- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
İnşaallah canım, aminnn
Kalite yönetimi ve fizik çok iyiymiş.İleri düzeyde fizik ve kimya bilmeyi çok isterdim
İngilizceyi unutup şuan çalışan 2 kişiyiz, birimiz yenice ispanyolca'ya merak sarıp başladı
Günlüğümüzün taslağını çizersem; Burada 3 öğretmenimiz var. Birisi akademisyen, şuan doktora tezi yazıyor, ikisi sınıf öğretmeni. 3ü de aktif çalışıyor hocalarımızın. Bir aktif çalışan bilgisayar mühendisimiz, 1 kpss hazırlanan gıda yüksek mühendisimiz var. Bir maliye hesap uzmanımız, 1 ekomistimiz var. Bunların hepsi evli, çocuklu, sadece birisi çocuksuz. Bir bekar bankacımız, bir bekar doktorumuz var. Yaşlar da 26 ile 40 arası değişiyor. Çoğu 30-36 arası.
İçimizde fotoğrafa ilgisi olan birisi vardı, eğitim almayı da düşünüyordu. Sanırım gıda yüksek mühendisimiz @saricivcivcik veya kıymetlimasliogretmen
Bu arada Aslım da çok kitap okur, ayda 3-4 kitap bitirme hedefi var, vakti oldukça tabi. Bizlerde okumaya gayret ediyoruz.
Bizde uzun zamandır günlüğümüze bir psikolog gelse diye takılır gülerdik,
Psikolog gelmesede yaklaştık sanki, ilgilenen biri gelmiş oldu, belki okuduğun ilginç ve faydalı şeyleri bizimle paylaşırsın, çok severizHatta belki ingilizce veya ispanyolca ya gerçekten başlarsın, kızın da sevinir galiba, arada konuşursunuz
Diyet için de if düzenini kimimiz bilerek veya bilmeden uyguluyoruz. Kahvaltıya ağırlık verip akşamları hafif geçirmeye, proteine, liflere ağırlık vermeye çalışıyoruz. Karbonhidrattan kaçmaya çalışıyoruz. Bazen bir iki diyetisyenin bir kaç günlük telafi diyeti veya 3-5 günlük yağ yakıcı diyetini uyguluyoruz. Bazen ödem atıcı içecek veya 1-2 gün kabak detoksu uygulayanımız oluyor. Öyle sıkı sıkıya bağlı kaldığımız bir uygulama yok diyelim. Genel olarak diyet bitsede beslenme düzenimizin aynen devam edebileceği bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Diyette ayrı diyet dışı ayrı bir beslenme olmasın diyoruz, her şeyden ölçülü olarak yiyelim, düzenli de bir spor alışkanlığımız olsun, verdiğimiz kiloyu koruyalım diyoruz. Aşırı kasmıyoruz yani ama yaza da ideal kiloda girmek istiyoruz, insan işte hem yiyeyim hem vereyim istiyor, bakalım bir denge tutturup nefsimizi adam edebilecek miyiz
Ah ne güzelHemdemim, hobi olarak fotoğrafçılık okumak isteyen bendim
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi
cicekcikkk ve incebellihatun
Günlüğümüze hoş geldiniz, renk kattınız.
Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum.
Çok teşekkür ederim, çok mutlu olurumAh ne güzelallah bağışlasın yavruşlarını evet fotoğraf sanatı şahane 10 yıldır içindeyim kursa gitmiştim ilk başta ama çok bir faydasını görmedim kendim çok okudum inceledim teknikler vs eğitim almadan da kendini çok güzel geliştirebilirsin bence yardımcı olurum ben de sana. Photoshopu bile kendim çözmüştüm.
Başa bela bu hormonlar, her bir şeyimizde onlarla çalışıyor, arabada benzin bizde hormonAhh hormonlar ahh bilgi milgi tanımıyorlarevet yarın kilo bildirimi
uyku o kadar önemli ki ilk bilgiben tavuk gibi erken yatarım gecenin 2 si 3 ü 4 ünde de uyanırım az uyku tek başına bir dert zira insülin direnci kiloda problem yaptığı kadar leptin direncide var ki uylusuzlukla oluşuyor doymamak yeme atakları enerji azlığından karbonhidrata yönelmek vs vs güzel uyumaya özen gösterin başarabiliyorsanız tabi ben başarılı değilim
Hayırlı sabahlar, hoşgeldinHayırlı sabahlar kızlar
Kilo bildirimi yapayım
Cuma: 77.9
Bugün: 78.4 +500 ee haftasonu boğazı tutmazsam böyle olur
5 Nisan 2021 Ölçüler
Göğüs 103
Kol
Bel 88
Göbek 107
Kalça 108
Basen104
Alt bacak39
İstikrarlı balım benim❤ derslere başladım tekrardan. Son öğrendiğim 500 civarı kelime ve A seviyesi tekrarları bitti. B'yi de %30 civarı çalıştım.Evdeki hesap çarşıya uyarsa balım 1 aya sanırım B biter C'ye geçerim. Seviyeme uygun bir kaç hikaye kitabı indirdim. Onları okumaya çalışıyorum. Eğlenceli oluyor. Bilmediğim kelime bile olsa cümlenin gelişi ve diğer kısmından neyi anlattığını tahmin etmek hoşuma gitti, bulmaca gibi
Canım gayet güzel görünüyorsun
Belin için de 3 kilo verdiğinde 1-2 cm falan oradan inse, sıkılaştırmak içinde üst karın ve yan karın kaslarını vs çalıştırırsan birazda o sıkılaştırsa, galiba istediğin ölçüye gelir gibi
Bu arada göğüslerinde gözüme çok büyük gelmedi. Ya gerçekten ideal ya da fotoğraftan belli değil bilemedim fakat beğendim fiziğini
Bizim ölçülerde epey benziyormuş canım, seni hayal etmem zor olmadıSadece basen 100e takıldım, kalça değil di mi o?
Bir an önce mezurayı bulmalıyım, son durumumu bilmiyorum
Teşekkür ederim canım, evet evde biraz değişiklik yapalım istedik ama biraz fazla yorucu geldi
ne zaman doğum günün canım ?
Teşekkür ederim biricik SonGÜLüm
afiyet olsun balım
afiyet olsun minnoşum
Güzelliğim emeğine sağlık.
Biriciğim inşallah yarın ölçeceğim. Kusura bakma e mi ? Seni iki kere yormuş olacağım
maşallah canım, bence çok iyi görünüyorsun
Songül balım
Eline emeğine sağlık
Hepsi de çok güzel olmuş
Tezin için de kolay gelsin
Canım kendini öyle iyi hissedersin o yüzden ver.
Koruma gibi beslen üşenme az da sporla hem sıkilas hem ver.
Haftada 100 gram versen on numara
Ballarim tavsiyeler icin tesekkurler unutmucam bunlari
İsin garip yanı şu bana mesela bugünkü kahvaltı bile dolu dolu geldi zor bitirdimyani cidden doyuyorum ac falan kalsam hani dicem kendime işkence ediyorum o da yok
Neyse orta yolu bulmaya calisayim bakalim
Ha sunu da söylüyüm böyle menülerle günde yaklasik 300 gr veriyorum normal degil mi? Siz ne kadar veriyosunuz mesela? Bi kere gözlemlemiştim her gün 300er gram gitmişti
Ellerine saglik canim
Masallah sana canimbence gayet iyisin hep söylediğim gibi kilo degil de sıkılasmak senin isini görücek yani spor.
Bu arada saçların dogal sari mi. Ne kadar saglikli duruyo
Bu ara bi sıkıldım şeytan sarıdan tarçın bakıra dön diyohürrem style
Canim inan leslie acayip sıkılastiriyo. İste chloe uzun vadede yapilabilcek bisey degil. Yani yapilir ama mesela uzun süre leslie yapmissindir artik hafif gelmeye başlamıştır o zaman yaprsin direkt yapilmaz..teşekkür ederim canım, iç çamaşırı toparlıyor aslında, belki o yüzdendir
21 temmuz
koruma-verme gibi evet olabilirhem daha yeni 55i gördüm anında alırım valla aman aman
ya leslie gerçekten faydalı mıSaricivcivcikcik ?
sen çok yapıyorsun deneyimliyorsun ama bende sendeki sistem yok, chloe ting başlamıştım sonunu getirememiştim mesela.
chloe epey yorucu oluyordu o yüzden bırakmıştım.
aç kal desen kalırım ama spor noooo
saçlarım açık kumral, aralarda ışıltı yapıyor kuaförüm.
sağlıklı durmasının sebebi gür ve kalın telli olması canım genetik yani özel bir şey yapmıyorum şampuan ve krem harici.
profil fotoğrafındaki sensen, seninde iyi görünüyorlar.
bakır, tarçın vs. tonlarını sevmiyorum, çok iddialı, benim gözler de renkli bana asla gitmez zaten,
ama bir ara koyu kumral olmuştu, eşim beni böyle sarışın seviyor
Hoşbuldum sağolasın inşaallah güzel renk katarımHemdemim, hobi olarak fotoğrafçılık okumak isteyen bendim
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, şuan herhangi bir eğitim almadım ama almayı isterim.
Fotoğrafçıların dünyaya farklı bir açıdan baktığını düşünüyorum. Görülmeyeni görüp, keşfedilmeyen keşfetmek gibi
cicekcikkk ve incebellihatun
Günlüğümüze hoş geldiniz, renk kattınız.
Ben Aslı, Sınıf Öğretmeniyim. Sakarya’da yaşıyorum. 40 yaşındayım. 15 yaşında bir kızım, 6 yaşında da bir oğlum var. Boğa burcuyum.
Cumartesi canım.27 buçuk yaşındayım
Aslan burcuyum büyük kızım 3.5 yaşında İstanbul’da yaşıyoruz
Ayda 1 kezse iyiymiş
Peki tartı yine takımdaki gibi mi cuma ve pzt günleri
Gece 3 de ödem ve şiş olur vücut.günaydın sudemçok memnun oldum burda olduğuma , ben de çiğdem bu arada
yaş 43 burcum oğlak yükselenim yengeçkeza astrolojiyi de pek severim kızım 10,5 yaşında adı da bade 5. Sınıfa gidiyor. Allah bağışlasın senin yavruşunuda
Ben de istanbul anadolu yakasındayım.
Evet yaş aslında erken menapoz için ama annemde 45/46 da girmiş malesef o yüzden şaşırmadım dr her yıl rutin kontole giderim ama bu sene kaçtı korkudan bir yere gidemiyorum üç beş ay daha aşı maşı yaygınlaşsın belki giderim. Benim de iki kilo ile başladı sonra her verme girişimim de iki kilo kilo
Boyum 1.68
Sabah yani 3 te tartıldım 61,45gr 45 gr a dikkat çekerim günlerdir dişlerimden dolayı yiyemeyip çorba içiyorum detoks olur bir yandan derken 62 lere çıktım dün çılgınlar gibi magnumlar pizzalar bisküviler nutellalar vs yedim dişsiz dişsiz 5gr vermişimölçü almadım cumartesi alırım çünkü regli oldum olcam cidden ödem ödemim hedefim 53 olmak aslında 55 şahane ama kendimi o aralıkta pek seviyorum şu karna dokununca direk kaslarla iletişim kurabilmek ah şahane hepimiz için dileğim kaslarımızla temasımız yakın olsun
İsteyen pazartesi de tartiliyo canım kontrol tartisi. Yani senin tercihine kalmisTartı günümüz cumartesi mi sadecesudem34
Tamam olur sıkıntı değil zaten aşağı yukarı hergün tartılıyorumİsteyen pazartesi de tartiliyo canım kontrol tartisi. Yani senin tercihine kalmis
Asıl tarti gunumuz evet cumartesi.
Canim inan leslie acayip sıkılastiriyo. İste chloe uzun vadede yapilabilcek bisey degil. Yani yapilir ama mesela uzun süre leslie yapmissindir artik hafif gelmeye başlamıştır o zaman yaprsin direkt yapilmaz..
Ya senin öyle zaten saatlerce yapmana falan gerek yok ki. Mesela haftada 3 gün 20 dk yapabilirsin. Ben de senin gibi cok kez spora başlayip birakmisligim var ama sadece lesliede istikrar gosterdim faydasini da gördüm.
Before after resmimi atarim bi ara
Profildeki ben değilim ama yillardir o tonda sari saclarim. Normalde sari delisiyim ama bu sene bi değişiklik mi yapsam dedim. Şeytan dene diyo ama bakalimbide sarı solgun gösteriyo sanki yüzümü sıcak renkler daha bi canli duruyo bende. Sürekli makyajli duramiyorum haliyle
Günaydın ballar
Okulda yım bende kahvem bitti şimdi derse .
Görüşürüz
Geçmiş olsun canım üşütmemişsindir umarımhafta sonuna az kaldı rahatça dinlenirsin sinkontanın görselini vaktin okursa bizimle de paylaş şimdiden afiyet olsun
chloe inan çok yorucu, hareketler çok sert. belki sonraki aşamada olur, çok haklısın.
deneyimleyip fayda gören canlı bir örneksin demek ki yapılmalı.
peki hangi videosu, youtube da çok karışık videolar.
eğer yakışırsa ve istiyorsan dene tabi :)
benim solgun göstermiyor, biraz ten renginin tonu ile alakalıdır canım, ben de hiç makyaj yapan biri değilimdir özel günler harici.
sadece saçlarımı maşa yapmayı severim, maşam kalp ben bihter ziyagil gibiyim
iyi derslerrr :) ben hala ayılamadım ikinci kahvemi içiyorum :)
hiç çalışasım da yok bugün hala adapte olamadım işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?