70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hemdemim, hobi olarak fotoğrafçılık okumak isteyen bendim
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi

cicekcikkk ve incebellihatun
Günlüğümüze hoş geldiniz, renk kattınız.
Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum.

Ah ne güzel allah bağışlasın yavruşlarını evet fotoğraf sanatı şahane 10 yıldır içindeyim kursa gitmiştim ilk başta ama çok bir faydasını görmedim kendim çok okudum inceledim teknikler vs eğitim almadan da kendini çok güzel geliştirebilirsin bence yardımcı olurum ben de sana. Photoshopu bile kendim çözmüştüm.

Çok teşekkür ederim, çok mutlu olurum

Başa bela bu hormonlar, her bir şeyimizde onlarla çalışıyor, arabada benzin bizde hormon

Ah işte bu uyku çok önemli amaa Seninde desteğinle belki biraz yoluna koyarız, koymalıyız. Günlükte sanırım en düzenli yatanımız Saricivcivcikcik balımdır
Gece 9-10 arası uykusu gelmeye başlar, genelde en geç 11 de uyuyordur. Sabah da 4-5-6-7 aralığında bir yerlerde uyanır

Canım, leptinin önemini biliyordum da direncini bilmiyordum, unutmuşta olabilirim. Benim son bir kaç ayım çok düzensiz ve az uykuyla geçti maalesef. Birde evimi yeni taşıdım haliyle, bu direncin belirtileri sanki bana uyuyor. Mesela güzel uyudum, kendim uyandım ama dinç değilim, tam ayılamadım. Steroid ve kortizol hormonları vaktinde devreye girmiyor gibi. Nasıl kırılıyormuş bu leptin direnci, düzenli uyumak dışında tavsiyelerin var mı canım?

Birde benim sana uyku için tavsiyem melatonin takviyesi almanda. En düşük miktarlarla denersin, uyumadan yarım saat önce içersin, kısa süre içinde uyku ve yorgunluk hali çöker. Gece de 2-3lerde falan uyanmazsın sanırım. Seninde o dengen bozulmuş olabilir. Fakat bu uyku bana yetiyor çok enerjik oluyorum gün içinde diyorsan uykunu almıştır vücudun, yoksa bir sorun var gibi. Normalde gözümüz gün ışığını algılayınca vücudu yeni gün için uyandıracak hormonları salgılar. Onun için karanlıkta uyuruz. Güneş batarken ışık azaldıkça vücudumuz ona göre kendini ayarlar, bizde ağırlaşır uyku moduna gireriz yavaş yavaş, güneş doğarken de vücudumuz uyarılır, uyandırılır, dinçleşir
Işıklı ortamda uyumak, uyumadan önce telefon ekranındaki mavi ışık vs bu düzeni bozar deniyor. Bu bilgileri ittire kaktıra hepimizin uygulaması lazım canım, mecburuzzz

Hayırlı sabahlar, hoşgeldin

teşekkür ederim canım, iç çamaşırı toparlıyor aslında, belki o yüzdendir

21 temmuz

koruma-verme gibi evet olabilir hem daha yeni 55i gördüm anında alırım valla aman aman

ya leslie gerçekten faydalı mı Saricivcivcikcik ?
sen çok yapıyorsun deneyimliyorsun ama bende sendeki sistem yok, chloe ting başlamıştım sonunu getirememiştim mesela.
chloe epey yorucu oluyordu o yüzden bırakmıştım.
aç kal desen kalırım ama spor noooo

saçlarım açık kumral, aralarda ışıltı yapıyor kuaförüm.
sağlıklı durmasının sebebi gür ve kalın telli olması canım genetik yani özel bir şey yapmıyorum şampuan ve krem harici.
profil fotoğrafındaki sensen, seninde iyi görünüyorlar.
bakır, tarçın vs. tonlarını sevmiyorum, çok iddialı, benim gözler de renkli bana asla gitmez zaten,
ama bir ara koyu kumral olmuştu, eşim beni böyle sarışın seviyor

günaydın y buenos dias,
bu ara evde de sürekli ispanyolca kelimeler katıyorum araya, gülüyorlar bana
eee bana ne böyle öğrenilir napıyım yani
rüyamda ameliyat oluyordum, göğüslerimi toparlatma, sonra bi çıktım ameliyattan hemen tartıya koştum vermem gereken 3 kg gitmiş, belim olmuş 60 cm, ne alakaysa
sohbete göz gezdirdim herkesler iyi sanırım.
dün eşim bana biraz macaron yedirdi, ben istemedim tabi ki silah zoruyla
şaka bir yana dengem çok bozuldu haftasonu regl dönemi de yaklaştı, hormonlar başladı coşmaya.

yeni gelenlere de selamlar hoşgeldiniz :)

Canim inan leslie acayip sıkılastiriyo. İste chloe uzun vadede yapilabilcek bisey degil. Yani yapilir ama mesela uzun süre leslie yapmissindir artik hafif gelmeye başlamıştır o zaman yaprsin direkt yapilmaz..
Ya senin öyle zaten saatlerce yapmana falan gerek yok ki. Mesela haftada 3 gün 20 dk yapabilirsin. Ben de senin gibi cok kez spora başlayip birakmisligim var ama sadece lesliede istikrar gosterdim faydasini da gördüm.
Before after resmimi atarim bi ara

Profildeki ben değilim ama yillardir o tonda sari saclarim. Normalde sari delisiyim ama bu sene bi değişiklik mi yapsam dedim. Şeytan dene diyo ama bakalim bide sarı solgun gösteriyo sanki yüzümü sıcak renkler daha bi canli duruyo bende. Sürekli makyajli duramiyorum haliyle

Hoşbuldum sağolasın inşaallah güzel renk katarım Hayırlı sabahlar, hoşgeldin

27 buçuk yaşındayım
Aslan burcuyum büyük kızım 3.5 yaşında İstanbul’da yaşıyoruz
Ayda 1 kezse iyiymiş
Peki tartı yine takımdaki gibi mi cuma ve pzt günleri
Cumartesi canım.

Gece 3 de ödem ve şiş olur vücut.

Uyandıktan uzun bir süre sonra aç karnına WC den sonra daha eksi görürsün

chloe inan çok yorucu, hareketler çok sert. belki sonraki aşamada olur, çok haklısın.
deneyimleyip fayda gören canlı bir örneksin demek ki yapılmalı.
peki hangi videosu, youtube da çok karışık videolar.

eğer yakışırsa ve istiyorsan dene tabi :)
benim solgun göstermiyor, biraz ten renginin tonu ile alakalıdır canım, ben de hiç makyaj yapan biri değilimdir özel günler harici.
sadece saçlarımı maşa yapmayı severim, maşam kalp ben bihter ziyagil gibiyim

Günaydın ballar
Okulda yım bende kahve m bitti şimdi derse .
Görüşürüz

iyi derslerrr :) ben hala ayılamadım ikinci kahvemi içiyorum :)
hiç çalışasım da yok bugün hala adapte olamadım işe

Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarım hafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun

Felicio görsel senin için :)
balkabağı+soğan+sarımsak,
salça+limon suyu+sirke+zeytinyağı+karabiber+pulbiber+zencefil ile hazırlanan su.
fırında kabaklar yumuşayana kadar pişiriyoruz. (ben biraz kızarmış severim)

işte sinkonta'mız hazır

Mesela bu olabilir denemek icin. 19 dk kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…