- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Songülüm listeyi inceledim şimdi, hatırladım bunu ve de kaydettim, lazım olursa var artık saatlerce araman gerekmez :) inşaallah bir daha da gerekmezTamam balım, şimdi yine laptoptayım, telefonda kayıtlı, ordan atarım listeyi. Bahsettiğin diğer listeler de var bende, sırayla yaparız diye düşünmüştüm. küçük küçük aralar veririz tabiki.
Çok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.
Balım senin attığın listeyle başlayacağız zaten, bugün ben de ona göre alışveriş yaptım, kalanları da yarın halledeceğim. Bendekini merak ettiğin için paylaştım, haftaya da onu yaparız kuzumSongülüm listeyi inceledim şimdi, hatırladım bunu ve de kaydettim, lazım olursa var artık saatlerce araman gerekmez :) inşaallah bir daha da gerekmez
Dışarıdayken diğer listeye göre alışveriş yapmış bulundum ama buna da uyuyor sayılır. Kayısı yerine incir, yeşil elma yerine kırmızı, kapya yerine yeşil biber ve chia tohumu yerine keten tohumu kullanırsam fazla fark etmez herhalde.
Balım bende sana katılıyorum ara ara sırası ile yapalım bunları, bizi ancak liste paklayacak gibi
Allahım iyiki zayıfım yoksa bu tembellıkle hareket bıle edemezdım bedenımı zor kaldırıyorumYeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum
Ballar haftanın birincisi olan arkadaşımız, hafta boyunca yapılan kaçamaklara bu listeden uygun gördüğü bir cezayı verecektir.
CEZA SPORU LİSTESİ
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk
Plank programımız ise aşağıdaki gibidir, günlük bu süreleri tamamlamayı planlıyoruz.
AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.
BALLAR Yaş Boy Hedef 25
Şubat4
Mart11
Mart18
Mart25
Mart1 Nisan Verilen Yüzde sonngulen 37 160 75 80.2* 78.4 77.9 78.3 78.7 78.3 enerji_kusagi 31 159 52 72.2 71.9 72.0 @Saricivcivcikcik 26 157 55 69.2 69.0 69.9 69.7 68.9 68.9 @sudem34 36 171 65,9 74.7 72.6 73.4 @inci-tepik 30 155 65 87.7 85.9 84.5 82.8 82.4
AYLIK ÖLÇÜM TAKİP ÇİZELGESİ
.... BAŞI ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen sonngulen enerji_kusagi @Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @asliogretmen @sudem34 @inci-tepik
.... SONU ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen FARK sonngulen enerji_kusagi @Saricivcivcikcik @birmuhendisanne @asliogretmen @sudem34 @inci-tepik
Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.Topikte Elbistanlı hiç yok balım ya, Oralarda 10 seneyi devirdiğin için seni yarı Elbistanlı sayarsak tek sen varsın
Biz şu an Antalya/Gazipaşa'dayız. Burada epey Maraşlı görüyorum. Geçen sahilde waffle yediğim Cafenin sahipleri de maraşlıymış, mümkünse sadece dondurma yapsınlar, ne berbat waffle dı öyle
Memleketine uzaklığı da çok iyiymiş canımBizde güya Antalya dayız. Gazipaşa da buranın bir ilçesi fakat merkez 185 km, yaklaşık 3 saat
Geçenlerde buranın dağlarına çıktık, bildiğin Konya iklimi gibi ama hala Antalya ili içindeyiz. Eşimde diyor "şimdi burada yaşayanda mı ben Antalya da yaşıyorum diyor?"
Anladım canım, formülü bi çözersem hayrına herkese dağıtacam
Doğru tespit, hatta direkt kesiyor ama acı işte, alışmak mı lazım yoksa sevmek mi bilemedim, bir türlü benimseyemedim. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar başlayayım, yol uzun, daha ne krizler atlatırız kim bilir
Anne tarafından ortak bir noktada buluştuk :))))Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.
Onlar Çakırlar köylü, merkeze çok yakın konyaaltina 10 dk. Ananem köyde hala ama dayimlar konyaaltinda.
Dilimize de eskiden köy diye kalmış, mahalle artık
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz, yeni üyeliğiniz hayırlı olsunAllahım iyiki zayıfım yoksa bu tembellıkle hareket bıle edemezdım bedenımı zor kaldırıyorum
Tamam balımBalım senin attığın listeyle başlayacağız zaten, bugün ben de ona göre alışveriş yaptım, kalanları da yarın halledeceğim. Bendekini merak ettiğin için paylaştım, haftaya da onu yaparız kuzum
Çok sevindim sizin adınıza, darısı başımıza diyelim.Allahım iyiki zayıfım yoksa bu tembellıkle hareket bıle edemezdım bedenımı zor kaldırıyorum
Direk suya atlayacağım balım, ayağımı sokarak alışamam :)))))Tamam balım
Yarın için hazır mısın :)))
Benim de hiç enerjim yok valla ama mecburen yapacağız yoksa bu kilolar ve tatlı düşkünlüğüyle başımız dertten kurtulmayacak. Tarifi bekliyoreAhh balım geçen sene ramazanda çok yapardım diyetteyken normalde öyle fit tarifler falan bana göre değil ama az ve öz yiyordum güzel de kilo vermiştim nefsimi korlüyordu çünkü iftardan sonra kahvenin yanına bir lokmacikşimdi aradan yıllar geçmiş o zamanlar 20 yasimdaymisim da su an 80ime merdiven dayamisim gibi o tarifleri hiç yapasım yok enerjim çekildi resmen. Su sınav bitsin genclestim resmen bu kadar mı farkeder dicem reklamdaki amca gibi
Tarifi bulursam yazarım balım inşallah çok lezzetliydi
Evet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benimDenedim balım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ya aç karnına içtiğim için ya da o gün yiyip içtiğim başka bir şeyden kaynaklandı. Günlük rahatça içebilirim artık
Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallahNormale döndüğüne sevindim, kilo almana üzüldümKilo tam bir başbelası boğazı kesiyorsun bu sefer başka şeyler de kesiliyor. Şükür ki Nilay 3 güne indirime girecekmiş, menülerini buraya yazacak mısın diyete başlayınca
Rica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısınÇok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.
El ele tutuşup birlikte atlayalımDirek suya atlayacağım balım, ayağımı sokarak alışamam :)))))
Sütünün azalmamasi süper olur canım.Benim de hiç enerjim yok valla ama mecburen yapacağız yoksa bu kilolar ve tatlı düşkünlüğüyle başımız dertten kurtulmayacak. Tarifi bekliyore
Evet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benim
Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah
Rica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısın
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi
Ben de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgimEl ele tutuşup birlikte atlayalım
Rahatlık bizi bozuyor, şimdi rahatı bizim bozma vaktimiz, yoksa biz iflah olmayız :)))
Akşam açken tartıldım 300 gr artıydım. Sabah tekrar tartılırım, zaten durmadan tartılıyorum
Mesaj yine beklemede kalmış atayım gitsin
Kadının kaç gündür kulakları çınladıSütünün azalmamasi süper olur canım.
Nilay ne yapmış böyle, fiyatlarını acayip düşürmüş çok şaşırdım
Nasıl cevap vermemBen de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgim
Ben de sabah tartıldım daha da artiyim (öyle böyle değil).
Suya atladım, su çok güzel gelsene
Bu mesajı yeni gördüm iyi mi, tünaydın balımmGünaydın ballar
Ben listemize başladım, ilk öğün kahvaltı saati biraz gecikti ama menüye uyum süper, hep böyle olsun inşallah
Sevgim ve esram sanırım üçümüz yapıyoruz gibi
İnşaallah balım, Allah razı olsunEvet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benim
Ohh, hadi bakalım inşaallah bir an önce faydasını görürsünAhaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah
Tamam mı paketi satın aldın mıııRica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısın
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi
Bayağı düşük bir rakam yapmış canım, pahalıydı onun ücreti.Kadının kaç gündür kulakları çınladı
Yapmış yapacağını :)
Ben de hemen çıkman gerekti diye düşündüm balım.Nasıl cevap vermem
Mutlaka yazmış atmayı unutmuşumdur
Ya da wc ye gidecek vakit bile bulaşmamışımdır
Sabah tartılmayı unuttum iyi mi
Balım su nasıl suuu :))))
İşe daldım ara öğünü unuttum hemen bi sütümü içeyim
Tünaydın balım. Salatalık da bu seferlik olmayıversin napalım, kuzumun üşengeçliği tutmuş :)))Bu mesajı yeni gördüm iyi mi, tünaydın balımm
Bende başladım, uyum süper, sadece eksik yedim. Dolapta salatalığı bulamadım gitti ya, dolu olunca da üşendim boşaltmaya
Galiba Civcivimizde başlayacaktı, ders arasında kaçıp gelirse öğreniriz.