- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Ben doğum sonrası internetten bir diyetisyenle 17 kilo vermiştim sütümü azaltmadan.Evet canım soğuk içiliyor
Valla süper ödem atıyor ama gel kapım gönlüm açık
Bende bir kaç gündür diyeti bıraktım gibi çünkü sütüm azaldı. İyi bir diyetisyenle emziren anne diyeti yapmam lazım yoksa yavrumun rızkıyla oynamış olurum. Nilay keçeci online diyette indirim yapacakmış indirimi bekliyorum
Artık yeni mezunlar bile çok pahalı valla. Yeni mezun bi diyetisyen bana aylık 500₺ fiyat verdi düşünebiliyor musunBen doğum sonrası internetten bir diyetisyenle 17 kilo vermiştim sütümü azaltmadan.
İnşallah sende verirsin.
Nilay keçeci tarifleri çok güzel oluyor, indirimsiz fiyatı nasıl acaba ?
Bende 3 kez diyetisyene gittim.Artık yeni mezunlar bile çok pahalı valla. Yeni mezun bi diyetisyen bana aylık 500₺ fiyat verdi düşünebiliyor musun
Nilay keçeci indirimsiz fiyatı
Online hizmetimizin ücreti;
1 ay 760 TL
2 ay 1280 TL
3 ay 1600 TL
Enercim balım ben de utanıyorum valla regl olunca gözüm döndü resmen28 Ağustos
06:30
2 şeftali, 3 taze incir
250 ml kefir
Aralar 10:00-21:00
2 filtre kahve, çaylar şekersiz
2 kurabiye şekeri az bol kuruyemişli,
1 Antep sarma,1 cevizli sarma*
23:50
2 dilim kaşar, 1 kk peynir, bol yeşillik
1 büyük domates, 1 dilim ekmek,
00:30
250 ml kefir
Su 2,5 lt
Spor 7027 adım
*(Ballar bu menüyü yazarken utandım. Hiç diyetteki birisinin menüsüne benzemiyor.)
Antep ve ceviz sarma hiç hesapta yoktu, eski ortağımız Antepte özel yaptırmış, kilosu normalinden daha pahalıydı, deneyip fikir vermemiz için getirdiği için birer tane yedik. Sabahta kahvaltı yerine meyve yemiştim, bol karbonhidratlı bir gün olmuş oldu. Akşamı geçiştirmeye çabalasamda gece fena açlık vurdu, şekerle hiç oyun olmuyor
Bugün telafi etmeye çalışacam
Balım ben de bi tavsiye vereyim.Fatmacım senin sodalı formülü daha yeni deneyebildim, hatta şu an içiyorum, bu benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :)))
Evde tomurcuk yeşilçay stoğum vardı zaten, diyete gireceğim günü bekliyorlardı :) Yanına da soda stoğu yaparak sana günlük eşlik etmeye çalışacağım.
Sen bunu soğuk mu içiyordun, ben ılık mılık demeden içiyorum ama... Yağlar yanmazsa kapını çalırım bak
Derken midemde bi yanmalar oluyor, açlıktan olabilir, çok açım offf ya
++++++30 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 2 dilim tambugday ekmeğiyle yağsız tost, domates
Ara 10.00 soğuk kahve
Ara 12.00 (geliyor gelmekte olan) 1 küçük dilim mozaik pasta, Türk kahvesi
Öğlen 13.30 3 kaşık Çıtır tavuk
Akşam 17.30 2 kaşık Çıtır tavuk, 2 kaşık pilav
Spor; yapmadım ama birazdan bisiklete binmeyi düşünüyorum binemezsem yarın azcık daha uzun spor yaparım.
Su; 2 litre, uyuyana kadar da bitki çayı su icerim.
Kesinlikle tecrübe şart. Bakalım indirim yapsın da başlayalım hayırlısıyla. Müthiş tatlı isteğim var engel olamadığımBende 3 kez diyetisyene gittim.
İlk gittiğim 25 yıllık felan diyetisyendi, online aldım onda ve 17 kilo verdim. Doğum kilolarimi
Asıl kiloyu o diyetisyenle verdim.
Ondan sonra 5-6 kilo aldım aldım verdim dönem dönem, yeni mezunlara gittim ve resmen aç yaşadım, çok zor oldu.
Çok şükür beslenmeyi öğrendim artık. Bir de ev hanımıyım evdeyim, kendi yemeğimi hazırlıyorum dışarıda yemek zorunda kalmayınca istediğimi yapabiliyorum diyetime uygun.
Bunu yapabilmek için Karatay'in kitaplarını okudum, videolar izledim, bu diyeti yapanları takip ettim, açlık orucunu öğrendim, bunla ilgili uzamanlar takip rttim, hala ediyorum, icsellestirdim bilgileri baya. Ondan çok şükür 1.5 senedir koruma gibi birşeyim. Çok almıyorum 1-2 en fazla. Sonra hemen kontrol altına alıyorum.
Şimdi yazınca anladım, ben bu süreçle ilgili baya ugrasmisim, kolay olmamış.
Canım işe yarıyor mu bu çaylar faydasını gördün müBalım ben de bi tavsiye vereyim.
Bende bi tane herby markasının adı rahatlatıcı cay(oysa ki hiç rahatlamaya ihtiyacım yok ) bir çayı var. Mis gibi çilek kokuyor. Baktım soğuk da içiliyormus hep sıcak iciyodum. Dün denedim bol buz attim harika oldu.
İstersen Maden suyu da ekleyebilirsin onu da denicem. Boş boş canım bisey isteyince içerim artik. Hoşuma gitti.
Canim faydasını gördüm diyemem..Kesinlikle tecrübe şart. Bakalım indirim yapsın da başlayalım hayırlısıyla. Müthiş tatlı isteğim var engel olamadığım
Canım işe yarıyor mu bu çaylar faydasını gördün mü
Sipariş verdim bakalım.Canim faydasını gördüm diyemem..
Zayifladigim dönem zaten sağlıklı beslendigim için kilolar gidiyordu.
Ama siskinlige falan faydasını var tabi.
Onun dışında abur cubur yerine bana bi ara öğün oluyor beni oyalıyor yani o yönden iyi
Tamam hocam haber ederim seniSevgim listeyi bulamadım, şimdi tekrar sayfasından bulup paylaşacağım, eğer sabah hala paylaşmamış olursam sen atar mısın balım.
nilay keçeci indiriminden beni de haberdar eder misiniz lütfennnn.
alıntılarım gitti o yüzden böyle yazdım, diğerleri de aklımdan uçtu :)))
Çoookk teşekkür ederim :)Tamam hocam haber ederim seni
Ellerine sağlık balım, inşallah iradeli olup güzel sonuçlar da alırız.5 günlük liste