki gün ciddi baş ağrısı çektim.Canım hoşgeldin aramıza. Bende emziren anneyim. Benim -20 kilo olmam lazım. Bakalım inşallah çabucak veririz sağlıcakla
Tabii. Ama ben acaba mı dedim alışma sürecinde hani açlıktan baş ağrısı olur ya. Yada tatlıyı kesince öyle bi şey. Ama yarın sorcam artık geçmezse
Kuzum çok az değil mi bu
Nasıl dayanıyorsun
Hem de sağlıksız değil mi
Kahvaltı ve öğlen yok
hoşbulduk canım. Evde tartı olsa bende duramamMerhabalar, aramıza hoşgeldin. Diyetin hayırlı uğurlu olsun, Allah bebişine uzun ömür versin. Ben o kadar uzun tartılmadan duramazdım sanırım :)) İnşallah güzel sonuçlar alırsın, kilon da fazla değil, boyun zaten çok güzel.
hoşbulduk canım. Kararlı olursan verirsin canım hem emzirirken kilo vermek daha kolayCanım hoşgeldin aramıza. Bende emziren anneyim. Benim -20 kilo olmam lazım. Bakalım inşallah çabucak veririz sağlıcakla
Afiyet olsun balım, menü kendi başına güzel ama nohut yarına şişlik yapmaz inşallah.
Ballarım yoğunluktan kahvaltı saatini kaçırdım, araya uydum sadece kefirle elmayla, akşam menüde kıymalı sebze yemeği vs vardı, onu yapacak ortam da vakitte olmadı diye etli nohutu yedim tekrar.Canım hoşgeldin aramıza. Bende emziren anneyim. Benim -20 kilo olmam lazım. Bakalım inşallah çabucak veririz sağlıcakla
Tabii. Ama ben acaba mı dedim alışma sürecinde hani açlıktan baş ağrısı olur ya. Yada tatlıyı kesince öyle bi şey. Ama yarın sorcam artık geçmezse
Kuzum çok az değil mi bu
Nasıl dayanıyorsun
Hem de sağlıksız değil mi
Kahvaltı ve öğlen yok
Canım aramıza hoşgeldinhoşbulduk canım. Evde tartı olsa bende duramamgeçici şehir değişikliği yaptık kaldığımız evde tartı yok almakta istemiyorum. 80 kiloya kadar çıkmıştım ramazan falan derken gitti biraz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız kendimizi en güzel hissettiğimiz kilolara düşeriz.
Balım sen bunları yazarken ben hep son günün menüsünü böyle yaptın sanıyordum oysa ki 4. günmüşBallarım yoğunluktan kahvaltı saatini kaçırdım, araya uydum sadece kefirle elmayla, akşam menüde kıymalı sebze yemeği vs vardı, onu yapacak ortam da vakitte olmadı diye etli nohutu yedim tekrar.
Songülüm nohut 4.günün de menüsü oldu. Bugün felaket oldu tabi menüm, şimdi yeşilçay içecem, bi de bugün rakımı yüksek yerlere çıktık, uzun yol gittim geldim o ve yemek şişirdi benimeraktan tıka basa dolu mide ve kıyafetle tartıldım 75.8. Dün 74.6 idi. Yarın görecez acı tabloyu
Sen ailenle güzel vakit geçir canım, sonra hep bizimsin zaten.Birkaç gün daha idare edin beni, bol bol diyet ve sohbet yapacaz ❤
Hepimiz iyice salmışız canım ama toparlarız hep beraber. Cuma günleri bildirim yapıyoruz biz, tartın olduğunda sen de dahil olursun belki.hoşbulduk canım. Evde tartı olsa bende duramamgeçici şehir değişikliği yaptık kaldığımız evde tartı yok almakta istemiyorum. 80 kiloya kadar çıkmıştım ramazan falan derken gitti biraz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız kendimizi en güzel hissettiğimiz kilolara düşeriz.
Afiyet olsun balım, menü yorumlamada iyi olmadığım için ne diyeceğimi bilemedim8 Eylül Menüm
09:00
2 yk sucuklu yumurta
1/4 kapya biber, 2 yeşil biber,
Domates, salatalık
1 ceviz, 2 kk kadar karışık peynir,
1 el büyüklüğünde tahinli katmer (ince ve şekersiz) 1/3 dilim ekmek
13:00 1 dilim revani (hatırlı ikram)
17:00
2 küçük antrikot ızgara, salata
Közlenmiş 1 soğan 2 biber
250 ml doğal meyve suyu
19:30-21:00 (dalından faslı)
4 yeşil ceviz içi, 3 çiğ badem, 3-4 adet üzüm, 2 küçük hünnap, 1 avuç yaş ayçekirdeği, 1 avuç böğürtlen
22:40 1 sade Türk Kahvesi
00:35 1 kupa yeşilçay +2 karanfil
Su 2,5 +
Spor olarak dağ bayır 3500 adım
Ben kilo vermişim bu arada.