Balım bu liste diyetisyen edanur diye birinin, bunla mı başlayalım. Ben sebahatinkini atacaktım, onu da gelecek hafta yapalım mı.5 günlük liste
Afiyet olsun canım, menülerin çok hoşuma gidiyor, gayet düzenli ve dengeliKahvaltı 10.00
Sucuk içi
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
Kahve 1 kare bitter
Kahve 1 kuru incir
Akşam 17.30
3 köfte
Yoğurtlu kabak 5-6 kasik
Civcivim şimdilik kendini fazla strese sokma, 2 hafta daha fazla abartmadan normal beslen, diyet kafanı fazla meşgul etmesin. Kendini şartlandırdıkça sanki ters tepiyor gibi. Arada ders videosu dinlerken bisiklete biner dengelersin, sabit kalman bile bir şeydir. Eğer uyabilirim beni üzmez diyorsan listeye katılmaya çalışırsın balım. Benim tavsiyem listeye katılmandan yana çünkü çok yedikçe de kafa ağır çalışıyor. Önemli olan senin şu geçici süreci en rahat edecek şekilde atlatmanEnercim ben de katilirim listeye ya. Valla daha iyi olur belki böyle olmuyo
Resmen bu 2 3 gündür (regldenmi hala bilmiyorum) canavar gibi kek kurabiye tatlı hamur aseriyorun ya
Tabi bence bunda şu sınavın stresinin rolü çok çok büyük yenmem lazım şu ruh halini
Ben listeye katılırım ama spor çok yapamam balım şimdilik.
Uzak değil balım, ilk etapta 6ları sonra yine 5leri hayal edecez ve de gerçekleştirecez. Biraz zor zamanlardan geçiyoruz, yakın zamanda toparlayacağızÇok şükür ağrılarım geçti balım daha iyiyim
Valla canım cumartesi tartildim 100 gr eksik çıktım bugün tartildim fazla çıktım bilmiyorum ki tabi hem regl hem de her gün tartilamamk lazım. Cuma inşallah iyi olurahh 6lari bi görsem. Şaka gibi eskiden 5leri hayal ederdim
Doğru valla. Regl dışında diyetteyken de dalgalanmalar oluyor, bunun bir tablosu vardı hatta. Kilo eksilme eğiliminde olduğu halde arada bazı günler fazla çıkıyordu, doğal kilo verme süreci öyleymiş.Regl dönemi bitene kadar tartıya çıkmamak gerek aslında, dalgalanma çok oluyor ama biz sabırsıziz.
Ayy aynı benÖzellikle ben her sabah gözümü tartinin üstünde açıyorum her gün
Bağımlılık oldu, hiç iyi birşey değil.
Balım ilk içtiğim gün midemde yanma olunca biraz şeyim kırıldı, belki denk geldi başka şeylerden yanmıştır. Tekrar deneyeceğim bakalım tesadüf müydü anlarım. Ama gerçekten güzel ödem atıyor.Evet canım soğuk içiliyor
Valla süper ödem atıyor ama gel kapım gönlüm açık
Üzüldüm canım ya, diyetine süt artıran gıdaları ekleyebilirdin aslında. İşin uzmanından destek almak tabiki en iyisi ama şart mı bilemiyorum.Bende bir kaç gündür diyeti bıraktım gibi çünkü sütüm azaldı. İyi bir diyetisyenle emziren anne diyeti yapmam lazım yoksa yavrumun rızkıyla oynamış olurum. Nilay keçeci online diyette indirim yapacakmış indirimi bekliyorum
Bu fiyatlar ne böyle ya, sadece bir diyetisyene ayrılacak bütçe bu kadar öyle miArtık yeni mezunlar bile çok pahalı valla. Yeni mezun bi diyetisyen bana aylık 500₺ fiyat verdi düşünebiliyor musun
Nilay keçeci indirimsiz fiyatı
Online hizmetimizin ücreti;
1 ay 760 TL
2 ay 1280 TL
3 ay 1600 TL
Sen epey tecrübe edinmişsin canım, kendini de geliştirmişsin. Bir düzen oturtman çok güzel. 1-2 kilo alıp vermen tam hayal ettiğimiz şey. Umarım bizde şu fazlalıkları atınca bir düzene oturturuz. Çünkü daha önce vermiştik ama koruyamadık, tekrar kilo aldık, akılsız kafamızBende 3 kez diyetisyene gittim.
İlk gittiğim 25 yıllık felan diyetisyendi, online aldım onda ve 17 kilo verdim. Doğum kilolarimi
Asıl kiloyu o diyetisyenle verdim.
Ondan sonra 5-6 kilo aldım aldım verdim dönem dönem, yeni mezunlara gittim ve resmen aç yaşadım, çok zor oldu.
Çok şükür beslenmeyi öğrendim artık. Bir de ev hanımıyım evdeyim, kendi yemeğimi hazırlıyorum dışarıda yemek zorunda kalmayınca istediğimi yapabiliyorum diyetime uygun.
Bunu yapabilmek için Karatay'in kitaplarını okudum, videolar izledim, bu diyeti yapanları takip ettim, açlık orucunu öğrendim, bunla ilgili uzamanlar takip rttim, hala ediyorum, icsellestirdim bilgileri baya. Ondan çok şükür 1.5 senedir koruma gibi birşeyim. Çok almıyorum 1-2 en fazla. Sonra hemen kontrol altına alıyorum.
Şimdi yazınca anladım, ben bu süreçle ilgili baya ugrasmisim, kolay olmamış.
Dönülmez akşamın ufkundayım diye bir şarkı geliyor aklımaEnercim balım ben de utanıyorum valla regl olunca gözüm döndü resmen
Ama olsun önemli olan yanlıştan dönmek napalim bir sıfırdan büyüktür
Balım not ettim bi yere, sen beğendiysen muhtemelen bende beğeneceğimBalım ben de bi tavsiye vereyim.
Bende bi tane herby markasının adı rahatlatıcı cay(oysa ki hiç rahatlamaya ihtiyacım yok ) bir çayı var. Mis gibi çilek kokuyor. Baktım soğuk da içiliyormus hep sıcak iciyodum. Dün denedim bol buz attim harika oldu.
İstersen Maden suyu da ekleyebilirsin onu da denicem. Boş boş canım bisey isteyince içerim artik. Hoşuma gitti.
Bi ara elin değmişken step tahtası mı ayarlasan balım, hunharca spor vaktimiz yaklaşıyorÇok özlemişim sporu ya şu 18 Eylül bi gelsin gitsin de hunharca spor yapıyım oturmaktan cinnet geçircem artık ya
Ara öğünleri takip ediyorum, bakalım Afyon siparişlerini ne kadar sürede bitirecen :)))))Kahvaltı 10.00
Dardanel in hazır salam kaşar sandivic in yarısi
Domates
Ara
1 kaymaklı lokum
2 dilim haşhaşlı nokul
Akşam 18.00
2 kepce kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Salata, turşu
Balım bu çıtır tavuktaki kaşık ölçüsü dikkatimi çekti, kendin mi yapmıştın? Bir de yağda kızarmış mı yoksa fırın mı? Afiyet olsun, yine de menün fena değil, mozaik pasta çok gözüme batmadı.30 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 2 dilim tambugday ekmeğiyle yağsız tost, domates
Ara 10.00 soğuk kahve
Ara 12.00 (geliyor gelmekte olan) 1 küçük dilim mozaik pasta, Türk kahvesi
Öğlen 13.30 3 kaşık Çıtır tavuk
Akşam 17.30 2 kaşık Çıtır tavuk, 2 kaşık pilav
Spor; yapmadım ama birazdan bisiklete binmeyi düşünüyorum binemezsem yarın azcık daha uzun spor yaparım.
Su; 2 litre, uyuyana kadar da bitki çayı su icerim.
Sporu düşündüğünden fazla yapmışsın, bir günlükte olsa vicdanın yakanı salmıştır :)))++++++
Spor;
10 dk eliptik bisiklet
15 dk pilates
200 ip atlama
Cok yoruldum
1 şişe daha şu içtim
Fatmacım, Civcivimizin yaptığı bir fit brownie vardı. Fındık badem hurmayı robotta çekip şekil veriyorsun. Bu kuruyemişler hem sana faydalı olur. Tatlı krizlerini böyle şeylerle anlatabilirsin belkiKesinlikle tecrübe şart. Bakalım indirim yapsın da başlayalım hayırlısıyla. Müthiş tatlı isteğim var engel olamadığım
Şimdiden afiyet olsunSipariş verdim bakalım.
Çoktan attım :)Sevgim listeyi bulamadım, şimdi tekrar sayfasından bulup paylaşacağım, eğer sabah hala paylaşmamış olursam sen atar mısın balım.
Epey rağbet var Maşaallah, Nilay bizim günlüğe grup indirimi yapsa olacaknilay keçeci indiriminden beni de haberdar eder misiniz lütfennnn.
Aklının uçmasından da alıntılar uçsun Boncuğum, zaten uçup kaçmaya fırsat arıyor alıntılar :))))alıntılarım gitti o yüzden böyle yazdım, diğerleri de aklımdan uçtu :)))
Sebahat in de vardı ama o 3 günlüktü galiba. Günlükteki tüm listeler galeride kayıtlı. Tek 5 günlük Edanur vardı. Dur bir daha bakayım galeriye....Balım bu liste diyetisyen edanur diye birinin, bunla mı başlayalım. Ben sebahatinkini atacaktım, onu da gelecek hafta yapalım mı.
İyi geceler Aslım ❤Ballarımmm merhaba,
Bugünlerde biraz yoğunum, en yakın zamanda geleceğim.
Sevgiler
Balım mide yanması hiç duymadım bu çayda ama bi daha dene bakalım ne olacakBalım ilk içtiğim gün midemde yanma olunca biraz şeyim kırıldı, belki denk geldi başka şeylerden yanmıştır. Tekrar deneyeceğim bakalım tesadüf müydü anlarım. Ama gerçekten güzel ödem atıyor.
Mesajı yazmıştım ki sana geri döndüm, gece gece tekrar hazırladım içiyorum, bayağı güzel ya :)) Bakayım yanma olacak mı? Peki canım sen şimdi diyetisyene başlayacağına göre hepsine ara mı verdin?
Evet bende üzüldüm. Ama bırakınca hemen normale döndü. Tabi kilolar da döndüÜzüldüm canım ya, diyetine süt artıran gıdaları ekleyebilirdin aslında. İşin uzmanından destek almak tabiki en iyisi ama şart mı bilemiyorum
Maalesef fiyatlar böyle genelde. O yüzden nilay keçecinin fiyatı uygun geldi bana da. Bu arada 5 eylülde başlıyormuş online diyet indirimi haberiniz olsun. Fayfalanmak isteyen olursa. Hocam sizin de haberiniz olsunBu fiyatlar ne böyle ya, sadece bir diyetisyene ayrılacak bütçe bu kadar öyle miEn mantıklısı indirimdeyken 3 aylık almak. 500 yeni mezuna vermektense..
Ayyy diyet sürecinde ne çok fit tarifler yapardım. Tam tarif varsa sevinirim civcivimizFatmacım, Civcivimizin yaptığı bir fit brownie vardı. Fındık badem hurmayı robotta çekip şekil veriyorsun. Bu kuruyemişler hem sana faydalı olur. Tatlı krizlerini böyle şeylerle anlatabilirsin belki
Teşekkür ederim balımŞimdiden afiyet olsun
Sucuk içi Kayseri'ye özgü birşey.Afiyet olsun canım, menülerin çok hoşuma gidiyor, gayet düzenli ve dengeliBu sucuk içi dediğin baharatlı kıyma gibi mi oluyor?
Civcivim şimdilik kendini fazla strese sokma, 2 hafta daha fazla abartmadan normal beslen, diyet kafanı fazla meşgul etmesin. Kendini şartlandırdıkça sanki ters tepiyor gibi. Arada ders videosu dinlerken bisiklete biner dengelersin, sabit kalman bile bir şeydir. Eğer uyabilirim beni üzmez diyorsan listeye katılmaya çalışırsın balım. Benim tavsiyem listeye katılmandan yana çünkü çok yedikçe de kafa ağır çalışıyor. Önemli olan senin şu geçici süreci en rahat edecek şekilde atlatman
Uzak değil balım, ilk etapta 6ları sonra yine 5leri hayal edecez ve de gerçekleştirecez. Biraz zor zamanlardan geçiyoruz, yakın zamanda toparlayacağızHep birlikte ❤
Doğru valla. Regl dışında diyetteyken de dalgalanmalar oluyor, bunun bir tablosu vardı hatta. Kilo eksilme eğiliminde olduğu halde arada bazı günler fazla çıkıyordu, doğal kilo verme süreci öyleymiş.
Ayy aynı ben
Uyanır uyanmaz tartılıyorum, bir şey yiyip tartılıyorum, wc ye bi giderken bir dönüşte tartılıyorum, günümün bir kısmı tartı üzerinde geçiyor adeta. Bencede hiç iyi bir şey değil, biraz fazla eksik çıkınca şımarıklık olabiliyor
Balım ilk içtiğim gün midemde yanma olunca biraz şeyim kırıldı, belki denk geldi başka şeylerden yanmıştır. Tekrar deneyeceğim bakalım tesadüf müydü anlarım. Ama gerçekten güzel ödem atıyor.
Mesajı yazmıştım ki sana geri döndüm, gece gece tekrar hazırladım içiyorum, bayağı güzel ya :)) Bakayım yanma olacak mı? Peki canım sen şimdi diyetisyene başlayacağına göre hepsine ara mı verdin?
Üzüldüm canım ya, diyetine süt artıran gıdaları ekleyebilirdin aslında. İşin uzmanından destek almak tabiki en iyisi ama şart mı bilemiyorum.
Bu fiyatlar ne böyle ya, sadece bir diyetisyene ayrılacak bütçe bu kadar öyle miEn mantıklısı indirimdeyken 3 aylık almak. 500 yeni mezuna vermektense...
Sen epey tecrübe edinmişsin canım, kendini de geliştirmişsin. Bir düzen oturtman çok güzel. 1-2 kilo alıp vermen tam hayal ettiğimiz şey. Umarım bizde şu fazlalıkları atınca bir düzene oturturuz. Çünkü daha önce vermiştik ama koruyamadık, tekrar kilo aldık, akılsız kafamız
Dönülmez akşamın ufkundayım diye bir şarkı geliyor aklımaEvet balım neresinden kurtarabilirsek, biz dönmezsek o bize yol su olarak geri dönecek
Balım not ettim bi yere, sen beğendiysen muhtemelen bende beğeneceğimMarkette coştuğum bi ara çeşitli bitki ve meyve çayları almıştım, taşındığımdan beri ara vermiştim, öylece duruyor dolapta. Bu buz ve maden suyu fikri hoşuma gitti. Şimdi o çayları yaz bitmeden sırasıyla deneyeyim bakalım nasıl olacak :)
Bi ara elin değmişken step tahtası mı ayarlasan balım, hunharca spor vaktimiz yaklaşıyor
Ara öğünleri takip ediyorum, bakalım Afyon siparişlerini ne kadar sürede bitirecen :)))))
Balım bu çıtır tavuktaki kaşık ölçüsü dikkatimi çekti, kendin mi yapmıştın? Bir de yağda kızarmış mı yoksa fırın mı? Afiyet olsun, yine de menün fena değil, mozaik pasta çok gözüme batmadı.
Sporu düşündüğünden fazla yapmışsın, bir günlükte olsa vicdanın yakanı salmıştır :)))
Fatmacım, Civcivimizin yaptığı bir fit brownie vardı. Fındık badem hurmayı robotta çekip şekil veriyorsun. Bu kuruyemişler hem sana faydalı olur. Tatlı krizlerini böyle şeylerle anlatabilirsin belki
Şimdiden afiyet olsun
Çoktan attım :)
Epey rağbet var Maşaallah, Nilay bizim günlüğe grup indirimi yapsa olacak
Aklının uçmasından da alıntılar uçsun Boncuğum, zaten uçup kaçmaya fırsat arıyor alıntılar :))))
Hımm anladım balım, bizde bugün yarın sucuk yapacağız (veya yaptıracağız) onun için dikkatimi çekmişti :)Sucuk içi Kayseri'ye özgü birşey.
Kayserililer sucukları o kendileri yapıp, bağırsaklara doldurtur. Dolmamış haline de sucuk içi denir
Oh komşular da nasiplendi, Allah kabul etsin :))Lokum ve helvalari iki komşuya tabakları doldurarak götürdüm ama hala var. 3 gündür yedik baya, artık eşime yediririm inşallah.
KayseriliyimHımm anladım balım, bizde bugün yarın sucuk yapacağız (veya yaptıracağız) onun için dikkatimi çekmişti :)
Suçuk hileyi kolay kaldıran bir gıda olduğu için uzun zamandır pek güvenip alamıyoruz. Bir kere tv de sucuk tarifi denk geldi. Oradan esinlenip denedik fena olmadı, hatta epey iyi oldu ama sanki bir şeyleri eksik kaldı. Şimdi baharatını kasaptan alıp istediğimiz şekilde bir ete karıştırarak (bahsettiğin iç sucuk gibi) yapmaya çalışacaz. Kasabı gözümüz tutarsa kendimiz uğraşmayıp bağırsağa doldurturuz. Senin Kayseri ile bir alakan var mı canım?
Oh komşular da nasiplendi, Allah kabul etsin :))
Valla daya gitsin enişteye, onlar bizden hızlı yakıyor yağları
Et balık kurumu varsa şiddetle tavsiye ederimHımm anladım balım, bizde bugün yarın sucuk yapacağız (veya yaptıracağız) onun için dikkatimi çekmişti :)
Suçuk hileyi kolay kaldıran bir gıda olduğu için uzun zamandır pek güvenip alamıyoruz. Bir kere tv de sucuk tarifi denk geldi. Oradan esinlenip denedik fena olmadı, hatta epey iyi oldu ama sanki bir şeyleri eksik kaldı. Şimdi baharatını kasaptan alıp istediğimiz şekilde bir ete karıştırarak (bahsettiğin iç sucuk gibi) yapmaya çalışacaz. Kasabı gözümüz tutarsa kendimiz uğraşmayıp bağırsağa doldurturuz. Senin Kayseri ile bir alakan var mı canım?
Oh komşular da nasiplendi, Allah kabul etsin :))
Valla daya gitsin enişteye, onlar bizden hızlı yakıyor yağları
Balim kesinlikle öyle yoksa kafayı yicem stres stres stres... evet listeyi kaydettim uymak istiyorumAfiyet olsun canım, menülerin çok hoşuma gidiyor, gayet düzenli ve dengeliBu sucuk içi dediğin baharatlı kıyma gibi mi oluyor?
Civcivim şimdilik kendini fazla strese sokma, 2 hafta daha fazla abartmadan normal beslen, diyet kafanı fazla meşgul etmesin. Kendini şartlandırdıkça sanki ters tepiyor gibi. Arada ders videosu dinlerken bisiklete biner dengelersin, sabit kalman bile bir şeydir. Eğer uyabilirim beni üzmez diyorsan listeye katılmaya çalışırsın balım. Benim tavsiyem listeye katılmandan yana çünkü çok yedikçe de kafa ağır çalışıyor. Önemli olan senin şu geçici süreci en rahat edecek şekilde atlatman
İnşallah insallahUzak değil balım, ilk etapta 6ları sonra yine 5leri hayal edecez ve de gerçekleştirecez. Biraz zor zamanlardan geçiyoruz, yakın zamanda toparlayacağızHep birlikte ❤
Dene bakalım enercim ben denemedim Maden suyuyla hala.. soğuk hali güzeldi ama gideri var buz gibiDoğru valla. Regl dışında diyetteyken de dalgalanmalar oluyor, bunun bir tablosu vardı hatta. Kilo eksilme eğiliminde olduğu halde arada bazı günler fazla çıkıyordu, doğal kilo verme süreci öyleymiş.
Ayy aynı ben
Uyanır uyanmaz tartılıyorum, bir şey yiyip tartılıyorum, wc ye bi giderken bir dönüşte tartılıyorum, günümün bir kısmı tartı üzerinde geçiyor adeta. Bencede hiç iyi bir şey değil, biraz fazla eksik çıkınca şımarıklık olabiliyor
Balım ilk içtiğim gün midemde yanma olunca biraz şeyim kırıldı, belki denk geldi başka şeylerden yanmıştır. Tekrar deneyeceğim bakalım tesadüf müydü anlarım. Ama gerçekten güzel ödem atıyor.
Üzüldüm canım ya, diyetine süt artıran gıdaları ekleyebilirdin aslında. İşin uzmanından destek almak tabiki en iyisi ama şart mı bilemiyorum.
Bu fiyatlar ne böyle ya, sadece bir diyetisyene ayrılacak bütçe bu kadar öyle miEn mantıklısı indirimdeyken 3 aylık almak. 500 yeni mezuna vermektense...
Sen epey tecrübe edinmişsin canım, kendini de geliştirmişsin. Bir düzen oturtman çok güzel. 1-2 kilo alıp vermen tam hayal ettiğimiz şey. Umarım bizde şu fazlalıkları atınca bir düzene oturturuz. Çünkü daha önce vermiştik ama koruyamadık, tekrar kilo aldık, akılsız kafamız
Dönülmez akşamın ufkundayım diye bir şarkı geliyor aklımaEvet balım neresinden kurtarabilirsek, biz dönmezsek o bize yol su olarak geri dönecek
Balım not ettim bi yere, sen beğendiysen muhtemelen bende beğeneceğimMarkette coştuğum bi ara çeşitli bitki ve meyve çayları almıştım, taşındığımdan beri ara vermiştim, öylece duruyor dolapta. Bu buz ve maden suyu fikri hoşuma gitti. Şimdi o çayları yaz bitmeden sırasıyla deneyeyim bakalım nasıl olacak :)
Hahhah step tahtası olduğuna emin misin sehpadir oBi ara elin değmişken step tahtası mı ayarlasan balım, hunharca spor vaktimiz yaklaşıyor
Ara öğünleri takip ediyorum, bakalım Afyon siparişlerini ne kadar sürede bitirecen :)))))
Balım bu çıtır tavuktaki kaşık ölçüsü dikkatimi çekti, kendin mi yapmıştın? Bir de yağda kızarmış mı yoksa fırın mı? Afiyet olsun, yine de menün fena değil, mozaik pasta çok gözüme batmadı.
Sporu düşündüğünden fazla yapmışsın, bir günlükte olsa vicdanın yakanı salmıştır :)))
Fatmacım, Civcivimizin yaptığı bir fit brownie vardı. Fındık badem hurmayı robotta çekip şekil veriyorsun. Bu kuruyemişler hem sana faydalı olur. Tatlı krizlerini böyle şeylerle anlatabilirsin belki
Şimdiden afiyet olsun
Çoktan attım :)
Epey rağbet var Maşaallah, Nilay bizim günlüğe grup indirimi yapsa olacak
Aklının uçmasından da alıntılar uçsun Boncuğum, zaten uçup kaçmaya fırsat arıyor alıntılar :))))
Ahh balım geçen sene ramazanda çok yapardım diyetteyken normalde öyle fit tarifler falan bana göre değil ama az ve öz yiyordum güzel de kilo vermiştim nefsimi korlüyordu çünkü iftardan sonra kahvenin yanına bir lokmacikBalım mide yanması hiç duymadım bu çayda ama bi daha dene bakalım ne olacak
Evet bende üzüldüm. Ama bırakınca hemen normale döndü. Tabi kilolar da döndü70e dayandı yaaa
Maalesef fiyatlar böyle genelde. O yüzden nilay keçecinin fiyatı uygun geldi bana da. Bu arada 5 eylülde başlıyormuş online diyet indirimi haberiniz olsun. Fayfalanmak isteyen olursa. Hocam sizin de haberiniz olsunsonngulen
Ayyy diyet sürecinde ne çok fit tarifler yapardım. Tam tarif varsa sevinirim civcivimiz
Teşekkür ederim balım
Vaaavv o zaman ben onu 1200 kabul ediyorum gramlarin lafı olmaz aramizdaKilo bildirimi
Geçen Cuma 75.7
Bu Cuma 74.8
Fark -900
2 gün önce fark 1200dü, son günlerde abartmanın bedeli....
Denedim balım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ya aç karnına içtiğim için ya da o gün yiyip içtiğim başka bir şeyden kaynaklandı. Günlük rahatça içebilirim artıkBalım mide yanması hiç duymadım bu çayda ama bi daha dene bakalım ne olacak
Normale döndüğüne sevindim, kilo almana üzüldümEvet bende üzüldüm. Ama bırakınca hemen normale döndü. Tabi kilolar da döndü70e dayandı yaaa
Aslında Civcivin tarifi farklıydı ama netten bakıp linkini atayım derken şunu buldum, bu da hoşuma gitti, dilimi 50(yazıyla elli) kalori diyorrrrAyyy diyet sürecinde ne çok fit tarifler yapardım. Tam tarif varsa sevinirim civcivimiz
❤Teşekkür ederim balım
Küçükken Kayseri'nin ne kadar gelişmiş bir şehir olduğunu duyarak büyüdüm ama bir kere dahi gitmek nasip olmadı ama gidip göreceğim yerlerin başında geliyor memleketin :) Maraşa uzak deyince aklıma direkt Elbistan geliyor. Buradaki bazı Elbistanlılar kendilerini Maraşlı saymıyor da :)))) Sevdin mi oraları peki? Kalıcı mısınız geçici mi? Sorgu memuru gibi ne sordum arkadaş yaKayseriliyim
Ama eşimin görevi icabı Maraş'ın uzak bir ilçesinde yaşıyoruz.
Canım çok teşekkür ederim, bende sizin yaptığınız gibi yapmayı düşünüyordum.Bizde baharatcidan yapacağın sucuk miktarına göre baharat alınır, sadece acılı yada acısız diye belirtirsin onlar kendileri ölçüp tartıp verir. Hatta soyulmuş sarımsakta verirler miktarına göre, evde kıyma ile karıştırıriz sadece.
Biz uzun zamandır bağırsağa doldurmuyoruz, küçük buzdolabi poşetlerini paketleyip buzlukta muhafaza ediyoruz.
Balım bu ilçede et balık kurumu yok, belki Alanya da vardır. Görürsem alıp denemek isterim, gurme boğam beğendiyse lezzetli demekki, teşekkür ederim :)Et balık kurumu varsa şiddetle tavsiye ederim
Ev sucuğu tadında et yediğini anlıyorsun
Evet ElbistanDenedim balım, hiçbir sıkıntı olmadı. Ya aç karnına içtiğim için ya da o gün yiyip içtiğim başka bir şeyden kaynaklandı. Günlük rahatça içebilirim artık
Normale döndüğüne sevindim, kilo almana üzüldümKilo tam bir başbelası boğazı kesiyorsun bu sefer başka şeyler de kesiliyor. Şükür ki Nilay 3 güne indirime girecekmiş, menülerini buraya yazacak mısın diyete başlayınca
Aslında Civcivin tarifi farklıydı ama netten bakıp linkini atayım derken şunu buldum, bu da hoşuma gitti, dilimi 50(yazıyla elli) kalori diyorrrrCivciv gelene kadar bu iş görür, onunkinde yumurta falan da yoktu. Sanki bu sayfada diyetle ilgili güzel şeyler var gibi, bi ara inceleyeceğim.
Fit Brownie Tarifi » FİT Danışman
Fit Brownie Tarifi, hurmaları sıcak suda bekletiyoruz, hurma, hindistan cevizi ve fındıkları yarım çay bardağı süt ile blender dan geçiriyoruz.www.fitdanisman.com
❤
Küçükken Kayseri'nin ne kadar gelişmiş bir şehir olduğunu duyarak büyüdüm ama bir kere dahi gitmek nasip olmadı ama gidip göreceğim yerlerin başında geliyor memleketin :) Maraşa uzak deyince aklıma direkt Elbistan geliyor. Buradaki bazı Elbistanlılar kendilerini Maraşlı saymıyor da :)))) Sevdin mi oraları peki? Kalıcı mısınız geçici mi? Sorgu memuru gibi ne sordum arkadaş ya
Canım çok teşekkür ederim, bende sizin yaptığınız gibi yapmayı düşünüyordum.
Bir şey merak ettim, baharatı hazır alıyor olmasaydınız hangi baharatların katılacağını, ne kadar olacağını bilir misiniz? Belki baharatı hazır almak kolayınıza geliyordur ama nasıl yapıldığını biliyorsunuzdur.
Balım bu ilçede et balık kurumu yok, belki Alanya da vardır. Görürsem alıp denemek isterim, gurme boğam beğendiyse lezzetli demekki, teşekkür ederim :)
Tamam balım, şimdi yine laptoptayım, telefonda kayıtlı, ordan atarım listeyi. Bahsettiğin diğer listeler de var bende, sırayla yaparız diye düşünmüştüm. küçük küçük aralar veririz tabiki.Sebahat in de vardı ama o 3 günlüktü galiba. Günlükteki tüm listeler galeride kayıtlı. Tek 5 günlük Edanur vardı. Dur bir daha bakayım galeriye....
Baktım balım, Sebahat 2 günlük telafi listesi var.
Şeyma Gülsen Oral ın 3 günde 4 kilo ver listesi var.
Yine Sebahat ten birkaç tane örnek menü resimleri var.
Öyle de olur canım, birkaç gün arayla yapsak bir sıkıntı olmaz sanırım.
Ya da sen o 5 günlük dediğin diğer listeyi bulabilirsen at, ikisi arasında birlikte karar verelim.
Çok teşekkür ederim bilgi için, sayfasına da girip bir inceleyeyim bakalım. Bana da bu fiyatlar makul geldi, önceden çok daha yüksek fiyat veriyordu.Balım mide yanması hiç duymadım bu çayda ama bi daha dene bakalım ne olacak
Evet bende üzüldüm. Ama bırakınca hemen normale döndü. Tabi kilolar da döndü70e dayandı yaaa
Maalesef fiyatlar böyle genelde. O yüzden nilay keçecinin fiyatı uygun geldi bana da. Bu arada 5 eylülde başlıyormuş online diyet indirimi haberiniz olsun. Fayfalanmak isteyen olursa. Hocam sizin de haberiniz olsunsonngulen
Ayyy diyet sürecinde ne çok fit tarifler yapardım. Tam tarif varsa sevinirim civcivimiz
Teşekkür ederim balım
Lokumlar sadece 100 gr farkettirdiyse bu harika bence :) Tebrik ederim çok güzel bir kilodasın, yaşın ve boyun nedir acaba.Rumuz : Safransari
Geçen hafta : 54.2
Bu hafta : 54.3
Fark +100 gr
Lokumlar hemen fark ettirdi kendini
Ohhh eline sağlık afiyet olsun, için rahatça yiyorsunuzdur. İnsan dışardakilerin içinde ne var bilmiyor hiç.Kayseriliyim
Ama eşimin görevi icabı Maraş'ın uzak bir ilçesinde yaşıyoruz.
Bizde baharatcidan yapacağın sucuk miktarına göre baharat alınır, sadece acılı yada acısız diye belirtirsin onlar kendileri ölçüp tartıp verir. Hatta soyulmuş sarımsakta verirler miktarına göre, evde kıyma ile karıştırıriz sadece.
Biz uzun zamandır bağırsağa doldurmuyoruz, küçük buzdolabi poşetlerini paketleyip buzlukta muhafaza ediyoruz.
Balım harika bir eksi bence. Sen yakında 6ları görürsün bence.Kilo bildirimi
Geçen Cuma 75.7
Bu Cuma 74.8
Fark -900
2 gün önce fark 1200dü, son günlerde abartmanın bedeli....
Yaş 36Lokumlar sadece 100 gr farkettirdiyse bu harika bence :) Tebrik ederim çok güzel bir kilodasın, yaşın ve boyun nedir acaba.
Ohhh eline sağlık afiyet olsun, için rahatça yiyorsunuzdur. İnsan dışardakilerin içinde ne var bilmiyor hiç.
Balım harika bir eksi bence. Sen yakında 6ları görürsün bence.
Ben de 38 yaş, 1.60 boy.Yaş 36
Boy emin olmamakla birlikte 1.59 diye biliyorum.
Ya yediklerimiz anında bize kilo yapmıyor aslında, bunu sürdürmek kilo yapıyor.
Topikte Elbistanlı hiç yok balım ya, Oralarda 10 seneyi devirdiğin için seni yarı Elbistanlı sayarsak tek sen varsınEvet Elbistan
Doğu görevi buradayık, tercih dışı olarak Batı olarakta buraya atanfik derken 10 yıl oldu. Şükür bir şikayetim yok. Memlekete 3 saatlik uzaklıkta olması büyük avantaj bizim icin. Çünkü ben beni yol tutuyor
Bu topikte mi elbistanli var yoksa ?
Anladım canım, formülü bi çözersem hayrına herkese dağıtacamYok canım hazır alıyoruz baharatı hep, ölçüsünü bilmiyorum ondan.
Doğru tespit, hatta direkt kesiyor ama acı işte, alışmak mı lazım yoksa sevmek mi bilemedim, bir türlü benimseyemedim. Hatırlattığın iyi oldu, tekrar başlayayım, yol uzun, daha ne krizler atlatırız kim bilirKızlar fit tarifleye ayıracak vaktiniz yoksa, benim gibi her gün %85 bitter yeyin. Tatlı krizine girmezsiniz gün boyu.