Balım iyi ki etiketledin sayfanın bildirimleri gelmedi uzun süre girmeyince..4 Eylül Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
Maydanozlu omlet, 1 dilim peynir, yarım salatalık, 2 kaşık domates kurusu (kendim kurutup yaptım), 4 yeşil 3 siyah zeytin, roka, marul, 1 dilim siyez ekmek, yeşil çay.
13.30 ara
2 kaşık yoğurt, tarçın, 1 küçük elma.
16.00 ara
Yeşil çay, 2 kuru kayısı, 2 ceviz.
18.30 akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 100 Gr civarı ızgara tavuk göğüs, bol yeşil salata, 1 dilim siyez ekmek (küçük bir parçaydı)
Su 3.5 lt
Spor 9000 adım
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik (canım sen de listeye uyarim belki dediğin için etiketledim)
Kuzum seni rahatsız etmemek için etiket yapmıyorum bilerek.Balım iyi ki etiketledin sayfanın bildirimleri gelmedi uzun süre girmeyince..
Listeye başladık mı ben geride kaldım
Yarın hemen başlıyorum.
Sadece şunu söylüyüm balım yemeklerin günlerini değiştirebilirim yani mesela cuma olan bakliyati perşembe yapabilirim. Elimden geldiğinde uyarım inşallah
Yediklerin etkilemiştir balım ya, kim bilir neler neler yedinBen tartıldım, 85.7 çıktım. Dünkü yediklerimin bu rakamda büyük etkisi var diye düşünüyorum, misafirimiz vardı haliyle yediklerimiz de ona göreydi.
Atladığın suyu sormuştum balım, mecazen listede ilk günün nasıl gidiyor demek istedim :)))Şu ana kadar 1.5 lt oldu canım,
Çok iyi olur balım, bende yürüyeceğim . Mesajı atıncada yürüyerek markete gidip geleceğim.akşam da aksilik olmazsa mutlaka yürüyüşe çıkacağım. Midem tıka basa dolu olmaya o kadar alışmış ki acayip aç hissediyorum kendimi, sürekli yiyecek düşünüyorum. Neyse ki dayanıyorum. Aslında fiziksel açlık değil ruhsal açlık hissediyorum bence. Alışmış kudurmuştan beterdir ne de olsa.
Afiyet olsun balım, doğru süt seni şişiriyorduAra öğünü ben süt yerine yoğurtla yaptım balım, biliyorsun süt içemiyorum.
Mesaja ara verip markete gittim geldim. Hala yemeği hazırlamadım, şimdi pratik bir şekilde hazırlayıp gecikmeden yiyeceğim. Bugün rahat geçti, pek acıkmadım. Harfiyen uydum............Sende nasıl gidiyor.
-------------------Tünaydın balım. Salatalık da bu seferlik olmayıversin napalım, kuzumun üşengeçliği tutmuş :)))
Civcivimiz başlarım demişti ama ders çalışırken canı bir şey isterse kendini çok sıkmasın bence, aralara bir şeyler eklesin.
Ahaha evet hayatımın en büyük indirimi diyo.Sütünün azalmamasi süper olur canım.
Nilay ne yapmış böyle, fiyatlarını acayip düşürmüş çok şaşırdım
Kadının kaç gündür kulakları çınladı
Yapmış yapacağını :)
Pazertesi yazın dediler. Yarın alıyorum paketi yuppiiiiTamam mı paketi satın aldın mııı
Hiç uygun şeyler değildi balım, zaten bir haftadır yiyordum. Bu sabah 84,5 gördüm zaten, düne 1.2 eksi. Yerleşmeyen kilolar ve ödemler gider bu hafta.Yediklerin etkilemiştir balım ya, kim bilir neler neler yedinyinede bir günde 1 kilo almayacağına göre büyük kısmı ödemdir. Uslu durursan yarına kadar düşer bence
Bende dün akşam açken tartıldım 75.1
Bugün sana yazdıktan sonra tartıldım 75.4
Az önce tartıldım 75.0 sanki inme eğilimine dönüyor gibi :))))
Açlık başıma vurmuş belli ki balım, ne dediğini anlamamışım bile :))Atladığın suyu sormuştum balım, mecazen listede ilk günün nasıl gidiyor demek istedim :)))
Yinede 1,5 litre iyi su içmişsin. Daha benim 1 lt olmadı, birazdan şişeye yapışırım.
Ben streste yiyemiyorum balım, midem falan bulanıyor. sorun sürekli yiyor olmamız, kendimizi disipline sokmamız lazım, inşallah kısa zamanda alışırız bitanem.Çok iyi olur balım, bende yürüyeceğim . Mesajı atıncada yürüyerek markete gidip geleceğim.
Açlığa birkaç günde alışırsın balım, miden de küçülür, insülinin de yoluna girmeye başlar. Sorun tok olduğumuz halde yiyor olmamız. Ama stres, ama başka şeyler, kimi iştahtan kesilir kimi yemeye vurur kendini... Keşke stresi düzgün yönetebilsek.
Misafir işi böyle zamanlarda düzeni iyice bozuyor balım, inşallah istediğin gibi hafif yiyebilmişsindir.Afiyet olsun balım, doğru süt seni şişiriyordu
Mesaja ara verip markete gittim geldim. Hala yemeği hazırlamadım, şimdi pratik bir şekilde hazırlayıp gecikmeden yiyeceğim. Bugün rahat geçti, pek acıkmadım. Harfiyen uydum............
-------------------
Mesajı tamamlayıp atamadım Songülüm ani bir misafir geldi daha şimdi gittiler
Menümü yazıp atayım, yürüyüşte yalan oldu.
afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye.4 Eylül Menüm
10:50
1 yumurta, 1 tutam maydanoz ile omlet
3 yeşil zeytin, roka marul dereotu, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara 14:45
1 bardak tarçınlı süt, 1 küçük elma
Ara 16:30
1 kupa yeşilçay, 2 kayısı, 2 ceviz
Akşam 19:00
1 kase domates çorbası,
1 tavuk pirzola ızgara (derisiz),
1 kase yeşil salata (az yağlı)
22:00 (misafir vardı)
1 mürdüm erik, 1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt
2560 adım
Canım ne yaptın aldın mı paketi.Ahaha evet hayatımın en büyük indirimi diyo.
Pazertesi yazın dediler. Yarın alıyorum paketi yuppiiii
Ben de bugün hep dışardaydım balım, oğlumun okulda görüşme vardı. sonra da evle ilgili görüşmeler yapmaya gittik. Yürüyüş falan da yapınca ancak girebildim.Ballar hiçbiriniz uğramamışsınız, bende çok yoğundum, hala yoğunum. Öğünlerime saat dışında uydum, nasip olursa akşam yemeğimi hazırlıyorum, yemeği yiyip tekrar dışarı çıkacağım. Bir taraftan makineye perde attım onları takıyorum yavaş yavaş. Yakında ailem gelecek demiştim, tarihi erkene çektiler, evi de düzenlemeye çalışıyorum. İşyerim ile ilgili belediyede sıkıntı çıktı, sanırım sözleşme fesh edilecek. Falan filan işte.... Gelemezsem merak etmeyin.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş, diyetisyen desteği alıyorsun artık değil mi?Kahvaltı 10.00
1 krep
Cedar peyniri 1 dilim
Ara
Kahve 2 incir
Çeyrek dilim ekmek 4 zeytin
1 hosbes gofret
Akşam 17.30
2 lahmacun ev yapımı
1 bardak ayran
Yeşillik
Ara 18.00
Kahve 1 kare bitter
Bugün bir gofret attım ağzıma, kendimi zor durdurdum. Bu aburcuburlara konulan katkı maddesi yedikçe yeme hissi veriyor.
En son 3 sene önce diyetisyen desteği almıştım.Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş, diyetisyen desteği alıyorsun artık değil mi?
Paketli gıdalar çok fena gerçekten, madde bağımlılığı resmen.
Aldım canım bende artık tam gaz başlıyorumCanım ne yaptın aldın mı paketi.