Bende hatlar karışmışEn son 3 sene önce diyetisyen desteği almıştım.
Hayatımda 3 dönem diyetisyen desteği ile zayıfladım belirli aralıklarla.
2.5 senedir kendim yapiyorum. Diyetisyene git gel diyetisyen kadar olmuşum
Bildiklerimizi bir de sindirmemiz gerekiyor, vücudumuzu alistirmamiz gerekiyor.Bende hatlar karışmışemziren anne sensin gibi kalmış aklımda. Fatmaydi o galiba.
İnsan bu sürede kendini iyice tanıyor zaten, önceki deneyimlerle de güzel bir düzen kurmussundur sen şimdi.
Kendi adıma keşke bildiklerimi de uygulayabilsem
Afiyet olsun kuzum, menü çok güzel olmuş. Brokoli köftesinin tadını ben de merak ettim ama brokoli bulamadım5 Eylül Menüm
08:00 350 ml su
11:45
1 haşlanmış yumurta, 1 yk tulum peyniri, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1/2 salatalık
Maydanoz, marul, dereotu, nane
1 filtre kahve
Ara 15:30
4 yk yoğurt + 1çk zerdeçal
Ara 16:50
1 kupa yeşilçay + 2 karanfil, 2 hurma
20:30
7 brokoli köftesi
1 domates, biraz marul
2 ceviz, 3 yk yoğurt
(Brokoli beni oyaladı, perde çamaşır vs derken salata yapmayınca loru cevizi vs unuttum. Cevizle yoğurtu sonradan yedim, brokoli köftesini sevdim, tavsiye ederim&7 ilk defa yiyorum fakat şişkinlik yaptı)
Su 2,5 lt
Spora vaktim olmadı. Kayıtlı 2700 adım, iş, alışveriş, temizlik, koşturmaca derken o arada 3 saatte direksiyon eğitimi verdim. Hatrını kıramayağım bir aile dostumuzun çocuğuydu.
Bugün ders verirken arabanın camında güneşten sağ kolum epey yanmış. Geçen Alanya ya giderkende sol konum yanmıştı, amele yanıkları eşitlenmiş olduTam böyle t-shirt hizasında resmen çizgi çekmiş gibi bir taraf beyaz bir taraf siyah
Hayırlı olsun canım, güzel sonuçlar gelsin inşallah. Süreç nasıl işleyecek.Aldım canım bende artık tam gaz başlıyorum
Çok haklısın. Biliyoruz ama yapamıyoruz. Ben ekmeği çok tüketiyorum ve akşam çay yanı atıştırmalık sorun oluyor.Bildiklerimizi bir de sindirmemiz gerekiyor, vücudumuzu alistirmamiz gerekiyor.
Ben akşam 6 da sonra yemek yememeye alıştım çok şükür. Ama memlekete gidince yada yatılı misafir gelince o düzen kalmıyor malesef. Düzen değişince de mutlaka kilo alımı oluyor. Bir al bir ver geçiyor omur.
Kendini bırakmayıp toparlayinca daha çabuk gifiyor kilolar.
Canim geçmiş olsun nasıl simdi oğlunSabah kahvaltı saatinde oğlumun okulundan aradılar, ateşlenmiş ve titreme tutmuş, apar topar onu almaya gittik, kahvaltı da geç kaldı o yüzden. Kahvaltı geç kalınca ara öğünleri de yapamadım. O yüzden bugün iki öğün yapmış oldum. Ara öğün yapmayınca akşam yemeğimin yanına 1 küçük dilim ekmek ekledim
6 Eylül Salı menüsü
13.30 kahvaltı
3-4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kırmızı erik, çeyrek şeftali, yaklaşık 3 ceviz (karıştırıp yedim)
18.30 akşam
4-5 kaşık etli kuru fasulye, birkaç kaşık kuru cacık, büyük kase yeşil salata, 1 dilim ekmek.
Su 3 lt
Spor 9000 adım (yürüyüşü birazdan yapacağım, her gün aynı yolu yürüdüğüm için adım sayısı belli)
Ben ve pehlivan kollarım yuvarlanıp gidiyoruz be balımGünaydın ballar nasılsınız
Biliyoruz balım, bu kadar dikkat etmiş olman bile muhteşem, bu arada menü çok iyi zaten. Kahve şu an senin yakıtın gibi, benim de canım acayip nescafe istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.6 Eylül Menüm
Sabah 08.00 Türk kahvesi,su
11.30 biberli omlet, yarım dilim ekmek, domates, 1 dilim peynir
14.00 Türk kahvesi, 1 avuc leblebi
16.00 2 kaşık nohut yemeği (acıktım)
Aksam 17.45 3 kaşık nohut yemeği, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
19.00 nescafe
Spor; yok
Şu; su an farkettim az içtim bugün 1.5 lt falandır.
*Ballar listeye birebir uyamasam da akşam yemekleri ve kahvaltı olarak benzetmeye çalışıyorumkahveler yine fazla biliyorum ama siz konuyu biliyorsunuz
Sağol canım, çok şükür iyi. Sabah bana gece üşüdüğünü biraz soğuk olduğunu söylemişti zaten, sanırım biraz üşütmüş.Canim geçmiş olsun nasıl simdi oğlun
Menü bi harika7leri görmen çok zor olmucak yürüyüş de var
Beni görsen haline şükredersin balım :))Ben ve pehlivan kollarım yuvarlanıp gidiyoruz be balımSen nasılsın
İyi bari canım evet ya bu aralar burda da geceleri fena esiyor artık camları kapatiyorum. Bu yaz çok değişik oldu eskiden burası cayır cayır yanardı. Bu yaz sadece 2 3 hafta bastırdı o da bi yerlerden sıcak hava kütlesi dedilerya o zaman. Sonra hep serin oldu.Biliyoruz balım, bu kadar dikkat etmiş olman bile muhteşem, bu arada menü çok iyi zaten. Kahve şu an senin yakıtın gibi, benim de canım acayip nescafe istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.
Sağol canım, çok şükür iyi. Sabah bana gece üşüdüğünü biraz soğuk olduğunu söylemişti zaten, sanırım biraz üşütmüş.
Bence o zamana görürsün balım bi kısmı ödem olcagi için çabuk gitme şansı varAğzın bal yesin canım, hemen göreyim şu 7leri, 3 Ekimde derslere başlıyoruz keşke 75 civarı olsam o araya kadar.
İncelecekler inşallah balimBeni görsen haline şükredersin balım :))
Ahh benim güzel şoför nebahatim5 Eylül Menüm
08:00 350 ml su
11:45
1 haşlanmış yumurta, 1 yk tulum peyniri, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1/2 salatalık
Maydanoz, marul, dereotu, nane
1 filtre kahve
Ara 15:30
4 yk yoğurt + 1çk zerdeçal
Ara 16:50
1 kupa yeşilçay + 2 karanfil, 2 hurma
20:30
7 brokoli köftesi
1 domates, biraz marul
2 ceviz, 3 yk yoğurt
(Brokoli beni oyaladı, perde çamaşır vs derken salata yapmayınca loru cevizi vs unuttum. Cevizle yoğurtu sonradan yedim, brokoli köftesini sevdim, tavsiye ederim&7 ilk defa yiyorum fakat şişkinlik yaptı)
Su 2,5 lt
Spora vaktim olmadı. Kayıtlı 2700 adım, iş, alışveriş, temizlik, koşturmaca derken o arada 3 saatte direksiyon eğitimi verdim. Hatrını kıramayağım bir aile dostumuzun çocuğuydu.
Bugün ders verirken arabanın camında güneşten sağ kolum epey yanmış. Geçen Alanya ya giderkende sol konum yanmıştı, amele yanıkları eşitlenmiş olduTam böyle t-shirt hizasında resmen çizgi çekmiş gibi bir taraf beyaz bir taraf siyah
Hayırlı olsun canım hadi bol eksilerBu da listem
Sağol balım, inşallah sonucu da güzel olur.afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye.
Peki evle ilgili olumlu gelişmeler var mı?Ben de bugün hep dışardaydım balım, oğlumun okulda görüşme vardı. sonra da evle ilgili görüşmeler yapmaya gittik. Yürüyüş falan da yapınca ancak girebildim.
Evet Boncuğum, hem iyi hem kötü, 10 güne yayarak yapacağım temizlik 2 güne sıkıştı, başka işlerimde var, programıma uyamayınca günüm verimsiz geçiyor. İşveren bugün belediye bşk.yrd.sı ile görüşecekti, hiç ses çıkmadı, bunalıma girdi herhalde. Bakalım sonuç ne olur, bende merak ediyorum.Listeye uyman süper olmuş sevgim. Erkene almaları hem iyi hem kötü, telaş olmuş saana. İşyeriyle ilgili sıkıntı çıkmasına çok üzüldüm umarım halledilebilir bir durumdur. Haberdar et mutlaka.
Balım afiyet olsun, değişikliklerin de güzel olmuş. Her gün çok güzel adım atıyorsun balım, keşke bende eşlik edebilsem.5 Eylül Pazartesi menüsü
11,30 kahvaltı
1 dilim siyez ekmek, 7 adet yeşil zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, marul, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta.
15.00 ara ( tek ara öğün yapabildim bugün ve biraz değişiklik yaptım)
2 kaşık yoğurt, 2 ceviz, 1 kırmızı erik, 2 kuru kayısı, 1 çay kaşığı tarçın (hepsini karıştırıp yedim)
18,00 akşam
Yarım kase mercimek çorbası (salata ve ekmek yemeyip bunu içtim)
4 adet kabak köftesi (mücver) küçük kase sarımsaklı yoğurt (brokoli yoktu kabak kullandım)
Su 2.5 litre
Spor 9000 adım
Oleyyy :)))Aldım canım bende artık tam gaz başlıyorum
Fatmacım hayırlı uğurlu olsun, listen çok hoşBu da listem
Günaydın bitanemGünaydın ballar nasılsınız
Keşke bende uygulayabilsemBende hatlar karışmışemziren anne sensin gibi kalmış aklımda. Fatmaydi o galiba.
İnsan bu sürede kendini iyice tanıyor zaten, önceki deneyimlerle de güzel bir düzen kurmussundur sen şimdi.
Kendi adıma keşke bildiklerimi de uygulayabilsem
Kendilerini kaybetmedilerse yolu bir şekilde bulur o ballar ❤
Safranım senin disiplinini, iradeni takdir ediyorum, imreniyorumdaBildiklerimizi bir de sindirmemiz gerekiyor, vücudumuzu alistirmamiz gerekiyor.
Ben akşam 6 da sonra yemek yememeye alıştım çok şükür. Ama memlekete gidince yada yatılı misafir gelince o düzen kalmıyor malesef. Düzen değişince de mutlaka kilo alımı oluyor. Bir al bir ver geçiyor omur.
Kendini bırakmayıp toparlayinca daha çabuk gifiyor kilolar.
Seni ekmekten vazgeçirmek için ne kadar uğraşmıştım :)))) Sen bırakmayınca ben başlamıştım. Son aldığım kilolarda hatrı sayılır yeri varÇok haklısın. Biliyoruz ama yapamıyoruz. Ben ekmeği çok tüketiyorum ve akşam çay yanı atıştırmalık sorun oluyor.
Gelen gidenin çok oluyorsa düzende kalmak zor olur ama onu da hemen ertesi gün telafi etsek iyi olacak.
Balım çok geçmiş olsun, rahatsızlığı nüksetmedi inşaallahSabah kahvaltı saatinde oğlumun okulundan aradılar, ateşlenmiş ve titreme tutmuş, apar topar onu almaya gittik, kahvaltı da geç kaldı o yüzden. Kahvaltı geç kalınca ara öğünleri de yapamadım. O yüzden bugün iki öğün yapmış oldum. Ara öğün yapmayınca akşam yemeğimin yanına 1 küçük dilim ekmek ekledim
6 Eylül Salı menüsü
13.30 kahvaltı
3-4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kırmızı erik, çeyrek şeftali, yaklaşık 3 ceviz (karıştırıp yedim)
18.30 akşam
4-5 kaşık etli kuru fasulye, birkaç kaşık kuru cacık, büyük kase yeşil salata, 1 dilim ekmek.
Su 3 lt
Spor 9000 adım (yürüyüşü birazdan yapacağım, her gün aynı yolu yürüdüğüm için adım sayısı belli)
Sağol canım.Sağol balım, inşallah sonucu da güzel olur.
Peki evle ilgili olumlu gelişmeler var mı?
Evet Boncuğum, hem iyi hem kötü, 10 güne yayarak yapacağım temizlik 2 güne sıkıştı, başka işlerimde var, programıma uyamayınca günüm verimsiz geçiyor. İşveren bugün belediye bşk.yrd.sı ile görüşecekti, hiç ses çıkmadı, bunalıma girdi herhalde. Bakalım sonuç ne olur, bende merak ediyorum.
Balım afiyet olsun, değişikliklerin de güzel olmuş. Her gün çok güzel adım atıyorsun balım, keşke bende eşlik edebilsem.
Oleyyy :)))
Fatmacım hayırlı uğurlu olsun, listen çok hoşBaşladın mı uymaya?
Günaydın bitanemSana günaydın diyebilmek için alıntıları sabaha bıraktım İyi ama yorgunum ve de heyecanlı, sen nasılsın balım?
Keşke bende uygulayabilsem
Kendilerini kaybetmedilerse yolu bir şekilde bulur o ballar ❤
Safranım senin disiplinini, iradeni takdir ediyorum, imreniyorumda
Kalabalıkta, yakınlarımızla ortama uymamak zor. Teşvik de çok oluyor. Asla taviz vermeyen insanlarda gördüm ama bu kadar katı kurallı olmak nasıl olurdu bilemiyorum. Belki biraz daha kontrollü olunabilir. Biz niyeyse yoldan çıkmaya biraz fazla meyilliyiz gibi. Şımarıklık da değil ama belki yapı meselesi, belki rahatlıktan, belki.... inşaallah bir gün düzeliriz, henüz umudum ölmedi. Sen eskidende mi böyleydin? Bazı insanlar doğası gereği yatkın olurya.. Yoksa bir anda bir karar alıp artık böyle olacağım mı dedin?
Seni ekmekten vazgeçirmek için ne kadar uğraşmıştım :)))) Sen bırakmayınca ben başlamıştım. Son aldığım kilolarda hatrı sayılır yeri varÇok şükür bir süredir ciddi oranda azalttım, listede olmasa belki yemezdim de, az yiyince insan alışıyor Songülüm, pek aranmıyor. Ekmek de bir çeşit bağımlılık bence, sürekli kola içince nasıl bağımlılık yapıyorsa(bilimsel olarak kanıtlanmıştı), ekmekte aynı
Bir ekmekçi de evde var. Makarna ile ekmek yiyor
Balım çok geçmiş olsun, rahatsızlığı nüksetmedi inşaallahNasıl oldu peki iyi mi şimdi?
Sağolasın canım ama liste bana ağır geldi sanki yaaa çok acıkıyorum bilemedimHayırlı olsun canım, güzel sonuçlar gelsin inşallah. Süreç nasıl işleyecek.
Ayyy amin hepimize tek eksilerimiz yağlarımız olsun ahahaHayırlı olsun canım hadi bol eksiler
Sağol tatlım. Tam uyamadım 2 gündür. Dışarda işlerim vardı hep ve çok acıktım. Yarın bi sorcam diyetisyenime ve tam uymaya çalışcam bakalım. Senin nasıl gidiyor balımFatmacım hayırlı uğurlu olsun, listen çok hoşBaşladın mı uymaya?
Oooo bebiş haberi mi alcaz yakında oyyySağol canım.
Hala istikrarim tam oturmadı benimde.
Mücadele ediyorum
Bir de gebelik planlıyorum. Daha yolum uzun yani benim.
Yakında bir canlı 9 ayda nasıl 25 kilo alabilir belgeseline şahitlik edeceksiniz