Sağol balım, inşallah sonucu da güzel olur.
Peki evle ilgili olumlu gelişmeler var mı?
Evet Boncuğum, hem iyi hem kötü, 10 güne yayarak yapacağım temizlik 2 güne sıkıştı, başka işlerimde var, programıma uyamayınca günüm verimsiz geçiyor. İşveren bugün belediye bşk.yrd.sı ile görüşecekti, hiç ses çıkmadı, bunalıma girdi herhalde. Bakalım sonuç ne olur, bende merak ediyorum.
Balım afiyet olsun, değişikliklerin de güzel olmuş. Her gün çok güzel adım atıyorsun balım, keşke bende eşlik edebilsem.
Oleyyy :)))
Fatmacım hayırlı uğurlu olsun, listen çok hoş
Başladın mı uymaya?
Günaydın bitanem
Sana günaydın diyebilmek için alıntıları sabaha bıraktım
İyi ama yorgunum ve de heyecanlı, sen nasılsın balım?
Keşke bende uygulayabilsem
Kendilerini kaybetmedilerse yolu bir şekilde bulur o ballar ❤
Safranım senin disiplinini, iradeni takdir ediyorum, imreniyorumda
Kalabalıkta, yakınlarımızla ortama uymamak zor. Teşvik de çok oluyor. Asla taviz vermeyen insanlarda gördüm ama bu kadar katı kurallı olmak nasıl olurdu bilemiyorum. Belki biraz daha kontrollü olunabilir. Biz niyeyse yoldan çıkmaya biraz fazla meyilliyiz gibi. Şımarıklık da değil ama belki yapı meselesi, belki rahatlıktan, belki.... inşaallah bir gün düzeliriz, henüz umudum ölmedi. Sen eskidende mi böyleydin? Bazı insanlar doğası gereği yatkın olurya.. Yoksa bir anda bir karar alıp artık böyle olacağım mı dedin?
Seni ekmekten vazgeçirmek için ne kadar uğraşmıştım :)))) Sen bırakmayınca ben başlamıştım. Son aldığım kilolarda hatrı sayılır yeri var
Çok şükür bir süredir ciddi oranda azalttım, listede olmasa belki yemezdim de, az yiyince insan alışıyor Songülüm, pek aranmıyor. Ekmek de bir çeşit bağımlılık bence, sürekli kola içince nasıl bağımlılık yapıyorsa(bilimsel olarak kanıtlanmıştı), ekmekte aynı
Bir ekmekçi de evde var. Makarna ile ekmek yiyor
Balım çok geçmiş olsun, rahatsızlığı nüksetmedi inşaallah
Nasıl oldu peki iyi mi şimdi?