70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Songülüm listeyi inceledim şimdi, hatırladım bunu ve de kaydettim, lazım olursa var artık saatlerce araman gerekmez :) inşaallah bir daha da gerekmez

Dışarıdayken diğer listeye göre alışveriş yapmış bulundum ama buna da uyuyor sayılır. Kayısı yerine incir, yeşil elma yerine kırmızı, kapya yerine yeşil biber ve chia tohumu yerine keten tohumu kullanırsam fazla fark etmez herhalde.

Balım bende sana katılıyorum ara ara sırası ile yapalım bunları, bizi ancak liste paklayacak gibi

Balım senin attığın listeyle başlayacağız zaten, bugün ben de ona göre alışveriş yaptım, kalanları da yarın halledeceğim. Bendekini merak ettiğin için paylaştım, haftaya da onu yaparız kuzum

Allahım iyiki zayıfım yoksa bu tembellıkle hareket bıle edemezdım bedenımı zor kaldırıyorum

Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.
Onlar Çakırlar köylü, merkeze çok yakın konyaaltina 10 dk. Ananem köyde hala ama dayimlar konyaaltinda.
Dilimize de eskiden köy diye kalmış, mahalle artık

Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.
Onlar Çakırlar köylü, merkeze çok yakın konyaaltina 10 dk. Ananem köyde hala ama dayimlar konyaaltinda.
Dilimize de eskiden köy diye kalmış, mahalle artık
Anne tarafından ortak bir noktada buluştuk :))))
Balım Çakırlar eskiden bayağı köydü, 10-15-20 sene önce. En son birkaç sene önce şelale tarafına giderken geçtim oralardan epey değişmişti, şehirle bütünleşmiş resmen, tanıyamadım. Mahalle olmayı hak etmiş. Konyaaltını zaten dünya biliyor, orayı da bilmeyen Antalyayayı biliyorum demesin :)))

Benim de hiç enerjim yok valla ama mecburen yapacağız yoksa bu kilolar ve tatlı düşkünlüğüyle başımız dertten kurtulmayacak. Tarifi bekliyore
Denedim balım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ya aç karnına içtiğim için ya da o gün yiyip içtiğim başka bir şeyden kaynaklandı. Günlük rahatça içebilirim artık
Evet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benim
Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah
Çok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.
Rica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısın
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi

Direk suya atlayacağım balım, ayağımı sokarak alışamam :)))))
El ele tutuşup birlikte atlayalım

Rahatlık bizi bozuyor, şimdi rahatı bizim bozma vaktimiz, yoksa biz iflah olmayız :)))

Akşam açken tartıldım 300 gr artıydım. Sabah tekrar tartılırım, zaten durmadan tartılıyorum

Mesaj yine beklemede kalmış atayım gitsin

Günaydın ballar

Ben listemize başladım, ilk öğün kahvaltı saati biraz gecikti ama menüye uyum süper, hep böyle olsun inşallah

Sevgim ve esram sanırım üçümüz yapıyoruz gibi

Sütünün azalmamasi süper olur canım.

Nilay ne yapmış böyle, fiyatlarını acayip düşürmüş çok şaşırdım

Ben de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgim

Ben de sabah tartıldım daha da artiyim (öyle böyle değil).

Suya atladım, su çok güzel gelsene

Ben de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgim

Ben de sabah tartıldım daha da artiyim (öyle böyle değil).

Suya atladım, su çok güzel gelsene
Nasıl cevap vermem
Mutlaka yazmış atmayı unutmuşumdur
Ya da wc ye gidecek vakit bile bulaşmamışımdır

Sabah tartılmayı unuttum iyi mi

Balım su nasıl suuu :))))

İşe daldım ara öğünü unuttum hemen bi sütümü içeyim

Günaydın ballar

Ben listemize başladım, ilk öğün kahvaltı saati biraz gecikti ama menüye uyum süper, hep böyle olsun inşallah

Sevgim ve esram sanırım üçümüz yapıyoruz gibi
Bu mesajı yeni gördüm iyi mi, tünaydın balımm

Bende başladım, uyum süper, sadece eksik yedim. Dolapta salatalığı bulamadım gitti ya, dolu olunca da üşendim boşaltmaya

Galiba Civcivimizde başlayacaktı, ders arasında kaçıp gelirse öğreniriz.

Evet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benim
İnşaallah balım, Allah razı olsun
Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah
Ohh, hadi bakalım inşaallah bir an önce faydasını görürsün
Rica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısın
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi
Tamam mı paketi satın aldın mııı

Kadının kaç gündür kulakları çınladı

Yapmış yapacağını :)
Bayağı düşük bir rakam yapmış canım, pahalıydı onun ücreti.
Ben de hemen çıkman gerekti diye düşündüm balım.

Ben tartıldım, 85.7 çıktım. Dünkü yediklerimin bu rakamda büyük etkisi var diye düşünüyorum, misafirimiz vardı haliyle yediklerimiz de ona göreydi.

Şu ana kadar 1.5 lt oldu canım, akşam da aksilik olmazsa mutlaka yürüyüşe çıkacağım. Midem tıka basa dolu olmaya o kadar alışmış ki acayip aç hissediyorum kendimi, sürekli yiyecek düşünüyorum. Neyse ki dayanıyorum. Aslında fiziksel açlık değil ruhsal açlık hissediyorum bence. Alışmış kudurmuştan beterdir ne de olsa.

Ara öğünü ben süt yerine yoğurtla yaptım balım, biliyorsun süt içemiyorum.

Sende nasıl gidiyor.
Tünaydın balım. Salatalık da bu seferlik olmayıversin napalım, kuzumun üşengeçliği tutmuş :)))

Civcivimiz başlarım demişti ama ders çalışırken canı bir şey isterse kendini çok sıkmasın bence, aralara bir şeyler eklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…