- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Bizim geceleri de hep sıcaktı canım yaz boyunca ya da bizim ev esmiyordu. Ama bu aralar ciddi üşütüyor, ama hala nevresim örtüyoruz ve pencereler kısmen açık yatıyoruz. Bu ayı bu şekilde çıkartırız gibi geliyor, gelecek ay kapatırız kapı pencereyi.İyi bari canım evet ya bu aralar burda da geceleri fena esiyor artık camları kapatiyorum. Bu yaz çok değişik oldu eskiden burası cayır cayır yanardı. Bu yaz sadece 2 3 hafta bastırdı o da bi yerlerden sıcak hava kütlesi dedilerya o zaman. Sonra hep serin oldu.
Bence o zamana görürsün balım bi kısmı ödem olcagi için çabuk gitme şansı var
İncelecekler inşallah balim
Balım bence çok ödem yok hepsi kilo. Çünkü 74 gördüm ama daha fazla düşmüyor. Sporla ilgili bir şeyler de yapmam lazım daha hızlı gitmesi için.
Afiyet olsun balım, bence menü çok abartılı değil. Miktarlar listedekinden daha fazla ama sorun yaratacak yiyecekler değil. Suyu artırman çok iyi olur.6 eylül menüm
Sabah 11:00
250 ml süt + 2 yk yulaf + 5 fındık+ 3 küçük incir+2 küçük hurma (muz yoktu, biraz fazla oldu sanki)
Ara 14:00
1 dilim kavun + 2 ceviz
Ara 16:30
1 kupa yeşilçay + 45 gr leblebi
Akşam 19:30
1 tabak bol etli nohut
1 kase cacık
Su; ölçüyü takip edemedim, sanki 1,5 lt gibi, az içtim bugün, az daha içeyim yatmadan.
Spor yok
------------------------
Ellerine sağlık balım, hakkaten evi yıkamışsın. Bir taraftan da annenlerin gelmesi iyi olmuş, bahaneyle sağlam temizlik yapmışsın :)) Camlar da kusur kalıversin :)Bugünde bütün gün 'hunharca' ev temizledim Koltuk kılıfları ve yastıklarını da söktüm yıkadım, zaten o kılıfları sökmekle takmak
Dünden beri bütün evi yıkadım sanki vay anasını ya, bi duvarlar kaldı, anamlar bir an önce gelse
Bi ara niyetlendim camları da silecektim, vazgeçtim, yağmur yağacak gibi oldu o da vazgeçti, şöyle bi esti gürledi, birkaç damla serpiştirir gibi yaptı geçti, silsem yağardı kesin
Nem %84, sıkıcı bir hava,
Silse miydim camı acaba?
(Kafiyesiz yazamıyordu )
Eşin hala iyi mi balım :)) Bu kadar işin arasına onu niye soktun ki kuzum. Ellerine sağlık.Bugün bi de sucuk yaptım, mutfak bildiğin laboratuvara döndü, ilk bir şeyleri fazla kattım galiba, sucuk yerine önce pastırmayı keşfettim Neyseki sonraki deneylerimde koku sucuğa doğru evrildi, dolapta dinleniyor şimdi, yordum biraz, sabah eşime bi yedireyim bakalım zehirlenecek mi