70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam balım, şimdi yine laptoptayım, telefonda kayıtlı, ordan atarım listeyi. Bahsettiğin diğer listeler de var bende, sırayla yaparız diye düşünmüştüm. küçük küçük aralar veririz tabiki.

Çok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.
Songülüm listeyi inceledim şimdi, hatırladım bunu ve de kaydettim, lazım olursa var artık saatlerce araman gerekmez :) inşaallah bir daha da gerekmez 😟

Dışarıdayken diğer listeye göre alışveriş yapmış bulundum ama buna da uyuyor sayılır. Kayısı yerine incir, yeşil elma yerine kırmızı, kapya yerine yeşil biber ve chia tohumu yerine keten tohumu kullanırsam fazla fark etmez herhalde.

Balım bende sana katılıyorum ara ara sırası ile yapalım bunları, bizi ancak liste paklayacak gibi 🙈

Songülüm listeyi inceledim şimdi, hatırladım bunu ve de kaydettim, lazım olursa var artık saatlerce araman gerekmez :) inşaallah bir daha da gerekmez 😟

Dışarıdayken diğer listeye göre alışveriş yapmış bulundum ama buna da uyuyor sayılır. Kayısı yerine incir, yeşil elma yerine kırmızı, kapya yerine yeşil biber ve chia tohumu yerine keten tohumu kullanırsam fazla fark etmez herhalde.

Balım bende sana katılıyorum ara ara sırası ile yapalım bunları, bizi ancak liste paklayacak gibi 🙈
Balım senin attığın listeyle başlayacağız zaten, bugün ben de ona göre alışveriş yaptım, kalanları da yarın halledeceğim. Bendekini merak ettiğin için paylaştım, haftaya da onu yaparız kuzum 😘

Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum :KK200: :KK60:

Ballar haftanın birincisi olan arkadaşımız, hafta boyunca yapılan kaçamaklara bu listeden uygun gördüğü bir cezayı verecektir.

CEZA SPORU LİSTESİ
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk

Plank programımız ise aşağıdaki gibidir, günlük bu süreleri tamamlamayı planlıyoruz.
images-28-jpeg.2921541

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLAR🍯Yaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
1 Nisan Verilen Yüzde
sonngulen sonngulen 371607580.2*78.477.978.378.778.3
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595272.271.972.0
@Saricivcivcikcik261575569.269.069.969.768.968.9
@sudem343617165,974.772.673.4
@inci-tepik301556587.785.984.582.882.4
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.

AYLIK ÖLÇÜM TAKİP ÇİZELGESİ

.... BAŞI ÖLÇÜLER

.... SONU ÖLÇÜLER
Allahım iyiki zayıfım yoksa bu tembellıkle hareket bıle edemezdım bedenımı zor kaldırıyorum :KK43:

Topikte Elbistanlı hiç yok balım ya, Oralarda 10 seneyi devirdiğin için seni yarı Elbistanlı sayarsak tek sen varsın 😅

Biz şu an Antalya/Gazipaşa'dayız. Burada epey Maraşlı görüyorum. Geçen sahilde waffle yediğim Cafenin sahipleri de maraşlıymış, mümkünse sadece dondurma yapsınlar, ne berbat waffle dı öyle 😑

Memleketine uzaklığı da çok iyiymiş canım 😊 Bizde güya Antalya dayız. Gazipaşa da buranın bir ilçesi fakat merkez 185 km, yaklaşık 3 saat 🙈
Geçenlerde buranın dağlarına çıktık, bildiğin Konya iklimi gibi ama hala Antalya ili içindeyiz. Eşimde diyor "şimdi burada yaşayanda mı ben Antalya da yaşıyorum diyor?" 😅

Anladım canım, formülü bi çözersem hayrına herkese dağıtacam 😅

Doğru tespit, hatta direkt kesiyor ama acı işte, alışmak mı lazım yoksa sevmek mi bilemedim, bir türlü benimseyemedim. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar başlayayım, yol uzun, daha ne krizler atlatırız kim bilir 😬
Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.
Onlar Çakırlar köylü, merkeze çok yakın konyaaltina 10 dk. Ananem köyde hala ama dayimlar konyaaltinda.
Dilimize de eskiden köy diye kalmış, mahalle artık 😁

Benim anne tarafım Antalya'da yaşıyor.
Onlar Çakırlar köylü, merkeze çok yakın konyaaltina 10 dk. Ananem köyde hala ama dayimlar konyaaltinda.
Dilimize de eskiden köy diye kalmış, mahalle artık 😁
Anne tarafından ortak bir noktada buluştuk :))))
Balım Çakırlar eskiden bayağı köydü, 10-15-20 sene önce. En son birkaç sene önce şelale tarafına giderken geçtim oralardan epey değişmişti, şehirle bütünleşmiş resmen, tanıyamadım. Mahalle olmayı hak etmiş. Konyaaltını zaten dünya biliyor, orayı da bilmeyen Antalyayayı biliyorum demesin :)))

Ahh balım geçen sene ramazanda çok yapardım diyetteyken normalde öyle fit tarifler falan bana göre değil ama az ve öz yiyordum güzel de kilo vermiştim nefsimi korlüyordu çünkü iftardan sonra kahvenin yanına bir lokmacik😁 şimdi aradan yıllar geçmiş o zamanlar 20 yasimdaymisim da su an 80ime merdiven dayamisim gibi o tarifleri hiç yapasım yok😔 enerjim çekildi resmen. Su sınav bitsin genclestim resmen bu kadar mı farkeder dicem reklamdaki amca gibi :KK70:
Tarifi bulursam yazarım balım inşallah çok lezzetliydi🤤🤤🤤
Benim de hiç enerjim yok valla ama mecburen yapacağız yoksa bu kilolar ve tatlı düşkünlüğüyle başımız dertten kurtulmayacak. Tarifi bekliyore 🤪
Denedim balım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ya aç karnına içtiğim için ya da o gün yiyip içtiğim başka bir şeyden kaynaklandı. Günlük rahatça içebilirim artık 😊
Evet evet tadı da güzel ödemi de güzel atıyor. Şifa olsun inşallah canım benim
Normale döndüğüne sevindim, kilo almana üzüldüm :confused: Kilo tam bir başbelası 😤 boğazı kesiyorsun bu sefer başka şeyler de kesiliyor. Şükür ki Nilay 3 güne indirime girecekmiş, menülerini buraya yazacak mısın diyete başlayınca 😍
Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah
Çok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.
Rica ederim. Güncel fiyatlarını yazıyorum hazır mısın 😎
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi 🤩

Direk suya atlayacağım balım, ayağımı sokarak alışamam :)))))
El ele tutuşup birlikte atlayalım 😅

Rahatlık bizi bozuyor, şimdi rahatı bizim bozma vaktimiz, yoksa biz iflah olmayız :)))

Akşam açken tartıldım 300 gr artıydım. Sabah tekrar tartılırım, zaten durmadan tartılıyorum 😬

Mesaj yine beklemede kalmış atayım gitsin 😶

Günaydın ballar 💐

Ben listemize başladım, ilk öğün kahvaltı saati biraz gecikti ama menüye uyum süper, hep böyle olsun inşallah 🙏

Sevgim ve esram sanırım üçümüz yapıyoruz gibi 😘

Benim de hiç enerjim yok valla ama mecburen yapacağız yoksa bu kilolar ve tatlı düşkünlüğüyle başımız dertten kurtulmayacak. Tarifi bekliyore 🤪

Ahaha bende aynen. Şimdi Nilayla sütüm azalmadan kilo vermeye başlayacağım inşallah

1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi 🤩
Sütünün azalmamasi süper olur canım.

Nilay ne yapmış böyle, fiyatlarını acayip düşürmüş çok şaşırdım 😬

El ele tutuşup birlikte atlayalım 😅

Rahatlık bizi bozuyor, şimdi rahatı bizim bozma vaktimiz, yoksa biz iflah olmayız :)))

Akşam açken tartıldım 300 gr artıydım. Sabah tekrar tartılırım, zaten durmadan tartılıyorum 😬

Mesaj yine beklemede kalmış atayım gitsin 😶
Ben de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgim 😍

Ben de sabah tartıldım daha da artiyim (öyle böyle değil).

Suya atladım, su çok güzel gelsene 😜

Ben de diyorum ki o muhteşem şakama neden cevap vermedi benim sevgim 😍

Ben de sabah tartıldım daha da artiyim (öyle böyle değil).

Suya atladım, su çok güzel gelsene 😜
Nasıl cevap vermem 😘
Mutlaka yazmış atmayı unutmuşumdur 😜
Ya da wc ye gidecek vakit bile bulaşmamışımdır 😅

Sabah tartılmayı unuttum iyi mi 😬

Balım su nasıl suuu :))))

İşe daldım ara öğünü unuttum hemen bi sütümü içeyim 😍

Günaydın ballar 💐

Ben listemize başladım, ilk öğün kahvaltı saati biraz gecikti ama menüye uyum süper, hep böyle olsun inşallah 🙏

Sevgim ve esram sanırım üçümüz yapıyoruz gibi 😘
Bu mesajı yeni gördüm iyi mi, tünaydın balımm 😊

Bende başladım, uyum süper, sadece eksik yedim. Dolapta salatalığı bulamadım gitti ya, dolu olunca da üşendim boşaltmaya :KK70:

Galiba Civcivimizde başlayacaktı, ders arasında kaçıp gelirse öğreniriz.

İnşaallah balım, Allah razı olsun 🙏
Ohh, hadi bakalım inşaallah bir an önce faydasını görürsün 😊
1 ay 500
2 ay 900
3 ay 1200
Bana çok uygun geldi 🤩
Tamam mı paketi satın aldın mııı 😍

Kadının kaç gündür kulakları çınladı :KK70:

Yapmış yapacağını :)
Bayağı düşük bir rakam yapmış canım, pahalıydı onun ücreti.
Nasıl cevap vermem 😘
Mutlaka yazmış atmayı unutmuşumdur 😜
Ya da wc ye gidecek vakit bile bulaşmamışımdır 😅

Sabah tartılmayı unuttum iyi mi 😬

Balım su nasıl suuu :))))

İşe daldım ara öğünü unuttum hemen bi sütümü içeyim 😍
Ben de hemen çıkman gerekti diye düşündüm balım.

Ben tartıldım, 85.7 çıktım. Dünkü yediklerimin bu rakamda büyük etkisi var diye düşünüyorum, misafirimiz vardı haliyle yediklerimiz de ona göreydi.

Şu ana kadar 1.5 lt oldu canım, akşam da aksilik olmazsa mutlaka yürüyüşe çıkacağım. Midem tıka basa dolu olmaya o kadar alışmış ki acayip aç hissediyorum kendimi, sürekli yiyecek düşünüyorum. Neyse ki dayanıyorum. Aslında fiziksel açlık değil ruhsal açlık hissediyorum bence. Alışmış kudurmuştan beterdir ne de olsa.

Ara öğünü ben süt yerine yoğurtla yaptım balım, biliyorsun süt içemiyorum.

Sende nasıl gidiyor.
Bu mesajı yeni gördüm iyi mi, tünaydın balımm 😊

Bende başladım, uyum süper, sadece eksik yedim. Dolapta salatalığı bulamadım gitti ya, dolu olunca da üşendim boşaltmaya :KK70:

Galiba Civcivimizde başlayacaktı, ders arasında kaçıp gelirse öğreniriz.
Tünaydın balım. Salatalık da bu seferlik olmayıversin napalım, kuzumun üşengeçliği tutmuş :)))

Civcivimiz başlarım demişti ama ders çalışırken canı bir şey isterse kendini çok sıkmasın bence, aralara bir şeyler eklesin.

X