70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

4 Eylül Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
Maydanozlu omlet, 1 dilim peynir, yarım salatalık, 2 kaşık domates kurusu (kendim kurutup yaptım), 4 yeşil 3 siyah zeytin, roka, marul, 1 dilim siyez ekmek, yeşil çay.

13.30 ara
2 kaşık yoğurt, tarçın, 1 küçük elma.

16.00 ara
Yeşil çay, 2 kuru kayısı, 2 ceviz.

18.30 akşam
1 kepçe şehriye çorbası, 100 Gr civarı ızgara tavuk göğüs, bol yeşil salata, 1 dilim siyez ekmek (küçük bir parçaydı)

Su 3.5 lt
Spor 9000 adım

enerji_kusagi
Saricivcivcikcik (canım sen de listeye uyarim belki dediğin için etiketledim)

Balım iyi ki etiketledin sayfanın bildirimleri gelmedi uzun süre girmeyince..

Listeye başladık mı ben geride kaldım

Yarın hemen başlıyorum.

Sadece şunu söylüyüm balım yemeklerin günlerini değiştirebilirim yani mesela cuma olan bakliyati perşembe yapabilirim. Elimden geldiğinde uyarım inşallah

Kuzum seni rahatsız etmemek için etiket yapmıyorum bilerek.

Sen yarın hemen dahil olursun bize, sevgim ne yaptı bilmiyorum ama sabah iyi gidiyor demişti.

Gün olarak belki ben de değiştirebilirim canım ya da çok ufak değişiklikler yapabilirim. Mesela yarın brokoli köftesi falan var, yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum çünkü brokoli yok

Sen kendini çok kasma şimdilik balım

Ben tartıldım, 85.7 çıktım. Dünkü yediklerimin bu rakamda büyük etkisi var diye düşünüyorum, misafirimiz vardı haliyle yediklerimiz de ona göreydi.
Yediklerin etkilemiştir balım ya, kim bilir neler neler yedin yinede bir günde 1 kilo almayacağına göre büyük kısmı ödemdir. Uslu durursan yarına kadar düşer bence

Bende dün akşam açken tartıldım 75.1
Bugün sana yazdıktan sonra tartıldım 75.4
Az önce tartıldım 75.0 sanki inme eğilimine dönüyor gibi :))))
Şu ana kadar 1.5 lt oldu canım,
Atladığın suyu sormuştum balım, mecazen listede ilk günün nasıl gidiyor demek istedim :)))
Yinede 1,5 litre iyi su içmişsin. Daha benim 1 lt olmadı, birazdan şişeye yapışırım.
Çok iyi olur balım, bende yürüyeceğim . Mesajı atıncada yürüyerek markete gidip geleceğim.
Açlığa birkaç günde alışırsın balım, miden de küçülür, insülinin de yoluna girmeye başlar. Sorun tok olduğumuz halde yiyor olmamız. Ama stres, ama başka şeyler, kimi iştahtan kesilir kimi yemeye vurur kendini... Keşke stresi düzgün yönetebilsek.
Ara öğünü ben süt yerine yoğurtla yaptım balım, biliyorsun süt içemiyorum.
Afiyet olsun balım, doğru süt seni şişiriyordu
Sende nasıl gidiyor.
Mesaja ara verip markete gittim geldim. Hala yemeği hazırlamadım, şimdi pratik bir şekilde hazırlayıp gecikmeden yiyeceğim. Bugün rahat geçti, pek acıkmadım. Harfiyen uydum............
-------------------

Mesajı tamamlayıp atamadım Songülüm ani bir misafir geldi daha şimdi gittiler

Menümü yazıp atayım, yürüyüşte yalan oldu.

4 Eylül Menüm

10:50
1 yumurta, 1 tutam maydanoz ile omlet
3 yeşil zeytin, roka marul dereotu, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

Ara 14:45
1 bardak tarçınlı süt, 1 küçük elma

Ara 16:30
1 kupa yeşilçay, 2 kayısı, 2 ceviz

Akşam 19:00
1 kase domates çorbası,
1 tavuk pirzola ızgara (derisiz),
1 kase yeşil salata (az yağlı)

22:00 (misafir vardı)
1 mürdüm erik, 1 sade Türk Kahvesi

Su 2 lt
2560 adım

Ballar hiçbiriniz uğramamışsınız, bende çok yoğundum, hala yoğunum. Öğünlerime saat dışında uydum, nasip olursa akşam yemeğimi hazırlıyorum, yemeği yiyip tekrar dışarı çıkacağım. Bir taraftan makineye perde attım onları takıyorum yavaş yavaş. Yakında ailem gelecek demiştim, tarihi erkene çektiler, evi de düzenlemeye çalışıyorum. İşyerim ile ilgili belediyede sıkıntı çıktı, sanırım sözleşme fesh edilecek. Falan filan işte.... Gelemezsem merak etmeyin.

Kahvaltı 10.00
1 krep
Cedar peyniri 1 dilim

Ara
Kahve 2 incir
Çeyrek dilim ekmek 4 zeytin
1 hosbes gofret

Akşam 17.30
2 lahmacun ev yapımı
1 bardak ayran
Yeşillik

Ara 18.00
Kahve 1 kare bitter

Bugün bir gofret attım ağzıma, kendimi zor durdurdum. Bu aburcuburlara konulan katkı maddesi yedikçe yeme hissi veriyor.

Hiç uygun şeyler değildi balım, zaten bir haftadır yiyordum. Bu sabah 84,5 gördüm zaten, düne 1.2 eksi. Yerleşmeyen kilolar ve ödemler gider bu hafta.

Tok karnına bile iyi çıkıyorsun balım, liste sonunda güzel eksi gelir senden.

Atladığın suyu sormuştum balım, mecazen listede ilk günün nasıl gidiyor demek istedim :)))
Yinede 1,5 litre iyi su içmişsin. Daha benim 1 lt olmadı, birazdan şişeye yapışırım.
Açlık başıma vurmuş belli ki balım, ne dediğini anlamamışım bile :))
Ben streste yiyemiyorum balım, midem falan bulanıyor. sorun sürekli yiyor olmamız, kendimizi disipline sokmamız lazım, inşallah kısa zamanda alışırız bitanem.
Misafir işi böyle zamanlarda düzeni iyice bozuyor balım, inşallah istediğin gibi hafif yiyebilmişsindir.

afiyet olsun balım çok güzel uymuşsun listeye.

Ben de bugün hep dışardaydım balım, oğlumun okulda görüşme vardı. sonra da evle ilgili görüşmeler yapmaya gittik. Yürüyüş falan da yapınca ancak girebildim.

Listeye uyman süper olmuş sevgim. Erkene almaları hem iyi hem kötü, telaş olmuş saana. İşyeriyle ilgili sıkıntı çıkmasına çok üzüldüm umarım halledilebilir bir durumdur. Haberdar et mutlaka.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş, diyetisyen desteği alıyorsun artık değil mi?

Paketli gıdalar çok fena gerçekten, madde bağımlılığı resmen.

5 Eylül Pazartesi menüsü
11,30 kahvaltı
1 dilim siyez ekmek, 7 adet yeşil zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, marul, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta.

15.00 ara ( tek ara öğün yapabildim bugün ve biraz değişiklik yaptım)
2 kaşık yoğurt, 2 ceviz, 1 kırmızı erik, 2 kuru kayısı, 1 çay kaşığı tarçın (hepsini karıştırıp yedim)

18,00 akşam
Yarım kase mercimek çorbası (salata ve ekmek yemeyip bunu içtim)
4 adet kabak köftesi (mücver) küçük kase sarımsaklı yoğurt (brokoli yoktu kabak kullandım)

Su 2.5 litre
Spor 9000 adım

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş, diyetisyen desteği alıyorsun artık değil mi?

Paketli gıdalar çok fena gerçekten, madde bağımlılığı resmen.
En son 3 sene önce diyetisyen desteği almıştım.
Hayatımda 3 dönem diyetisyen desteği ile zayıfladım belirli aralıklarla.
2.5 senedir kendim yapiyorum. Diyetisyene git gel diyetisyen kadar olmuşum

5 Eylül Menüm

08:00 350 ml su

11:45
1 haşlanmış yumurta, 1 yk tulum peyniri, 1 dilim ekmek, 1 domates, 1/2 salatalık
Maydanoz, marul, dereotu, nane
1 filtre kahve

Ara 15:30
4 yk yoğurt + 1çk zerdeçal

Ara 16:50
1 kupa yeşilçay + 2 karanfil, 2 hurma

20:30
7 brokoli köftesi
1 domates, biraz marul

2 ceviz, 3 yk yoğurt

(Brokoli beni oyaladı, perde çamaşır vs derken salata yapmayınca loru cevizi vs unuttum. Cevizle yoğurtu sonradan yedim, brokoli köftesini sevdim, tavsiye ederim&7 ilk defa yiyorum fakat şişkinlik yaptı)

Su 2,5 lt
Spora vaktim olmadı. Kayıtlı 2700 adım, iş, alışveriş, temizlik, koşturmaca derken o arada 3 saatte direksiyon eğitimi verdim. Hatrını kıramayağım bir aile dostumuzun çocuğuydu.

Bugün ders verirken arabanın camında güneşten sağ kolum epey yanmış. Geçen Alanya ya giderkende sol konum yanmıştı, amele yanıkları eşitlenmiş oldu Tam böyle t-shirt hizasında resmen çizgi çekmiş gibi bir taraf beyaz bir taraf siyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…