- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Hemdemim dün gece hiç uyuyamadım, son günlerde iş stresim var. Yatakta dönüp durmaktansa kalkayım dedim, erkenden kahvaltı yaptım. Evet, güne erken başlayınca gün sanki hiç bitmiyor, o kadar çok şeye vakit bulabiliyorsun ki... Yanında aynı enerji ve kafaya sahip insanlar varsa her şey çok güzel :))Sabah 6, Hemdemimmmm düne özel bir şey miydi? Güne erkenden başlamak güzel olmalı
Wuuu eksiye bak, tebrik ederim canım
Daha önce yaptığımız 5 günlük liste mi? Ben hepsine uyarım balım. Kızlar da isterse yapabiliriz. Ya da isteyenimiz listeyi yapar, isteyen kendi menülerine devam eder. Tabiki hep birlikte yapmak daha güzel olacaktır :)Liste olarak sebahatin 5 günlük listeyle başlasak mı ne dersiniz.
Bence de kazanalım, epey rolantide takıldık. Galiba bu hafta güzel bir eksiyle geleceğim, işaretler o yönde.Balım ekside olmak her zaman iyidir ama artık hız kazanalım dimi.
Hayırlı uğurlu olsun26 Ağustos Kilo Bildirimi
Önceki kilo yok
Bugün 84.5
Haydi bismillah deyip başlıyorum bakalım.
Yapabiliriz Hemdemimm, yapalımEvettttt çok mutlu oldum biriciğim
bu hafta en az -500 gram hedefleyelim Hemdemim. Biz bunu yapabiliriz.
Aslım akşam kapanış ne kadar hafif, tüm tatlıları bertaraf etmişsin :)26 Ağustos Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, 2 gofret, 1 incir
12.30 1 sade kahve, 2 kare bitter çikolata (eski kurumumu ziyarete gitmiştim de ne iyi geldi.)
17.00 1 sade kahve, 1 dilim kek ( özel derse gitmiştim, kıramadım yedim.)
19.30 1 kk kadar peynir, 1 salatalık
Bugün ki menü hayallerim böyle değildi, ama sanırım 2 kahve arka arkaya dokundu. Halbuki fıstıklı baklavanın hayalini kurmuştum bütün bir hafta
2.5 litre su
Civcivim krizlerin, ağrıların geçti mi, daha iyi misinBallarım biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Ben sabit çıktım bugün.
Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyletamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse
Afiyet olsun canım, sınav geçene kadar bunları sana hoş görmek lazım.Ballarım biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Ben sabit çıktım bugün.
Menü yazmadığım 2 gündür tatlı krizleriyle basa çıkmaya çalışıyorum tulumba kuru pasta falan yedim hep kahveyletamamen duygusal. Gerçi regl olduğum için bu kadar canım istedi. Normalde tikanirdim bu kez tıkanmadım bile yerken nasıl canım çektiyse
Başarılar diliyorum hem tez için hem de akademisyenlik yolunda. Bence de teze şimdiden başlamak iyi olur, özellikle de tez hocası belliyse onunla birlikte ön hazırlıkları yapmak daha sonrası için hızlandırır. İki dönemde bitirmek zor olabiliyor çünkü, sadece tek ders varsa kalan vakit tez için kullanılabilir. Benimki de bu dönem inşallah son artık.Canım eksi gayet güzel tebrik ederim
Tartı konusunda şüphen varsa evde 5 kg gelen bi şeyi koyup tartabilirsin o şekilde doğru olup olmadığını anlarsın
Her gün içmeye özen gosteriyorum evet. Şimdi bitti yeşil çayım yeniden sipariş verdim tomurcuk yeşil çay. Tavsiye ederim
Aminnn hakkaten ne kadar şükretsem azdır. Umarım amin
Kesinlikle tavsiye olunur. Hem yeşil çay içmeyenler için çok lezzetli hem ödem atıcı yağ yakıcı hem de bağışıklık güçlendirici
Benimlesinnnn
Hoş buldum hocambenim de hedefim akademisyen olmak. Şu an yüksek lisans yapıyorum. Alttan bir dersim var, bahar dönemi başlayacağım tez yazmaya resmi olarak ama ben şimdiden hazırlanmayı düşünüyorum. Alanım arap dili ve belagati.
Size de başarılar diliyorum çokça. Bi an önce bitsin inşallah
balım iş konusunu ben sanırım kaçırdım, eski sayfaları dönüp okumadım. Neler var şu an gündemde. En son dükkanı devrettiğin kısımda kalmış olabilirim.Hemdemim dün gece hiç uyuyamadım, son günlerde iş stresim var. Yatakta dönüp durmaktansa kalkayım dedim, erkenden kahvaltı yaptım. Evet, güne erken başlayınca gün sanki hiç bitmiyor, o kadar çok şeye vakit bulabiliyorsun ki... Yanında aynı enerji ve kafaya sahip insanlar varsa her şey çok güzel :))
Listeyi arayıp bulayım ben balım, burda paylaşırım isteyenlerle günü belirleyip başlarız, hem de menü için hazırlık yaparız. Ben kendi adıma listeyle daha iyi gidiyorum.Daha önce yaptığımız 5 günlük liste mi? Ben hepsine uyarım balım. Kızlar da isterse yapabiliriz. Ya da isteyenimiz listeyi yapar, isteyen kendi menülerine devam eder. Tabiki hep birlikte yapmak daha güzel olacaktır :)
ooo süper haber canım, inşallah beklediğinden de güzel gelir.Bence de kazanalım, epey rolantide takıldık. Galiba bu hafta güzel bir eksiyle geleceğim, işaretler o yönde.
Bu bile çok fazla balım yaa, ben bu kiloyla doğuma gitmiştim, şimdi içimden çıkacak bir bebek de yokHayırlı uğurlu olsun
Yine de iyi geldi kilon balım, bir an bende korkmuştum 90a dayandın diye
Afiyet olsun balım gayet güzel dengeli bence27 Ağustos Menüm
Sabah 06:30
2 dilim ekmek, 1 tk bal, 5 badem
1 yumurta, 1 kk peynir
Akşam 18:30
1 kızarmış tavuk pirzola
3 kaşık pirinç pilavı
Salata, 200 ml erik suyu
Su 2 lt,
Spor 7000 adım
Enercim ben de katilirim listeye ya. Valla daha iyi olur belki böyle olmuyoDaha önce yaptığımız 5 günlük liste mi? Ben hepsine uyarım balım. Kızlar da isterse yapabiliriz. Ya da isteyenimiz listeyi yapar, isteyen kendi menülerine devam eder. Tabiki hep birlikte yapmak daha güzel olacaktır :)
Hadi inşallah bence de öyleBence de kazanalım, epey rolantide takıldık. Galiba bu hafta güzel bir eksiyle geleceğim, işaretler o yönde.
Çok şükür ağrılarım geçti balım daha iyiyimHayırlı uğurlu olsun
Yine de iyi geldi kilon balım, bir an bende korkmuştum 90a dayandın diye
Yapabiliriz Hemdemimm, yapalım
Henüz bizden umudu kesmedim
Aslım akşam kapanış ne kadar hafif, tüm tatlıları bertaraf etmişsin :)
Fıstıklı baklava hayalin bu cumaya kaldı, isteğin kaldıysa tabi.
Civcivim krizlerin, ağrıların geçti mi, daha iyi misin
Bu duygusal açlığı ne yapacaz bilmem
Pazartesi belki eksi çıkarsın, regl ve tatlılar üst üste geldi belki bir miktar şişlik vardı sabit geldiğinde.
Sağ ol Songülüm siz olmasanız kim anlicak halimdenAfiyet olsun canım, sınav geçene kadar bunları sana hoş görmek lazım.
Afiyet olsun canım güzel menü benceKahvaltı 10.00
Sucuk içi
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
Kahve 1 kare bitter
Kahve 1 kuru incir
Akşam 17.30
3 köfte
Yoğurtlu kabak 5-6 kasik
Regl dönemi bitene kadar tartıya çıkmamak gerek aslında, dalgalanma çok oluyor ama biz sabırsıziz.Afiyet olsun balım gayet güzel dengeli bence
Enercim ben de katilirim listeye ya. Valla daha iyi olur belki böyle olmuyo
Resmen bu 2 3 gündür (regldenmi hala bilmiyorum) canavar gibi kek kurabiye tatlı hamur aseriyorun ya
Tabi bence bunda şu sınavın stresinin rolü çok çok büyük yenmem lazım şu ruh halini
Ben listeye katılırım ama spor çok yapamam balım şimdilik.
Hadi inşallah bence de öyle
Çok şükür ağrılarım geçti balım daha iyiyim
Valla canım cumartesi tartildim 100 gr eksik çıktım bugün tartildim fazla çıktım bilmiyorum ki tabi hem regl hem de her gün tartilamamk lazım. Cuma inşallah iyi olurahh 6lari bi görsem. Şaka gibi eskiden 5leri hayal ederdim
Sağ ol Songülüm siz olmasanız kim anlicak halimdenşu süreç çok berbat bi süreç gerçekten Allah düşmanıma yasatmasin
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Bence de hiç iyi bir şey değil canımRegl dönemi bitene kadar tartıya çıkmamak gerek aslında, dalgalanma çok oluyor ama biz sabırsıziz.
Özellikle ben her sabah gözümü tartinin üstünde açıyorum her gün
Bağımlılık oldu, hiç iyi birşey değil.
Benim eşim de yarın afyondan geliyor.28 Ağustos
06:30
2 şeftali, 3 taze incir
250 ml kefir
Aralar 10:00-21:00
2 filtre kahve, çaylar şekersiz
2 kurabiye şekeri az bol kuruyemişli,
1 Antep sarma,1 cevizli sarma*
23:50
2 dilim kaşar, 1 kk peynir, bol yeşillik
1 büyük domates, 1 dilim ekmek,
00:30
250 ml kefir
Su 2,5 lt
Spor 7027 adım
*(Ballar bu menüyü yazarken utandım. Hiç diyetteki birisinin menüsüne benzemiyor.)
Antep ve ceviz sarma hiç hesapta yoktu, eski ortağımız Antepte özel yaptırmış, kilosu normalinden daha pahalıydı, deneyip fikir vermemiz için getirdiği için birer tane yedik. Sabahta kahvaltı yerine meyve yemiştim, bol karbonhidratlı bir gün olmuş oldu. Akşamı geçiştirmeye çabalasamda gece fena açlık vurdu, şekerle hiç oyun olmuyor
Bugün telafi etmeye çalışacam
Her gün içmeye özen gosteriyorum evet. Şimdi bitti yeşil çayım yeniden sipariş verdim tomurcuk yeşil çay. Tavsiye ederim
Fatmacım senin sodalı formülü daha yeni deneyebildim, hatta şu an içiyorum, bu benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :)))Kesinlikle tavsiye olunur. Hem yeşil çay içmeyenler için çok lezzetli hem ödem atıcı yağ yakıcı hem de bağışıklık güçlendirici
Benimlesinnnn
O kutular bitene kadar sana rahat yok söyleyeyim, ateşle oynama canım :)))))Benim eşim de yarın afyondan geliyor.
Saray helvalari lokumlar sipariş ettim
Yarından sonra benim de kaçamaklarim olacak
Regl de olmamın bahanesine sığınarak
Balım burada bir işletmenin insan kaynaklarına bakıyorum. Adı insan kaynakları ama daha çok mali kaynaklara bakıyorum. Boş departman insan kaynaklarında olduğu için iş girişi oradan yapıldı. İşveren yine bir arkadaşımız, onun için rahatım. İşletme değerini artırıp devretmeyi düşünüyorlar, bende bu süreçte geçici olarak destek oluyorum. Devir olunca bakalım benimkiyle iş konusunu ne yapacazbalım iş konusunu ben sanırım kaçırdım, eski sayfaları dönüp okumadım. Neler var şu an gündemde. En son dükkanı devrettiğin kısımda kalmış olabilirim.
Balım o liste benim galeride de kayıtlı duruyor, seni uğraştıracaksa arama balım ben atayım. Belirlediğimiz gün de başlarız.Listeyi arayıp bulayım ben balım, burda paylaşırım isteyenlerle günü belirleyip başlarız, hem de menü için hazırlık yaparız. Ben kendi adıma listeyle daha iyi gidiyorum.
Evet balım maalesefBu bile çok fazla balım yaa, ben bu kiloyla doğuma gitmiştim, şimdi içimden çıkacak bir bebek de yok
Evet canım soğuk içiliyorFatmacım senin sodalı formülü daha yeni deneyebildim, hatta şu an içiyorum, bu benim hoşuma gitti, teşekkür ederim :)))
Evde tomurcuk yeşilçay stoğum vardı zaten, diyete gireceğim günü bekliyorlardı :) Yanına da soda stoğu yaparak sana günlük eşlik etmeye çalışacağım.
Sen bunu soğuk mu içiyordun, ben ılık mılık demeden içiyorum ama... Yağlar yanmazsa kapını çalırım bak
Derken midemde bi yanmalar oluyor, açlıktan olabilir, çok açım offf ya